Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haha tylko mi nie odwracaj uwagi od twojego lenistwa, poprzez czepianie się do mnie o fotki, bo galerii nie mam nie wiem czy zalożę. A ty skoro już ty masz swoją to do czegoś cię to zobowiązuje, więc albo coś dodasz albo cię znajdę:mad:

Posted

haha to co ja mam powiedziec. w sobote bylam z mezem na 18 kuzyna (ja mam 23 lata) i podeszly do mnie jego dziewczyny z klasy i mowia...idzie pani z nami potanczyc? :mdleje:

Posted

dorka1403 napisał(a):
haha to co ja mam powiedziec. w sobote bylam z mezem na 18 kuzyna (ja mam 23 lata) i podeszly do mnie jego dziewczyny z klasy i mowia...idzie pani z nami potanczyc? :mdleje:

To mnie by zapytały " idzie babcia z Nami...." :evil_lol:

dorka1403 napisał(a):
no ilez mozna lasowych fotek dodawa :smile: albo jeziorowych...

Jeśli chodzi o mnie to możesz tak cały dzień je dodawać :)
Plus filmiki, które sa za krótkie :( ale świetne :loveu:

Posted

tak patrze na suwak i sobie uswiadomilam ze moje dziecko bedzie mialo za 1,5 miesiaca rok...jest z nami rowne 8 miesiecy bo trafila do naszego domu 30 stycznia i sie wzruszylam...

Posted

Hejka:) ja też na wsi i ciężko mi tą moją ''małą'' diablicę socjalizować...a gdy była malutka 4-5 mies. gdy jej się jeszcze nikt nie bał..to ja musiałam pracować...