AgataP Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 ciastka wątróbkowe (w cieście są kawałki wątróbki, bo mi nie zmiksowało do końca) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2749/72fe8edfd7ad1f63.jpg[/IMG][/URL] ciastka serowe, ale nie robiły aż takiej furory jak pierwsze, za którymi psy szaleją :) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2749/93dac48a51cf8c24.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motylek1007 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 wyglądają znacznie lepiej niż moje :P a te serowe to sama bym chciala zjeść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nano Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 cudne te wasze ciacha :) ja jakoś nie mam talentu... niby robie wszystko według przepisu a mi nie chcą wyjść takie ładne :/ może mam jakiś rąbnięty piekarnik xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talucha Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Oj tam wygląd, ważne żeby smakowały :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evel Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Wątróbkowe super wyszły, a moje ostatnie to raczej wyszły paszteciki a nie ciastka, no ale tak to jest jak się myśli o czym innym i da za mało mąki :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightQueen Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 A macie może przepis na tort urodzinowy? chciałam kupić ale mało apetycznie wyglądały, więc postanowiłam upiec sama, ale nie wiem czy zrobić go z przepisu na ciastka czy innego. piekł ktoś tort? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamayka Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ciastka wątróbkowe rządzą! Polecam, są motywujące baaardzo (mój kundel to pies mało ceniący żarcie) i wygodne - dobrze się kroją, nie brudzą. Są już stałym elementem naszego życia ;) towarzyszą nam na spacerach, na posłuszeństwie, agi, na śladzie. W końcu nie martwię się, ze pies żywi się w znacznym procencie parówkami... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motylek1007 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [quote name='NightQueen']A macie może przepis na tort urodzinowy? chciałam kupić ale mało apetycznie wyglądały, więc postanowiłam upiec sama, ale nie wiem czy zrobić go z przepisu na ciastka czy innego. piekł ktoś tort?[/QUOTE] słyszałam ze niektórzy pieką naleśniki i przekładają mięsem mielonym - tak klika warstw i dla psa jest pyszny tort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna_Owieczka Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [url]http://images8.fotosik.pl/2749/93dac48a51cf8c24.jpg[/url] moje wychodzą identycznie, u nas robią furorę ;) pies jak pańcia lubi serek :lol: Ja ostatnio zrobiłam z tuńczykiem :razz: pies zadowolony, ale to maniak psich ciasteczek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgataP Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 z tuńczykiem? a jak to się robi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightQueen Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [quote name='motylek1007']słyszałam ze niektórzy pieką naleśniki i przekładają mięsem mielonym - tak klika warstw i dla psa jest pyszny tort[/QUOTE] myślałam o czymś bardziej suchym, żeby można było kształt wyciąć, chyba zrobię go jak ciastka, tylko w większej formie Moje wczorajsze eksperymentalne wypieki ;) Co znalazłam w lodówce to to wykorzystałam :p Zielone ciastka skład - zielona pietruszka, błonnik (nie miałam płatków), jajka, mąka fajne, miękkie i psu smakują [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/4026/dsc4058c.jpg[/IMG] Mięsno - warzywno - błonnikowe mięso z kurczaka, mięso z puszki dla psa, warzywa gotowane (kapusta, pietruszka, marchewka), błonnik tylko kształt nie wyszedł [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8610/dsc4062p.jpg[/IMG] Słonecznikowo - Błonnikowe słonecznik łuskany, błonnik, jajka, mąka i pasztet drobiowy dla aromatu bo mi leżał w lodówce :cool3: [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/285/dsc4063.jpg[/IMG] suce smakują więc chyba wyszły :evil_lol: [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/3180/dsc4074iykn.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERESA BORCZ Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Super, zapisuje i piekę sama bym dla psiaków z watrobowymi problemamy dodała osteropest plamisty,wszelkie ziarna mojemu tymczaskowi nie oprze się żadna resztka nawet zwykłych kruchych z piekarni z pestkami dyni i słonecznika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbelievable Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 U mnie też się właśnie pieką ciasteczka :) skład mocno dobierany pod kątem sierści i błonnika, m.i. tuńczyk, olej lniany, siemię lniane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightQueen Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [quote name='Unbelievable']U mnie też się właśnie pieką ciasteczka :) skład mocno dobierany pod kątem sierści i błonnika, m.i. tuńczyk, olej lniany, siemię lniane[/QUOTE] mój tata kupuje dla siebie czysty błonnik w formie takich płatków, ja je zmieliłam i dorzuciłam do ciastek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbelievable Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [quote name='NightQueen']mój tata kupuje dla siebie czysty błonnik w formie takich płatków, ja je zmieliłam i dorzuciłam do ciastek[/QUOTE] też miałam taki pomysł ale ja mam błonnik taki do rozpuszczenia w wodzie i wypicia ;) więc odpuściłam ciasteczka strasznie śmierdzą rybą, na szczęście zabija ona zapach słonecznika i pestek dyni, fuj :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightQueen Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 moje śmierdzą błonnikiem :evil_lol: też żadna przyjemność ich wąchać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbelievable Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [quote name='NightQueen']moje śmierdzą błonnikiem :evil_lol: też żadna przyjemność ich wąchać.[/QUOTE] to ja już wolę rybę :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightQueen Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 ja nie :diabloti: zapach rybi bardziej się rozchodzi po kuchni, a najlepiej pachną serowe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbelievable Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [quote name='NightQueen']ja nie :diabloti: zapach rybi bardziej się rozchodzi po kuchni, a najlepiej pachną serowe ;)[/QUOTE] ooo to to, i serowe są pycha :loveu: :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightQueen Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 [quote name='Unbelievable']ooo to to, i serowe są pycha :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] lepsze w smaku są miodowo jabłkowe ale suka ich nie lubi :-(:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna_Owieczka Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Rybne ciasteczka fajnie pachną, jak je tworzyłam to kocicy bardzo się to podobało :lol: [quote name='AgataP']z tuńczykiem? a jak to się robi???[/QUOTE] Wzięłam tuńczyka w sosie własnym, dodałam olej, trochę mąki i wymieszałam. Wyglądało to dosyć nieapetycznie, bo mało mąki dodałam i wyszedł taki glut, nałożyłam łyżeczką na formę z papierem i piekłam 20 min. w 200 stopniach. W całym domu zapach pieczonego tuńczyka, ciastka wyszły jak zarumienione gluty o rybnym zapachu, psu się podobają ;) Co do serowych to macie rację, są chyba najlepsze, owiec je uwielbia...chyba niebawem je upichcę :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra_wroc Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Może Ktoś z Was skusi się na kupno organicznych ciasteczek dla psów z wyłącznie certyfikowanych upraw na bazarku ? :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/215062-Organiczne-ciastka-dla-psów!-Karma-dla-Twojego-psiaka!-Dla-psów-u-ULV-(do-30.09)?p=17682623#post17682623[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna_Owieczka Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Kilka fajnych przepisów ;) [B]Codzienne:[/B] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 łyżeczki suszonych drożdży[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 szklanki letniej wody[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 łyżki suchych pietruszki[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 łyżki mielonego czosnku 1 1 / 2 szklanki bulionu z kurczaka[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]3 łyżki miodu[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 jajko[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]5-6 szklanek mąki pszennej[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C) [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wymieszać z natką pietruszki, czosnek, bulion, miód i jajko.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Stopniowo dodawać mąkę, do uformowania ciasta..[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Uformować ciasteczka. Wyłożyć na[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] blachę do pieczenia, w niewielkich odstępach.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piec przez 30 minut.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wyjmij z piekarnika i przewróć.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piec przez kolejne 15 minut, aż będą lekko rumiane z obu stron.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Pozostawić herbatniki do ostygnięcia.[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][B]Przysmak:[/B][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 1 szklanka płatków owsianych[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 3 szklanki lub masła[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 szklanka wrzącej wody[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]3 / 4 szklanki mąki kukurydzianej[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 łyżka cukru[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 łyżeczki bulionu z kurczaka lub wołowiny[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 szklanki mleka[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 szklanka tartego sera cheddar[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 jajko[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 szklanki mąki[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wymieszaj [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]płatki owsiane, margarynę i wodę, odstaw na 10 minut.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wymieszaj mąkę kukurydziana, cukier, boullion, mleko, ser i jajko.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dodać mąkę i formować twarde ciasto.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piec 35 do 45 minut na złoty kolor.[/FONT] Pozostawić do ostygnięcia. [B]Mięsne:[/B] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 1 / 2 szklanki odtłuszczonego mleka w proszku[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 jajko[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 1 / 2 szklanki mąki ryżowej[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 łyżeczki[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]czosnku w proszku[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 łyżeczka[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]miodu[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 szklanki wody[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]5 łyżeczki[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]bulion z kurczaka lub wołowiny[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 słoiczek dla dzieci z daniem mięsnym (typu gerber)[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Połącz wszystkie składniki. uformuj ciasteczka. [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piec w około 200 stopniach, 25-30 minut.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Powinny być twarde i chrupiące.[/FONT] [B]Owsiane:[/B] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 szklanki ryżu 2 opakowania platków o[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 4 szklanki melasy[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 szklanka marchewki[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 3 szklanki szpinaku[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 1 / 4 szklanki mąki[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 łyżki brązowego wymieszać sos[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]4 łyżki musu jabłkowego[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 łyżki oleju roślinnego[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rozgrzej piekarnik do 200. Składniki wymieszać, dodaj mąkę, stopniowo.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Układaj[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] na blasze za pomocą łyżeczki.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piec 15-20 minut na złoty kolor.[/FONT] [B]Treningowe ciasteczka:[/B] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Składniki:[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 1 / 3 szklanki mąki - uniwersalnej[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 4 szklanki oliwy z oliwek[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 4 szklanki soku jabłkowego[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 szklanki startego sera - jak parmezan[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 duże jajko[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 łyżeczka czosnku w proszku[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 4 szklanki mleka w proszku - odtłuszczone[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Instrukcje:[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Połącz wszystkie składniki w dużej misce, dobrze wymieszać; Wyrób ciasto do wielkości blachy; Połóż ciasto na lekko natłuszczonej blasze, układając ją do krawędzi.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Za pomocą ostrego noża lub noża do pizzy, wyciąć pożądanej wielkości ciasteczka.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]P[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]osypać trochę sera i czosnkiem w proszku w razie potrzeby.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piec w 200 stopniach około 15 minut na złoty kolor.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Przechowuj w szczelnym opakowaniu lub lodówce.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][B]Indycze:[/B][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 szklanki gotowanego indyka - pocięte[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]go[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 ząbki czosnku[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]4 łyżeczki startego sera[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 łyżka natki pietruszki - świeżo posiekanej[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 jaj[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]a [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 szklanki mąki pszennej[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 łyżki drożdży[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 łyżki oleju roślinnego[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Połącz z indyka, czosnek, ser, pietruszke i dobrze wymieszaj.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dodaj jaja do miski i zalaj mieszanka z indykiem.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dodać mąkę, drożdże i olej.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Mieszaj, aż składniki się połączą.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Układaj małe grudki na blasze.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piecz [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]w około 200 stopniach piekarnika na około 20 minut, będą brązowe[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Przechowywać w lodówce.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][B] Słoiczkowe[/B][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][B]:[/B][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 2 dziecięce słoiki z obiadkiem (kurczak, jagnięcina, wołowina, itp. -. wybierz)[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 szklanki odtłuszczonego mleka w proszku[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]trochę kiełków pszenicy[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 3 szklanki wody[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 / 2 szklanki mąki[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 łyżeczka[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]czosnek w proszku[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wymieszać dobrze.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rozwałkować ciasto na posypanej mąką powierzchni.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wytnij wzory i układaj na lekko natłuszczonej blasze.[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Piec w 200 stopniach na złoty kolor.[/FONT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Alez to apetycznie wygląda:) [url]http://img221.imageshack.us/img221/3180/dsc4074iykn.jpg[/url] Czarna_Owieczka - dzięki za przepisy:) Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molowe Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Efekt nudy z rashelekiem naszego sobotniego popołudnia :D [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/641/mmpadziernik006.jpg/][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/5952/mmpadziernik006.jpg[/IMG][/URL] zrobiłyśmy ciastka : owsiane , serowe i pasztetowe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.