Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak też uczynię ;)
Jeny, mam nadzieję że Werze nie będzie za gorąco i nie będzie mnie w nocy na spanie na zewnątrz wyciągać :lol: chociaż nie wiem, czy uczestnicy mają w planach spanie?

Posted

Opiekun się jakiś znajdzie ;) może być prawie roczny groźnie wyglądający pies którzy szczeka jedynie na ludzi którzy się boją tego potwora? :lol:

Posted

Asia jako najstarsza zostanie opiekunką:diabloti:Jednak co 30letnia kobieta to 30letnia kobieta NIKT nie będzie w tej roli lepszy.:evil_lol::lol:

Talia ,Kondomanspaślak- ja za to w 1 i 2 prawie nie chodziłem :P więc zrobiłem jeszcze raz drugą klase:diabloti:W 3 opracowałem inny system niechodzenia do szkoły i w końcu zdałem i nawet mam mature zdaną całkiem nieźle jak na kogoś kto w szkole był gościem.

Posted

[quote name='dogomanka_']moja krew, siostra. :evil_lol:[/QUOTE]
:loveu::loveu:
[quote name='Aleks89']Asia jako najstarsza zostanie opiekunką:diabloti:Jednak co 30letnia kobieta to 30letnia kobieta NIKT nie będzie w tej roli lepszy.:evil_lol::lol:

Talia ,Kondomanspaślak- ja za to w 1 i 2 prawie nie chodziłem :P więc zrobiłem jeszcze raz drugą klase:diabloti:W 3 opracowałem inny system niechodzenia do szkoły i w końcu zdałem i nawet mam mature zdaną całkiem nieźle jak na kogoś kto w szkole był gościem.[/QUOTE]

Ha ha to tylko mama Ulv jest anomalią :evil_lol:

Może jesteś naszym bratem? :evil_lol: Twój stosunek do dogomanki mógłby na to wskazywać :evil_lol::lol:

Posted

Mam misje wpędzić kondomanke w anoreksje :evil_lol::lol:Chociaż prędzej w bulimię ,bo spaślak widać żreć lubi to nauczy się rzygać i będzie szczupła:lol:
Kondomanka krowo jedź na zlot ,bo nie będę miał komu dokuczać.Estera schudła więc nie może być obiektem drwin.A śmianie się z Aśki ,bo jest starą rurą też jest nudne ,bo ona się nie denerwuje.

Posted

Ja odradzam, bo oby dwie choroby mogą być śmiertelne, a że Dogomanka wyczerpała swój limit szczęścia na najbliższy i najdalszy czas, to może się to źle skończyć :D
Wiesz... my musimy na siebie uważać ;)

Posted

Soko do mnie pisała, widzę, że uwierzyła w formularze :cool3:

Tak jak pisałam na priva- wpiszę Cię na listę jak tylko dostanę zaliczkę :)

Dzisiaj z listy wylecieli wszyscy Ci co się zapisali, a zaliczki nie przelali :)

Posted

[quote name='Soko']Jesteście okrutni ;) mam nadzieję że żadnego chrztu albo czegoś podobnego nowym uczestnikom nie planujecie robić :D[/QUOTE]

Jak nie :)

Posted

[quote name='Unbelievable']ehehehehehehe pamiętacie Suli i naszą ulubioną koleżankę? :diabloti: ona dopiero miała chrzest :evil_lol: nesquiki i takie tam :evil_lol:[/QUOTE]

Jedzenie psiego żarcia to dobry pomysł na pierwsze zadanie? :D Może Puffi? :lol:

Posted

Założę się że w swoich fabrykach przetrzymują psy, ciągle je karmią a wychodek mają w puszce, dla zwiększenia aromatu taki bonusik :evil_lol: