Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniusia jest wystarczająco smutna nie dobijajmy jej :( wiemy ,że jest tępa każdy tak o niej myśli ,ale nie piszmy tego tak na forum ,bo aniusi będzie przykro :(

Żartowałem jedźmy po niej jak po łysej kobyle niech zna swoje miejsce:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Aniusia jest wystarczająco smutna nie dobijajmy jej :( wiemy ,że jest tępa każdy tak o niej myśli ,ale nie piszmy tego tak na forum ,bo aniusi będzie przykro :(

Żartowałem jedźmy po niej jak po łysej kobyle niech zna swoje miejsce:evil_lol:

Wiesz, że przez moment się pogubiłam o którą aniusie Ci chodzi :evil_lol:

Posted

wypunktowałam Oleczkowi tą nieścisłość, ale coś nie zmienił, więc też śmiem wątpić w to, że wiem o co chodzi :evil_lol:
ja pewnie będę miała materiałową klatkę dla Brumsztyla, w Gdańsku mam do pożyczenia małą Gramową materiałową jakby ktoś chciał

Posted

Aleks89 napisał(a):

co z tego że tępa jak przy tym taka piękna:loveu:
jak mnie zobaczysz to zmienisz orientacje :loveu:

Posted

Wera normalnie śpi w budzie ;) oczywiście czasami leży rozłożona pod na schodach, więc nie jest to priorytet, ale na pewno byłoby fajnie gdyby miała się gdzie schować.

Posted

Unbelievable napisał(a):
w Gdańsku mam do pożyczenia małą Gramową materiałową jakby ktoś chciał

taka by mi się przydała, ale nie będę Cię fatygować, jak mnie ten mop wkurzy to go przez okno wywale:eviltong: siostra powiedziała ze jak go coś w*******i to trudno (nawet delikatnie dała do zrozumienia ze może nawet i lepiej :evil_lol:)

Posted

rose napisał(a):
taka by mi się przydała, ale nie będę Cię fatygować, jak mnie ten mop wkurzy to go przez okno wywale:eviltong: siostra powiedziała ze jak go coś w*******i to trudno (nawet delikatnie dała do zrozumienia ze może nawet i lepiej :evil_lol:)

Brum będzie miała zabawkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

On się czepia psów jak rzep..
najbardziej lubi te największe.. czasem się dziwię mojemu Milanowi, że ma jeszcze do niego cierpliwość:eviltong:

Posted

rose napisał(a):
siostra powiedziała ze jak go coś w*******i to trudno (nawet delikatnie dała do zrozumienia ze może nawet i lepiej :evil_lol:)

To może jakiś spacerek w przyszłym tygodniu :diabloti:

Posted

Rose ja przemilczę to Twoje bycie moim mózgiem :siara:

:diabloti:

Co do klatek/transporterów, to ja standardowo będę mieć taki średni- mop Rołs zmieści się. Tak jak i moje yorusie :loveu:

Gram Tinki też wejdzie na luzie :razz:

Oleczek pamiętasz, Kaja też w sumie weszła tam kiedyś :roll:

Posted

Soko napisał(a):
Talia, a Ty swoją sucz wieziesz w klatce?

Nie, po co :D

Karilka ja nie wiem czy dasz rade dwie suki przewieźć, sama o tym myślę bo chciałam wziąć sukę szwagra.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Kto jedzie samochodem i kupi mi 4kg jakiejś marketówki dla mojego Szwaba co bym tego nie musiał taszczyć ze sobą?Ochotnik dostanie buziaczka:diabloti:

jaa!! jaaa!! ja Ci kupię Oleczku:loveu:
co chcesz? puffi?:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
No bez przesady weź mi jak możesz chappi i styknie:diabloti:

W nagrodę się przeliżemy namiętnie przy Twoim mężu ok?

hahaha ok:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Jeszcze mi kup zupki chińskie ,kiśle itd.Bo na to w mojej gay walizeczce miejsca też nie bd miał.I weź paragony to ci oddam kase;)

ok, po drodze wlecimy do jakiegoś sklepu ;)