evel Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Może poczuła, że to jest dobry moment na pływanie :evil_lol: Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 idealny wręcz..dzisiaj nauczyla sie wskakiwac do basenu.i ciekawe kto ja tego nuczyl i to jej to pokazal :mad: oczywiscie genialny duet moj maz i sasza..takie rzeczy tylko oni Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 i uwaga foty z dzisiaj..z przed 15 min :D..chociaz nie wiem dla kogo..tak o to spedzamy sobie sobotnie popoludnie :eviltong: z pańcią (proszę sie nie śmiać) z pańciem :loveu: Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 ukochana piłeczka :loveu: bąbelki debil Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 sasza zbiera wszyskie jablka z ziemi i zjada.. Quote
evel Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 O matko, co ja bym dała za możliwość pomoczenia się w basenie w taki skwar :placz: Może chcecie mnie adoptować? :evil_lol: Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 nie ma sprawy :) zapraszamy..wlasnie mialam pisac do ladys ze maja tak blisko z wroca do nas...i nad to jezioro co jest na duzo zdjeciach u nas...ze mogli by wpasc kiedys z jaxem w weekend :) Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [video=youtube_share;BfwHjv0qK48]http://youtu.be/BfwHjv0qK48[/video] Quote
Bobryna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ale fajnie mieć ogród i basen...zazdroszczę :eviltong: Sasza ma śliczną obróżkę - bardzo do niej pasuje :) Chce się zdrowo odżywiać :lol: http://img215.imageshack.us/img215/9186/sasza28lipca2012054001.jpg Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 powiem szczerze ze nie wyobrazam sobei mieszkania w bloku...dla mnei to jakas tortura na studiach byla...to ze upal, ze wszystko slychac, ze sie poklocic nie da zeby sasiedzi nie slyszeli a juz najgorzej bylo na ostrowskiego jak mieszkalismy a nad nami jakies mlode malzenstwo ktore :seks: uprawiali 24h na dobe...no masakra jakas jeszcze takie stare wyro chyba mieli co tak piszczalo skrzeczalo...i tu zamykasz oczy idziesz spac..i zaczyna sie..i te jeki..no przeciez :wallbash: ja wiem nic co ludzkie..ale bez przesady... [video=youtube_share;40tIvws_OfE]http://youtu.be/40tIvws_OfE[/video] Quote
evel Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Jaka ta Saszka pocieszna jest - i tarzanko! :D U mojej obowiązkowy punkt programu każdego dnia ;) A mieszkanie w bloku faktycznie jest mało komfortowe, ale jak się nie ma co się lubi... ;) Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 no z niej taka pociecha jest ze masakra :) wyobraz sobie ze moi rodzice ktorzy nigdy nie mieli psa w domu..i nigdy nie bylo nawet mowy zeby pies byl w domu..a do tego moja mama nigdy przez nigdy zadnego psa nie dotknela i w ogole..pies jest ladny z daleka...sa poprostu zakochani w niej..nie pozwalaja mi jej nawet wywiez do tesciow jak chcemy jechac gdzies z brtoszem...tescie sie kloca o nia..no cyrk na kolkach..moja mama podkarmia mi ja pokryjomu,,kroi piers z kuraka..saszka chodz chodza i sru do pyska, je szynke z indyka saszka chodz chodza i sru do pyska...i jeszcze jej tlumaczy ze taka dobra, droga i chudziutka a sasza na to jej mamrz epod nosem..musze to nagrac kiedys... tz sie obrazil ze go na widok publiczny wystawiam w gaciach... :D [video=youtube_share;5nkELgdnDVk]http://youtu.be/5nkELgdnDVk[/video] Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 co do mieszkania w bloku no fakt jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma..ale nie wyobrazam sobie swojego zycia tak..za czasow studenckich to jeszcze ok choc przyznam z emoja przyjaciolka miala straszne problemy z przyzwyczajeniem sie...dochodzilo nawet do histeri i placzu ze ona nie umie sie uczyc jak za sciana babcia slucha trwam na caly regulator, obok sasiad sie awanturuje a nad nia tupia i krzycza dzieci..a klatka jest obsrana i obszczana... Quote
Leokadia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 O jeny tyle mnie tu nie było, a tu takie zaległości:lol:Sasza jak zwykle rozkoszna i jak widze Pańcia z nią to się nigdy nudzić nie może hehe:evil_lol: Quote
dorka1403 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 z nia sie nudzic? chyba zartujesz...ona zapewnia mnostwo atrakcji...jak sie nie odwrocisz to juz masz cos za plecami skolowane.. Quote
dorka1403 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 dziewczyny zakupiłam sobie komplet ksiazek mrzewinskiej co by sie troche poedukowac..i chcialam zaczac z saszka obi....ale wiecie ja nie jakos tak calkiem sportowo..a raczej p oporstu do ogolnego ogarniecia sie....u nas ciezko jest z tym zeby cwiczyc codziennie..gdyz ja mam np prace przez 5 dni od 5 rana do 22 wieczorem a pozniej np przez 2-3 dni od 7 do 14-15...wiec kijowo u nas ze systematycznoscia..chcialam ksiazke obedience-trening posłuszeństwa..ale widze ze wszedzie naklady wyczrpane i nie mozna jej dostac..macie moze cusik do poczytania? Quote
Leokadia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 dorka1403 napisał(a):z nia sie nudzic? chyba zartujesz...ona zapewnia mnostwo atrakcji...jak sie nie odwrocisz to juz masz cos za plecami skolowane.. No właśnie widzę i wnioskuję z tego co piszesz, np. o tej kąpieli w sadzawce, że całkiem wesoło tam u was:evil_lol: Oooo, ile bym dała za własny domek, bo mieszkanie w bloku jest do kitu, jak tak patrzę na te wasze beztroskie foty to mnie tak zazdrośc bierze, że szok, więc pozostaje mi tylko marzyć:razz: Quote
dorka1403 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 powiem ci szczerze ze np jak widze ze niektorzy potrafia takie tysiace wydac na klitke w bloku gdzie w tej samej cenie mieliby np malutki domek z 2 czy 3 malymi pokojami salonem z kuchnia i lazienka..parteroweczka....z malenka dzialka..aleeee nieeee bo jak sie budowac to takie hangary... my mamy wielki dom..my z mezem na parterze 100 m2, rodzice na pietrze tez tyle a jest jeszcz epoddasze ktore powstalo po zrzuceniu starego szlakowego dachu (gierkowskiego) gdzie jest 80 m2 uzytkowe....ale tam bedziemy robic moje laboratorium bo teraz mamy zabrany jeden pokoj na dole...a tam bede miala cale pietro na to moja znajoma z wroclawia (z dziada pradziada) wyszla sytuacja jaka wyszla rozwody sad podzial mieszkania...znalazlam z nia 10 km odemnie piekny stary, ceglany dom z dwoma ceglanymi budynkami gospodarczymi (stare chlewy) i piekna dzialka..razem okolo 30 arow...za 100 tys :mdleje: za 70 tys zrobila remont wszystkiego (taka kasa wyszla za podzial mieszkania) i ma na dole kuchnie z salonem i toaleta a na gorze 3 pokoje i lazienke...wszystko za 170 tys... Quote
dorka1403 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 za takie pieniadze we wrocu mialaby (jak szukala) 2-3 pokojowe mieszkanie we wrocu i to do remontu! a tu jeszcze ogrod...do wroca dojezdza do pracy jakies 40 min samochodem...(tyle ile jechala tramwajem od siebie z mieszkania) Quote
LadyS Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ja to nawet nie zamierzam kupować mieszkania, wolałabym od razu znaleźć działkę i postawić dom, albo jakiś wyremontować czy wykończyć ze stanu surowego... Quote
Leokadia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 No i jeszcze do tego plus mieszkania na swiom, cisza spokój,często na wsi, a w tej klitce we Wrocku to wyjdzie i z każdej strony budynki i ileś km trzeba jechać, żeby na godzinkę psa spuścić w końcu ze smyczy. Ja to zawsze będę zachwalać wieś bo to dla mnie i dla psa największe dobro jakie mogło istnieć, no i gdyby właśnie nie ten blok, byłoby idealnie..ale daj radę bo wyjdę za blok i zaraz las nie muszę się stresować, że mi pies pod auto wpadnie. Quote
dorka1403 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 u nas jest naprawde bardzo duzo domow do kupienia czy to starych czy np nowych w stanie surowym...tylko tak jak mowie niektore to hangary...bo przeciez jak budowac to budowac heeeeej... Quote
LadyS Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 A mnie się marzy taki parterowy z poddaszem, żeby na górze zrobić tylko swoją sypialnię z garderobą, biblioteczkę z biurem i łazienkę, a na dole resztę... Quote
evel Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Dorka, jeśli chcesz to podeślij mi swojego maila, wyślę Ci jakąś lekturę ;) Mnie też by się marzył domek, ale skąd na to wszystko pieniądze? Chyba muszę zacząć grać w totka czy coś :lol: Quote
Recommended Posts