Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia- czyżby zaliczka wpłynęła szybciej niż przelałaś? :diabloti: (zobacz mó ost. post ;) )

Martynka- no pamiętam, skończył się.... źle dla kilku osób :roll:

Posted

:D Pamiętam minę Izy jak wyszła z domku, wróciła po chwili i mówi "Talia ktoś wisi przez okno w domku obok" :D

Estera, to się nazywa mieć konto w banku który nas rozumie :D

Posted

[quote name='Estera']

skończył się.... źle dla kilku osób :roll:[/QUOTE]
niestety pamiętam :D
w tym roku też będze, co?
tylko bez zlego zakończenia dla mnie :P

Posted

[quote name='Talia']:D Pamiętam minę Izy jak wyszła z domku, wróciła po chwili i mówi "Talia ktoś wisi przez okno w domku obok" :D

Estera, to się nazywa mieć konto w banku który nas rozumie :D[/QUOTE]Boże, kto wisiał? :shock: Ja tego nie słyszałam, o kim mowa? :cool3:

[quote name='rose']niestety pamiętam :D
w tym roku też będze, co?
tylko bez zlego zakończenia dla mnie :P[/QUOTE]Rose kotek.... po sylwestrze to ja chyba na alkochinczyka się nie piszę, to ZAWSZE źle się dla mnie kończy... nie umiem w to grać :cry:

Posted

[quote name='Estera']Boże, kto wisiał? :shock: Ja tego nie słyszałam, o kim mowa? :cool3:

Rose kotek.... po sylwestrze to ja chyba na alkochinczyka się nie piszę, to ZAWSZE źle się dla mnie kończy... nie umiem w to grać :cry:[/QUOTE]

Może ja wisiałam? :O
nie.. chyba nie, ja zwisałam z łóżka, bo pod łóżkiem była miska :D
kurcze gdzieś na bazarku widziałam alkoholową ruletkę.. ale chyba już ten bazarek się skończył..
może ma ktoś w domu? albo coś podobnego skoro alkochińczyk dla nas za trudny? :D

Posted

[quote name='Aleks89']Piwo najtańsze jakie jest:diabloti:[/QUOTE]
znaczy jest gdzieś niedaleko biedronka? :evil_lol:
ja po Bobolinie takich sików nie tykam :diabloti: nie nie nie :evil_lol:

podobno najtańsze piwo ever to bartek, czy coś takiego, z lewiatana :diabloti:

Posted

I ponieważ chodzę do boskiego ośrodka zwanego powszechnie miejscem tortur (mniej popularnie: szkoła) nie będę mogła przyjechać :shake:
a podejrzewam, że Wera by umarła na miejscu - wczoraj zobaczyła przed wejściem na wystawę ok. 10 psów na raz i momentalnie przestała się do nich wyrywać, bo nie wiedziała z kim się witać najpierw, tylko stała w miejscu :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Matke w kajdany do piwnicy ,wypuścisz jak wrócisz:diabloti:[/QUOTE]

Jesteś strasznie drastyczny :evil_lol:
Ja tam jestem mistrzynią wkrętu :lol: Mama do dziś myśli, że 2 lata temu byłam u kumpeli w Świeciu, a ja byłam na Woodstocku :diabloti: