natie Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='baster i lusi']Cioteczko kochana ponieważ Kasia zostaje w domku i kończymy na deklaracjach styczniowych to mam pytanie.Czy kasa ma zostać u Kasi czy też mam przelać nadwyżkę na Twoje konto czy przekażesz to na innego psiaka w potrzebie. dziękuję. Cioteczki mam prośbę czy ktoś zechciałby swoją deklarację od lutego przekazać na Kostka psiaka który siedzi w hotelu i nie ma szczęścia do adopcji a brakuje mu deklaracji.Ja swoją od lutego przekażę na Kostka. Zaglądnijcie choć do biedaka. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/124369-Kostek-łagodny-Mix-ASTa-w-Psim-Aniele-Szukamy-domu![/URL][/QUOTE] dobrze, może być na Kostka.. wpisać się tam na wątku?? Quote
Panna Marple Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='baster i lusi']Cioteczko kochana ponieważ Kasia zostaje w domku i kończymy na deklaracjach styczniowych to mam pytanie.Czy kasa ma zostać u Kasi czy też mam przelać nadwyżkę na Twoje konto czy przekażesz to na innego psiaka w potrzebie. dziękuję. Cioteczki mam prośbę czy ktoś zechciałby swoją deklarację od lutego przekazać na Kostka psiaka który siedzi w hotelu i nie ma szczęścia do adopcji a brakuje mu deklaracji.Ja swoją od lutego przekażę na Kostka. Zaglądnijcie choć do biedaka. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/124369-Kostek-łagodny-Mix-ASTa-w-Psim-Aniele-Szukamy-domu![/URL][/QUOTE] Skoro kasia ma domek i trochę kasy na żarełko, to moją nadwyżkę przekażę dla innego psiaka Quote
baster i lusi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='natie']dobrze, może być na Kostka.. wpisać się tam na wątku??[/QUOTE] jeśli możesz to napisz bo tam jest inny skarbnik. [quote name='Panna Marple']Skoro kasia ma domek i trochę kasy na żarełko, to moją nadwyżkę przekażę dla innego psiaka[/QUOTE] Cioteczko to mam przelać na Twoje konto? Quote
Panna Marple Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='baster i lusi']jeśli możesz to napisz bo tam jest inny skarbnik. Cioteczko to mam przelać na Twoje konto?[/QUOTE] Nie, nie przelewaj:lol:. Daj dla Kostka jako deklarację jednorazową, jeśli możesz Quote
baster i lusi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Panna Marple']Nie, nie przelewaj:lol:. Daj dla Kostka jako deklarację jednorazową, jeśli możesz[/QUOTE] dziękuję z całego serca w imieniu Kostka.Jak dostanę nr konta do przeleję 100 zł bo na styczeń jeszcze wpłacamy na Kasię. [quote name='natie']ok, napisalam:)[/QUOTE] widziałam i dziękuję. Quote
Panna Marple Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='baster i lusi']dziękuję z całego serca w imieniu Kostka.Jak dostanę nr konta do przeleję 100 zł bo na styczeń jeszcze wpłacamy na Kasię. widziałam i dziękuję.[/QUOTE] jasne, rozumiem. Sorki, że Cię tym obarczam, ale będzie łatwiej jeśli pójdzie już z Twojego konta, a nie z powrotem do mnie i jeszcze raz do Kostka. Ciotki, czy jak piszecie posta, to też Was wyrzuca w jakieś dziwne opcje? Quote
fioneczka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 czyli Kacha zostaje ... ufffff oby na zawsze Quote
baster i lusi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='fioneczka']czyli Kacha zostaje ... ufffff oby na zawsze[/QUOTE] Asiu należy się bidulce.Rozmawiałam dziś z Lidką i wszyscy kochają Kasię.Ma przyjaciela kundelka i razem szaleją. Quote
fioneczka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='baster i lusi']Asiu należy się bidulce.Rozmawiałam dziś z Lidką i wszyscy kochają Kasię.Ma przyjaciela kundelka i razem szaleją.[/QUOTE] po chwilach napięcia na wątku ... grozy nawet bym rzekła, przyszedł czas na świętowanie :) Quote
MALWA Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Cudowne wieście - KASIA zostaje! Rok 2012 to dla Kasi wielka kicha, choć moze nie do końca, uratowano jej zycie, znalazła dom, i teraz zostaje w swoim domku na zawsze! Super! Quote
paulina02 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Takie zakończenia lubimy :loveu: Quote
natie Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='paulina02']Takie zakończenia lubimy :loveu:[/QUOTE] bardzo lubimy :):):) Quote
from_wonderland Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Bardzo, tym bardziej, że Kasia sie już tyle naczekała :) Quote
Nadziejka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kasience:iloveyou:i panciostwu:iloveyou: szczescia i wszelkiego zdrowenka :modla: Quote
MALWA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [COLOR=#3E3E3E][FONT="Tahoma"]Przepraszam, ale i tu wpiszę mój apel: Proszę o pomoc: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238219-CEGIEŁKOWY-NA-ŻYCIE-DLA-ZAGŁODZONEGO-PSA!-DO-20-01-13-r-godz-22-00?p=20232042#post20232042"][COLOR=#4444FF]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20232042[/COLOR][/URL] Dziękuję. MALWA[/FONT][/COLOR] Quote
paulina02 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Będzie zdjęcie Kasi z kumplem kundelkiem tylko cierpliwości ;) Quote
baster i lusi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='paulina02']Będzie zdjęcie Kasi z kumplem kundelkiem tylko cierpliwości ;)[/QUOTE] to czekamy cierpliwie. Quote
MALWA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='paulina02']Będzie zdjęcie Kasi z kumplem kundelkiem tylko cierpliwości ;)[/QUOTE] Super, poczekamy. Quote
baster i lusi Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Panna Marple']Nie, nie przelewaj:lol:. Daj dla Kostka jako deklarację jednorazową, jeśli możesz[/QUOTE] przelane na konto Kostka.On też bardzo potrzebuje pomocy. [quote name='baster i lusi']FINANSE KASI.(całość na pierwszej stronie w poście drugim)Myślę ,że na deklaracjach w styczniu skończymy.Mamy trochę kasy by wspomagać Kasię w karmę. [B]+ 115,60 zł. STYCZEŃ 2013 [B]baster i lusi 20 zł wpłynęło 20 zł 03.01. Alab108 20 zł wpłynęło 20 zł 03.01; [B]Malwa 10 zł wpłynęło 10 zł 20.12. Nikus 15 zł wpłynęło zł Natie 10 zł wpłynęło 10 zł 07.01. Marr 50 zł wpłynęło [COLOR=#ff0000]brak wpłaty za pażdziernik i listopad.[/COLOR] Moca35 10 zł wpłynęło zł [/B][B]Panna Marple 20 zł wpłynęło 120 zł (od stycznia do czerwca) 31.12. [B]Córcia Alab + [B]20 zł [B]03.01. [B][B]================================================== === Stan konta na 04.01. + 315,60 -100 zł przelane na konto Kostka (nadpłata deklaracji Panna Marple luty - czerwca ======================================================== + 215,60 + [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/QUOTE] [quote name='natie']zaraz zrobię przelew :)[/QUOTE] jest wpłata. Quote
MALWA Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ja swije 10 zł też prznoszę na Kostka. Grażynko, jesli mozesz to napisz w skrócie coś na temat psiaka, bo tam ponad 40 stron watku, a mi czasu szkoda na czytanie. Quote
paulina02 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Dziewczyny myśle że te pieniążki co macie na plusie przeznaczcie jakiemuś psiakowi w potrzebie , Kasia grzeje tyłek w domu będe miała na nią oko damy sobie radę ... Quote
baster i lusi Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='paulina02']Dziewczyny myśle że te pieniążki co macie na plusie przeznaczcie jakiemuś psiakowi w potrzebie , Kasia grzeje tyłek w domu będe miała na nią oko damy sobie radę ...[/QUOTE] nie wiem jak inni ale ja myślę że trzeba jeszcze Kasię odrobaczyć.zabezpieczyć na pchły i jeszcze nie wiem czy była szczepiona na wirusówki i przydałby się jeszcze czip. Quote
aida Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='baster i lusi']nie wiem jak inni ale ja myślę że trzeba jeszcze Kasię odrobaczyć.zabezpieczyć na pchły i jeszcze nie wiem czy była szczepiona na wirusówki i przydałby się jeszcze czip.[/QUOTE] Grażynko masz rację Quote
Recommended Posts