Unbelievable Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 w Bobolinie był alkochińczyk :evil_lol: Quote
Estera Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Talia- czyżby zaliczka wpłynęła szybciej niż przelałaś? :diabloti: (zobacz mó ost. post ;) ) Martynka- no pamiętam, skończył się.... źle dla kilku osób :roll: Quote
Talia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 :D Pamiętam minę Izy jak wyszła z domku, wróciła po chwili i mówi "Talia ktoś wisi przez okno w domku obok" :D Estera, to się nazywa mieć konto w banku który nas rozumie :D Quote
rose Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Estera'] skończył się.... źle dla kilku osób :roll:[/QUOTE] niestety pamiętam :D w tym roku też będze, co? tylko bez zlego zakończenia dla mnie :P Quote
Estera Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='Talia']:D Pamiętam minę Izy jak wyszła z domku, wróciła po chwili i mówi "Talia ktoś wisi przez okno w domku obok" :D Estera, to się nazywa mieć konto w banku który nas rozumie :D[/QUOTE]Boże, kto wisiał? :shock: Ja tego nie słyszałam, o kim mowa? :cool3: [quote name='rose']niestety pamiętam :D w tym roku też będze, co? tylko bez zlego zakończenia dla mnie :P[/QUOTE]Rose kotek.... po sylwestrze to ja chyba na alkochinczyka się nie piszę, to ZAWSZE źle się dla mnie kończy... nie umiem w to grać :cry: Quote
Talia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nie mam pojęcia :D Ale zabawnie musiało to wyglądać :lol: Quote
rose Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Estera']Boże, kto wisiał? :shock: Ja tego nie słyszałam, o kim mowa? :cool3: Rose kotek.... po sylwestrze to ja chyba na alkochinczyka się nie piszę, to ZAWSZE źle się dla mnie kończy... nie umiem w to grać :cry:[/QUOTE] Może ja wisiałam? :O nie.. chyba nie, ja zwisałam z łóżka, bo pod łóżkiem była miska :D kurcze gdzieś na bazarku widziałam alkoholową ruletkę.. ale chyba już ten bazarek się skończył.. może ma ktoś w domu? albo coś podobnego skoro alkochińczyk dla nas za trudny? :D Quote
Unbelievable Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 ja pamiętam alkochińczyka... wyszłam na chwilę, wróciłam i już nie było z kim pić :mdleje: i zostałam sama :placz: Quote
Aleks89 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 A ja w alkochińczyka nigdy nie grałem ,bo na myśl o piciu czystej robi mi sie niedobrze Quote
Talia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 To Estera mówi o piciu wódki, Ty czystej nie chcesz, to co my w końcu będziemy pić? :D Quote
Unbelievable Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Aleks89']Piwo najtańsze jakie jest:diabloti:[/QUOTE] znaczy jest gdzieś niedaleko biedronka? :evil_lol: ja po Bobolinie takich sików nie tykam :diabloti: nie nie nie :evil_lol: podobno najtańsze piwo ever to bartek, czy coś takiego, z lewiatana :diabloti: Quote
Aleks89 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 najtańsze piwo to piwo z Auchana marki Roger za 1,24zl:diabloti: Pijam je kazdego wieczoru Quote
Unbelievable Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Aleks89']najtańsze piwo to piwo z Auchana marki Roger za 1,24zl:diabloti: Pijam je kazdego wieczoru[/QUOTE] borze :mdleje: Quote
Soko Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 I ponieważ chodzę do boskiego ośrodka zwanego powszechnie miejscem tortur (mniej popularnie: szkoła) nie będę mogła przyjechać :shake: a podejrzewam, że Wera by umarła na miejscu - wczoraj zobaczyła przed wejściem na wystawę ok. 10 psów na raz i momentalnie przestała się do nich wyrywać, bo nie wiedziała z kim się witać najpierw, tylko stała w miejscu :lol: Quote
Talia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Olej szkołę, jedź chlać z dogomaniakami :lol: Quote
Soko Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Jakbym do 17 zarobiła ze dwie 5 + idealna frekwencja.. to może by się udało :lol: Quote
Talia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Mnie w 3LO to więcej nie było niż byłam... Przecież i tak w szkole g*wno nauczą. Quote
Unbelievable Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Talia']Mnie w 3LO to więcej nie było niż byłam... Przecież i tak w szkole g*wno nauczą.[/QUOTE] pf :grins: matematyka królowa nauk :grins: Quote
Aleks89 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Matke w kajdany do piwnicy ,wypuścisz jak wrócisz:diabloti: Quote
Talia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Aleks89']Matke w kajdany do piwnicy ,wypuścisz jak wrócisz:diabloti:[/QUOTE] Jesteś strasznie drastyczny :evil_lol: Ja tam jestem mistrzynią wkrętu :lol: Mama do dziś myśli, że 2 lata temu byłam u kumpeli w Świeciu, a ja byłam na Woodstocku :diabloti: Quote
Recommended Posts