Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcug']Bary to naprawdę piękny pies :loveu:. Kotecek też śliczny :p.[/quote]

Piękny ...........to piękny ...................ale jaki zdrowy !!!!!!!!!!!!!!!!;)

Buziaczki dla wszystkich kociowatych i psowatych :)

Posted

.....

[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/5498/szczekca5.jpg[/IMG]

I tak to było dzisiaj przez parę godzin.
Już nie wiem co było gorsze: warkot kosiarki czy szczek Barriego.
Szczekanie to jeszcze nic ale obgryzanie kółek kosiarkowych to mi dopiero przeszkadzało podczas jazdy po ogrodzie.

Posted

[quote name='Zosia4'].....
I tak to było dzisiaj przez parę godzin.
Już nie wiem co było gorsze: warkot kosiarki czy szczek Barriego.
Szczekanie to jeszcze nic ale obgryzanie kółek kosiarkowych to mi dopiero przeszkadzało podczas jazdy po ogrodzie.[/quote]

On tylko chciał przekrzyczeć kosiarkę , pewnie , bo wkurzał się , że w JEGO ogrodzie coś mu się panoszy i WARCZY GŁOŚNIEJ od niego ........:cool3:

Posted

Tiger - jak koszę trawę (na szczęście teraz ostatni raz w tym roku :sweetCyb:) to sobie zawsze przypominam Waszą błyskawiczną akcję z przyjazdem do mnie z Barrym.
Wtedy to dopiero w pośpiechu latałam z tą kosiarą żeby jak najlepiej wypaść w Twoich oczach no i cobyś przypadkiem nie pomyślała, że nie zostawisz piesa w takim zarośnietym ogrodzie ;).

Posted

Moje jamniki zawsze czyhają jak coś robie w ogrodzie i spod ręki mi wykradają narzędzia.... wloką je potem dokądś i usiłuja zakopać.

a podkaszarkę gryzą, jak tylko się da...

Posted

Słyszy, słyszy.
Dzisiaj po powrocie z pracy będę robić ostatnią kosmetykę ogrodu przed zimą, no i jutro cały dzionek też - więc porobię trochę fotek mojemu urwisowi.
A urwis coraz bardziej się błyszczy chociaż z diety zaczęliśmy już pomalutku "schodzić". Ryż z kurczakiem jednak nadal jest podstawą ale co jakiś czas staram mu się też przemycić coś innego.
Właściwie to nie muszę przemycac, bo on jest bardzo "żarty" - coby nie dostał, to pochłania w mgnieniu oka.

No i ogólnie jest baaardzo kochany i usłuchany - rzecz jasna tylko mnie słucha :diabloti:.

Posted

[quote name='Zosia4']
No i ogólnie jest baaardzo kochany i usłuchany - rzecz jasna tylko mnie słucha :diabloti:.[/quote]

I tak ma być, w końcu to Ty jesteś jego najukochańszą Pańcią, nie? :p

Posted

A ja tak gwoli usprawiedliwienia: wczoraj po pracy i porządnym obiedzie koty mnie uśpiły.
Przytula się toto, grzeje, mruczy - jak tu nie pospać. Wszystko na bok, bo koty chcą się powtulać.

A dziś od rana mokro i baardzo jesiennie. Oj - coś czarno widzę tę sesję zdjęciową.
No ale coś wymyślimy, baterie naładowane, aparat gotowy do cykania więc się chyba nie wykręcę.

Posted

O rany - widzę, ze nie ma lekko.

No ale pańcia sie dzisiaj "leniwiła", że hej :oops:.

A zdjęcia sprzed chwili - chyba po to żeby nie mieć wyrzutów sumienia żem gołosłowna.
Stwierdziłam, że dzisiaj jakiś za wielki ten ogród na moje małe rączki.
A co tam - w końcu to nie ma być katorga tylko czysta przyjemność.

Pańcia mnie wygania po nocy na sikanie:
[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/3460/59673784ya2.jpg[/IMG]

No i tak szpadelek sobie stał cały dzień bezczynnie:
[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/8676/52409128jx4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Zosia4']
[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/3460/59673784ya2.jpg[/IMG]

[/quote]

Oj, Zosiu, my prosiliśmy o zdjęcia Barriego, a Ty jakiegoś wilka ze świecącymi oczami wkleiłaś :evil_lol:.

Masz jeszcze trochę fotecek? :cool3:

Posted

No i taka:

[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/5170/91048629fm8.jpg[/IMG]

Efekt trochę niezamierzony, bo tak wyszło jakbym mu chciała wyrwac łapę. No i "oba" jakieś takie grube wyszliśmy.

Posted

E tam, od razu wyrwać. Barruś patrzy na Ciebie z takim uwielbieniem i oddaniem :loveu:. I chyba jak podaje łapinę to bardzo wysoko - tak robi moja Katia. Podnosi ją do góry tak wysoko, jak tylko może......i tak samo cudnie patrzy........:p

• 2 weeks later...
Posted

POzamykali się pewnie wszyscy w domu w tę zimnicę .pod kołderką sie grzeją .......:Zosia, Dwa koty i Pies ........
Ależ to musi być fajny widok .....

Zosiu , wyłaź spod kołdry i nam dwa słowa o zwierzach napisz .....:)

Prace jesienne w ogrodzie już zakończyłaś ?

Posted

A jak myślicie, że Zosia pod kołdrą siedzi - to błąd.

Zosi niestraszna zimnica, nawet deszcz ze śniegiem. Zosia nie zakończyła prac w ogrodzie, bo prace w ogrodzie Zosi to jest nie kończąca się opowieść.

Zosia sobie wymyśliła grabienie liści, a Barry wymyślił sobie jej w tym pomagać.

No i pomaga mi dzielnie, rozgrzebuje to co już zagrabione i nawet się z tego cieszy :diabloti:.

Ognisko liściowe od wczoraj się hajcuje, nawet opady nie są w stanie ugasić tlącej się cały czas kupy liści. A kupa jest wielka i ciągle rośnie.