Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grażynko chyba możesz wykreślić deklarację Marr ona pojawia się na dogo i zaraz znika wydaje mi się że jest to deklaracja bez pokrycia jakiegoś dzieciaka.

Posted

[quote name='paula_t']Smutne to, bo wycofana deklaracja 50 złotych miesięcznie to naprawdę dużo dodatkowej kasy, którą trzeba zebrać.[/QUOTE]

Ja wiem ale coraz częściej można spotkać się z deklaracjami bez pokrycia

Posted

[quote name='aida']Może trzeba tą deklarowiczkę wpisać na cz.k żeby już nikt nie liczył na jej wpłaty[/QUOTE]

jeżeli marr się pojawia na dogo, nie ma żadnego odzewu na prywatne wiadomości i żadnych wpłat, to jasne.

Posted

Witam!

Wreszcie tu dotarłam. W piątek wieczorem chciałam zrobić rozliczenie bazarku, który zakończył się 20.10., ale niestety wysiadł mi ruter, i już nie mogłam się dostać do internetu.

Z bazarku wraz z nadwyżkami wyszło 177,70 zł, nie mam jeszcze wpłaty od Ani za koraliki, ale już na pw mi odpowiedizła , ze wpłaciła w środę, to tylko jak dojedzie ta wpłata na moje konto uzupełnię.

Zrobiłam przelew na konto Grazynki w kwocie 178 zl za bazarek, i 10 zł deklaracji stałej z alistopad.

Co do Maar, to jest to Marek, który odpowiadał mi na pw, i obiecał wpłacic za paźdizernik, tyle, zę ta obietnica to była około 2 tygodnei temu. I nic cisza..w zasadzie, to juz powinna być stówka wpłacona za październiki za listopad. Ech, szkoda słow.

Posted

[quote name='MALWA']Witam!

Wreszcie tu dotarłam. W piątek wieczorem chciałam zrobić rozliczenie bazarku, który zakończył się 20.10., ale niestety wysiadł mi ruter, i już nie mogłam się dostać do internetu.

Z bazarku wraz z nadwyżkami wyszło 177,70 zł, nie mam jeszcze wpłaty od Ani za koraliki, ale już na pw mi odpowiedizła , ze wpłaciła w środę, to tylko jak dojedzie ta wpłata na moje konto uzupełnię.

Zrobiłam przelew na konto Grazynki w kwocie 178 zl za bazarek, i 10 zł deklaracji stałej z alistopad.

Co do Maar, to jest to Marek, który odpowiadał mi na pw, i obiecał wpłacic za paźdizernik, tyle, zę ta obietnica to była około 2 tygodnei temu. I nic cisza..w zasadzie, to juz powinna być stówka wpłacona za październiki za listopad. Ech, szkoda słow.[/QUOTE]
jest wpłata 188 zł.wieczorem zrobię rozliczenie.Macie rację co do marr poprostu ktoś z nas zakpił.

Posted

W dniu 3.11. zakończył się mój kolejny bazarek, który robiłam dla Kasi. ( link w podpisei ) Oczywiście też nie rozliczyłam, z uwagi na moj problem z komputerem. Dzisiaj to zrobiłam, i mam z tego bazarku zadeklarowane 90 zł. Dwie wpłaty już mam, teraz czekam na trzecią. Po otrzymaniu pieniążków te również przekażę na rzecz Kasi.

Grażynko - co do mk999, która jest wpisana w deklaracjach stałych, to z tego co ja pamiętam, to ta osoba deklarowała tylko i wyłącznie jednorazową wpłatę.

Posted (edited)

[quote name='MALWA']

Grażynko - co do mk999, która jest wpisana w deklaracjach stałych, to z tego co ja pamiętam, to ta osoba deklarowała tylko i wyłącznie jednorazową wpłatę.[/QUOTE]
poprawiłam.

Rozliczenie .

[B]LISTOPAD
+ 175 ZŁ
bazarek cegiełkowy dla Kasi od from_wordeland[COLOR=#000000] 105 zł
bazarek Malwy 178 zł 05.11. + 26 zł 06.11.
[/COLOR]+ [B]20 zł od Córci Alab 02.11.
[B][COLOR=#000000]
deklaracje stałe

[/COLOR][B]baster i lusi 20 zł wpłynęło 20 zł 03.11.
Alab108 20 zł wpłynęło 20 zł 02.11.
[B]Malwa 10 zł wpłynęło 10 zł 05.11.
Nikus 15 zł wpłynęło
Natie 10 zł wpłynęło 10 zł 05.11.
Marr 50 zł wpłynęło [COLOR=#ff0000]brak wpłaty za pażdziernik i listopad.[/COLOR]
Moca35 10 zł wpłynęło
Panna Marple 20 zł wpłynęło 60 zł za 10. 11. 12. 15.10. [COLOR=#000000]
----------------------------------------------------------------
+ 564 zł
opłata za hotel - 420 zł 03.11.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B]

Edited by baster i lusi
Posted

[quote name='from_wonderland']Mi trochę bardziej szkoda tej wizji BDT u Marr niż jej/jego deklaracji.[/QUOTE]

Poczytaj jej posty a przestanie Ci być szkoda

Posted

[quote name='from_wonderland']Mi trochę bardziej szkoda tej wizji BDT u Marr niż jej/jego deklaracji.[/QUOTE] A jaki może być BDT u osoby, której nie żal psiaka, a z ludzi po prostu kpi... Przykre to bardzo, bo każda deklaracja na wagę złota i szansa na lepszy los dla psiny, a ktoś takie numery wywija..

Posted

Wpłaciłam jeszcze 26 zl dla Kasi z ostatniego bazarku - tego, na którym sprzedawałam ksiazki i koraliki modułowe.

Z wpłaty 31 zł odjęłam kopertę 1 zł, przesyłkę 4,10, zostało 25,90 zł.

Przelew 26 zł poszedł jako uzupełnienienie wpłaty do wczorajszej kwoty z bazarku.

Mam nadzieję, że to jest dość zrozumiałe co napisałam, bo juz dzisiaj chyba nie za bardzo kumam.

Posted

[quote name='Panna Marple']A jaki może być BDT u osoby, której nie żal psiaka, a z ludzi po prostu kpi... Przykre to bardzo, bo każda deklaracja na wagę złota i szansa na lepszy los dla psiny, a ktoś takie numery wywija..[/QUOTE]

Nie wiem jaki jest, nie chce wiedzieć. Sądziłam tylko, że jest to osoba odpowiedzialna.