Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unbelievable napisał(a):
uwaga uwaga, ZAPŁACIŁAM :evil_lol:

Fanfary, brava i oklaski:B-fly: całość? Za psy też?? :diabloti: Jestem dumna. A ja tak bym chciała jechać, prosia mogła by większej ilości pieskom wpierdziulić a tu dupa... Chce ktoś może za mnie na ślub jechać? :diabloti: podwójne zaproszenie na darmową impreze, bo mój TZ też nie lubi spędów weselnych :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Fanfary, brava i oklaski:B-fly: całość? Za psy też?? :diabloti: Jestem dumna. A ja tak bym chciała jechać, prosia mogła by większej ilości pieskom wpierdziulić a tu dupa... Chce ktoś może za mnie na ślub jechać? :diabloti: podwójne zaproszenie na darmową impreze, bo mój TZ też nie lubi spędów weselnych :evil_lol:

Przyjedź przed/po weselu. :cool3: Chyba, że to wesele będzie trwało tyle co zlot. :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Przyjedź przed/po weselu. :cool3: Chyba, że to wesele będzie trwało tyle co zlot. :cool3:

No własnie kalkulując to mi się nie opłaca. Musiała bym z pieseczkami jechać na wesele :evil_lol: Bo ślubik mam pod Szczecinem :evil_lol: A mojej szalonej bandy nikt kto ma poukładane pod kopułą nie przyjmie pod dach :evil_lol: Cały czas próbuje się wykręcić od imprezy ale ni chu... myślę nawet o jakiejś złamanej nóżce :diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']Konkurs: Kto wciśnie Karilce NAJGORSZEGO psa. :D

Nie ma co sie śmiać.. Ulvhendinn, jak sie dowiedziała o Dolarze to zadzwoniła natychmiast z informacją, że już zaczyna szukać najbardziej porąbanego psa na świecie - dla Karilki właśnie.

my w Siewierzu chcieliśmy ukraść dla Ciebie takiego ślicznego dobka, nie Talia? :razz:

[quote name='Aleks89']
Ale i tak najlepsza była Dog jedząca Brita od Grama:diabloti:I to jak ją wkręcałem ,że już wypiłem kolejnego browara i jej słabo idzie.I te jej słit focie na tarasie z szubienicą na szyi.:evil_lol:
to było mistrzostwo świata. :evil_lol:

[quote name='Soko']Dzięki dzisiejszemu spacerowi z Talią jadę na zlot, tylko na 2-3 dni (na więcej nie mogę psa wziąć :(), może za rok będziemy na całym. Miłe wrażenie i pozytywne odczucia po spacerze niestety nie zmniejszyły mojej obawy o swoje życie a wręcz przeciwnie :lol:
I słuchajcie - jeśli chcecie wystraszyć Werę - załóżcie swoim psom kaganiec, pomyśli że to zlot kosmitów :evil_lol:
Talia, zepsułaś kolejnego człowieka! :evil_lol:

[quote name='Talia']Ha ha. Wystraszyła Cie opowieść o rondzie czy moja osoba? :diabloti:
myślę, że bardziej Twoja osoba. :diabloti:

Posted (edited)

Aleks89 napisał(a):
Na 1 stronie masz nr konta.
dziękuję Oleczku, że czuwasz :loveu:

Będziesz oficjalnie moja drugą prawą rąsią? :eviltong:
Pierwszą jest Asia, jak zawsze :cool3:

Martyńcia- kasa dotarła, zaczerwieniłam Cię na pierwszej stronie :cool3:

Edited by Estera
Posted

Estera napisał(a):
dziękuję Oleczku, że czuwasz :loveu: