MALWA Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ja zrobię wieczorem rozliczenie bazarku, który zakończył się 20 paźdizernika, choć nie mam jeszcze ostatniej wpłaty. Jak dojdize, to dopłacę. Quote
natie Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 wpłaciłam dzisiaj moją deklarację dla Kasi :) Quote
Maciek777 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Kasia ładnie chudnie - obecnie ma 31,7 kg:) Quote
baster i lusi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Maciek777']Kasia ładnie chudnie - obecnie ma 31,7 kg:)[/QUOTE] e to miłość Kasi służy. Quote
from_wonderland Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='paula_t']Dziewczyna chce się podobać ;)[/QUOTE] No ba :) to przychodzi z naturą Quote
paulina02 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Maciek777']Kasia ładnie chudnie - obecnie ma 31,7 kg:)[/QUOTE] Żeby ją tylko wiatr nie porwał ;) Quote
aida Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Grażynko chyba możesz wykreślić deklarację Marr ona pojawia się na dogo i zaraz znika wydaje mi się że jest to deklaracja bez pokrycia jakiegoś dzieciaka. Quote
paula_t Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Smutne to, bo wycofana deklaracja 50 złotych miesięcznie to naprawdę dużo dodatkowej kasy, którą trzeba zebrać. Quote
aida Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='paula_t']Smutne to, bo wycofana deklaracja 50 złotych miesięcznie to naprawdę dużo dodatkowej kasy, którą trzeba zebrać.[/QUOTE] Ja wiem ale coraz częściej można spotkać się z deklaracjami bez pokrycia Quote
paula_t Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Powiedziałabym na ten temat parę słów, ale chyba szkoda moich i Waszych nerwów w tym temacie:angryy: Szkoda tylko, że cierpią na tym psiaki. Quote
aida Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Może trzeba tą deklarowiczkę wpisać na cz.k żeby już nikt nie liczył na jej wpłaty Quote
paula_t Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='aida']Może trzeba tą deklarowiczkę wpisać na cz.k żeby już nikt nie liczył na jej wpłaty[/QUOTE] jeżeli marr się pojawia na dogo, nie ma żadnego odzewu na prywatne wiadomości i żadnych wpłat, to jasne. Quote
MALWA Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Witam! Wreszcie tu dotarłam. W piątek wieczorem chciałam zrobić rozliczenie bazarku, który zakończył się 20.10., ale niestety wysiadł mi ruter, i już nie mogłam się dostać do internetu. Z bazarku wraz z nadwyżkami wyszło 177,70 zł, nie mam jeszcze wpłaty od Ani za koraliki, ale już na pw mi odpowiedizła , ze wpłaciła w środę, to tylko jak dojedzie ta wpłata na moje konto uzupełnię. Zrobiłam przelew na konto Grazynki w kwocie 178 zl za bazarek, i 10 zł deklaracji stałej z alistopad. Co do Maar, to jest to Marek, który odpowiadał mi na pw, i obiecał wpłacic za paźdizernik, tyle, zę ta obietnica to była około 2 tygodnei temu. I nic cisza..w zasadzie, to juz powinna być stówka wpłacona za październiki za listopad. Ech, szkoda słow. Quote
baster i lusi Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='MALWA']Witam! Wreszcie tu dotarłam. W piątek wieczorem chciałam zrobić rozliczenie bazarku, który zakończył się 20.10., ale niestety wysiadł mi ruter, i już nie mogłam się dostać do internetu. Z bazarku wraz z nadwyżkami wyszło 177,70 zł, nie mam jeszcze wpłaty od Ani za koraliki, ale już na pw mi odpowiedizła , ze wpłaciła w środę, to tylko jak dojedzie ta wpłata na moje konto uzupełnię. Zrobiłam przelew na konto Grazynki w kwocie 178 zl za bazarek, i 10 zł deklaracji stałej z alistopad. Co do Maar, to jest to Marek, który odpowiadał mi na pw, i obiecał wpłacic za paźdizernik, tyle, zę ta obietnica to była około 2 tygodnei temu. I nic cisza..w zasadzie, to juz powinna być stówka wpłacona za październiki za listopad. Ech, szkoda słow.[/QUOTE] jest wpłata 188 zł.wieczorem zrobię rozliczenie.Macie rację co do marr poprostu ktoś z nas zakpił. Quote
MALWA Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 W dniu 3.11. zakończył się mój kolejny bazarek, który robiłam dla Kasi. ( link w podpisei ) Oczywiście też nie rozliczyłam, z uwagi na moj problem z komputerem. Dzisiaj to zrobiłam, i mam z tego bazarku zadeklarowane 90 zł. Dwie wpłaty już mam, teraz czekam na trzecią. Po otrzymaniu pieniążków te również przekażę na rzecz Kasi. Grażynko - co do mk999, która jest wpisana w deklaracjach stałych, to z tego co ja pamiętam, to ta osoba deklarowała tylko i wyłącznie jednorazową wpłatę. Quote
baster i lusi Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) [quote name='MALWA'] Grażynko - co do mk999, która jest wpisana w deklaracjach stałych, to z tego co ja pamiętam, to ta osoba deklarowała tylko i wyłącznie jednorazową wpłatę.[/QUOTE] poprawiłam. Rozliczenie . [B]LISTOPAD + 175 ZŁ bazarek cegiełkowy dla Kasi od from_wordeland[COLOR=#000000] 105 zł bazarek Malwy 178 zł 05.11. + 26 zł 06.11. [/COLOR]+ [B]20 zł od Córci Alab 02.11. [B][COLOR=#000000] deklaracje stałe [/COLOR][B]baster i lusi 20 zł wpłynęło 20 zł 03.11. Alab108 20 zł wpłynęło 20 zł 02.11. [B]Malwa 10 zł wpłynęło 10 zł 05.11. Nikus 15 zł wpłynęło Natie 10 zł wpłynęło 10 zł 05.11. Marr 50 zł wpłynęło [COLOR=#ff0000]brak wpłaty za pażdziernik i listopad.[/COLOR] Moca35 10 zł wpłynęło Panna Marple 20 zł wpłynęło 60 zł za 10. 11. 12. 15.10. [COLOR=#000000] ---------------------------------------------------------------- + 564 zł opłata za hotel - 420 zł 03.11.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B] Edited November 6, 2012 by baster i lusi Quote
from_wonderland Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='paula_t']jeżeli marr się pojawia na dogo, nie ma żadnego odzewu na prywatne wiadomości i żadnych wpłat, to jasne.[/QUOTE] Mi trochę bardziej szkoda tej wizji BDT u Marr niż jej/jego deklaracji. Quote
aida Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='from_wonderland']Mi trochę bardziej szkoda tej wizji BDT u Marr niż jej/jego deklaracji.[/QUOTE] Poczytaj jej posty a przestanie Ci być szkoda Quote
Panna Marple Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='from_wonderland']Mi trochę bardziej szkoda tej wizji BDT u Marr niż jej/jego deklaracji.[/QUOTE] A jaki może być BDT u osoby, której nie żal psiaka, a z ludzi po prostu kpi... Przykre to bardzo, bo każda deklaracja na wagę złota i szansa na lepszy los dla psiny, a ktoś takie numery wywija.. Quote
paula_t Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='aida']Poczytaj jej posty a przestanie Ci być szkoda[/QUOTE] Aż tak źle....? Quote
MALWA Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Wpłaciłam jeszcze 26 zl dla Kasi z ostatniego bazarku - tego, na którym sprzedawałam ksiazki i koraliki modułowe. Z wpłaty 31 zł odjęłam kopertę 1 zł, przesyłkę 4,10, zostało 25,90 zł. Przelew 26 zł poszedł jako uzupełnienienie wpłaty do wczorajszej kwoty z bazarku. Mam nadzieję, że to jest dość zrozumiałe co napisałam, bo juz dzisiaj chyba nie za bardzo kumam. Quote
baster i lusi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ja zrozumiałam i uzupełniłam rozliczenie.jest wpłata 26 zł. 178+26 = 204 ZŁ Quote
from_wonderland Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Panna Marple']A jaki może być BDT u osoby, której nie żal psiaka, a z ludzi po prostu kpi... Przykre to bardzo, bo każda deklaracja na wagę złota i szansa na lepszy los dla psiny, a ktoś takie numery wywija..[/QUOTE] Nie wiem jaki jest, nie chce wiedzieć. Sądziłam tylko, że jest to osoba odpowiedzialna. Quote
Recommended Posts