Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak miło że ktoś się o nas opomina :)
mam strasznie mało czasu ostatnioi prawie w ogóle nie odpalam laptoka..dużo pracy a co za tym idzie wstawanie o 5 rano i padanie mordą na pysk koło 24..ale tak jest jak człowiek chce rozbujać coś własnego i jest sam...
zdjęć mam pare na aparacie ale nie mam kiedy wrzucic....
dzisiaj przyszło nowe legowisko saszki... takie o to http://allegro.pl/xl-legowisko-poslanie-materac-kojec-kanapa-psa-kot-i2610130468.html i muszę przyznać że jestem zaskoczona jakością...jest piękne (czarne-poszłam tym razem w stronę praktyczną gdyż turkus który był..przestal być turkusem już dawno mimo prania itp..brud widać na obojętnie jakim kolorze...dlatego właśnie legowisko w kolorze psa). do tego super uszyte, grube i z bardzo dobrego materiału...w środku zamiast poduchy jest jakby materac...naprawdę wszystko wygląda baardzo porządnie..jak by ktoś szukał dla swojego gnojka to polecam tę firmę...

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

witamy się :) dawno nas nie było tutaj...rak czasu, brak laptopa i ogólnie przerwa od dogo :) ale z okazji urodzin saszowatej załączam foty co by nikt nie myślał że coś z nią zrobiłam.

jak to? ja mam już rok?

Posted

dziękujemy wszystkim za życzenia :) saszka dzisiaj wynudziła się jak mops....przywykła ostatnio do 3 godzinnych spacerów po lesie..a teraz znowu mam nawal pracy no i zostaje tylko ogród...

witamy nową koleżanke :) a ciekawa jestem jak wyglada tori..macie galerie albo zdjecia gdzies?ty jestes rocznik 89?

Posted

aaaaaaa hahaha dobreeee :lol: a też była taka "łatwa w ułożeniu" powiem ci szczerze że nasza nie wymagała odemnie żadnego wysiłku w wychowaniu...a często przysparza mi okazje do dumy :)

Posted

co do obcych...tak szczeka jeśli ktoś jej się nie spodoba (nigdy nie widziała osoby, czai się, jest zgarbiony lub ma podejrzanie wolne ruchy)..wode kocha jesli jej nie zawroce to plynie przed siebie :) ale to ma ponoc po mamusi hehe...masz gdzies link do tego profilu?