furry Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 jedyne co piszą o parkingu to to że mają 5000 miejsc i parking otwarty jest od 7 rano wiec pewnie bedzie na zasadzie kto pierwszy ten leprzy... ? chyba że cos jeszcze napiszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajka-wilkzbasni Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 furry, dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardotka Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Choroba, znowu mi sie transport wysypal i zostalam na lodzie :( Moze jedzie ktos na niedziele i mialby wolne miejsce - jedna osoba i corgi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furry Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 ja miałabym miejsce ale jadę na 5 dni od 15 do 19 więc decyzja należy do ciebie, w moim hotelu dodatkowe łózko 18 euro jak coś... Bajka-wilkzbasni nie ma za co ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tascha Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 [quote name='Bardotka']Choroba, znowu mi sie transport wysypal i zostalam na lodzie :( Moze jedzie ktos na niedziele i mialby wolne miejsce - jedna osoba i corgi?[/QUOTE] pisz do krzysia- pare postów wyzej, moze maja jeszcze miejsce, nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashka-g Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Właśnie też najbardziej się obawiam tego parkingu, po wspomnieniach z europejki. Na potwierdzeniu jest napisane że wstęp na teren wystawy od 6.00, więc mam nadzieję że parkingi tez będą otwarte już od 6. Bo planuje być tam przed 6, żeby nie przeżywać powtórki z europejki. W prawdzie sędziowanie zaczyna się dopiero o 11, ale lepiej działać na spokojnie. I ciekawe ile ten parking będzie kosztować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 na FB znalezione - kazałam fejsowemu bingowi przetłumaczyć - można się poryć ze śmiechu a potem paść na pysk zrozumiawszy cenę.... to już mniej wesołe, ale dotyczy tylko tych co obrządzają konia :diabloti: [h=5]"További információ: [email][email protected][/email], tárgyba kérem írja być: parking drogie wystawców, obsługi obrządził konia! Oferujemy nowe możliwości dla wszystkich naszych wystawców w czasie World Dog Show i Budapesztu Grand Prix CACIB Show. Możemy otworzyć pewien obrządził konia, parkingu, a tu wszystkie programy obsługi, ratraki będą mogli zaparkować samochód (maksymalnie 7m długości i 3 m szerokości) w ciągu 5 dni pokazuje od 6 rano do 8 wieczorem. Obok samochodów będzie miejsce na namiot (7 m długości i 3 m szerokości). Organizatorzy zapewniają bezpłatny prąd i zimnej wody w tej dziedzinie. W ten sposób można oczyścić włosy psy i przygotować je do Show. Ze względu na udogodnienia obszaru tylko Oferujemy możliwość dla ograniczonej liczby ludzi tak parkingu będą organizowane w pierwszy przyjść po raz pierwszy w drodze. Cena wynajmu powierzchni jest 100 Euro dziennie, zawiera on wody i energii elektrycznej oraz samochodu i namiot na wybrukowanym placem. Miejsca należy zarezerwować z wyprzedzeniem i musisz zapłacić przelewem. Więcej informacji: [email][email protected][/email], proszę pisać na ten temat: obrządził konia, parking ([URL="http://bing.com/translator"]Przetłumaczone przez: Bing[/URL])"[/h] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 [B]panbazyl[/B],ale to wygląda raczej jak rezerwacja miejsc dla camperów/przyczep. Na zwykłym parkingu nie potrzebujesz wody, prądu i miejsca na namiot.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 a potrzebuję konia? w dodatku z obrządzeniem :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Ale może ktoś konno przyjedzie :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 [quote name='cockermanka']Ale może ktoś konno przyjedzie :evil_lol:[/QUOTE] no tak - Węgrzy też mają ułańską fantazję :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aziza Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 To na pewno chodzi o kampery/samochody z kempingami, tutaj są obowiązujące ceny i możliwość rezerwacji: [url]https://cloud.rentit.hu/payment1/price[/url] Mam nadzieję, że pamiętają o parkingu dla osobówek i nie przeznaczyli całego parkingu na kampery... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 U nas wszystko w porzadku: potwierdzenie (przyszło mailem) wydrukowane, opłata się zgadza:) Szkoda tylko, że ja nie jadę w tym roku... jedzie tylko pies z mojej hodowli. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornadore Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Jest już plan sędziowania [URL]http://wds2013.hu/en/content/ring-schedule-statistics[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 ale ringów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aziza Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Mam nadzieję, że plany ringów też zostaną opublikowane. Są już parkingi dla kamperów i dla groomerów, mam nadzieje, że będzie też dla wystawców... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 a po co wystawcy? Tylko problem z tym. :diabloti: non stop coś chcą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Plany ringów też są już dostępne :) [url]http://wds2013.hu/en/for-exhibitors/maps[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aziza Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Dziękuję :) i grzecznie proszę o informację o parkingach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musia Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 [URL]http://www.wds2013.hu/en/for-exhibitors/maps[/URL] - ten link powinien zadziałać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Eternal Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Witam Czy ktoś z Was jedzie na sobotę? szukam 1 miejsca plus 2 małe psy!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quirk Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Zwolniło się u nas jedno miejsce. Jedziemy z Warszawy w środę rano, wracamy w piątek po wystawie. kontakt na : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub 691144321 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierozek_monika Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 [quote name='Kasia Eternal']Witam Czy ktoś z Was jedzie na sobotę? szukam 1 miejsca plus 2 małe psy!!!![/QUOTE] no my jedziemy z Sosnowca wracamy w poniedziałek. Co z noclegiem? Masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulina Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Jeśli się komuś zwolniło miejsce,to proszę o kontakt [email][email protected][/email] ,oraz odstapię hotel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Eternal Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 [quote name='Quirk']Zwolniło się u nas jedno miejsce. Jedziemy z Warszawy w środę rano, wracamy w piątek po wystawie. kontakt na : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub 691144321[/QUOTE] Dziękuję za odp, niestety w poniedziałek musze być już w pracy :) musze wracać po wystawie, szukam dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts