Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']Jestem na zaproszenie Malwy:) Deklaruję 15 zł miesięcznie od października:) Poproszę o numer konta:)[/QUOTE]

Dziękuję!

Zaraz wysyłam nr konta i dane do skarbnika Kasi - baster i lusi.

Posted

Wczoraj wieczorem wysłałam również dane do wpłaty moca35, bo to ona deklarowala tu na wątku stałą opłatę dla Kasi po 10 zl miesięcznie.

A dzisiaj wysłałam zaproszenia na wątek do około 30 osób... ciekawa jestem czy tu ktoś w ogóle zajrzy........

Posted

ja mogę skromnie pomóc.. 10 zł miesięcznie.. więcej nie dam rady bo mam już inne deklaracje.. robiłam Kasi ogłoszenia na moim bazarku, zapadła mi w pamięć i zaglądam tutaj do niej :)
proszę o nr konta!

Posted

[quote name='paulina02']U mnie nikt jeszcze o Kasie nie pytał , ludzie boją się tej rasy nawet nie raz nie chcą wiedzieć o charakterze psa bo to amstaf ......
Chciałam wykupić ogłoszenie u nas w gazecie lokalnej w Pałukach i dać zdjęcie jak widokówka i zadzwoniłam mówię co jak i pytam się o cene a facet mówi że to by kosztowało 300zł szok chyba sobie robią kpiny .....[/QUOTE]my ogłaszamy w Dzienniku Zachodnim i w piątki płacimy ok 45 zl a w inne dni (kiedy mniej osob kupuje gazete) ok 20.. wiec ta cena to jakiś kosmos!!

Posted

Wiem że cena to kosmos nie moge w to uwierzyć dwa razy powtórzyłam 30zł a facet nie 300 :shake: gazeta wychodzi raz w tygodniu ....Powiedział że moge za 6 zł wykupić ogłoszenie takie zwykłe bez zdjęcia -amstafka do adopcji małymi literami pośród 50 innych ogłoszeń ...
Witam nowe osoby na wątku Kasi i dziękuje za deklaracje :loveu: .Dziękuje

Posted

Jestem u Kasi, niestety nie jestem w stanie się zdeklarować na nic, znajomy pies pojechał wczoraj do hotelu, też nie mamy pełnych deklaracji, a mam jeszcze innego.
Pozostaje mi trzymać kciuki.

Posted

[quote name='natie']ja mogę skromnie pomóc.. 10 zł miesięcznie.. więcej nie dam rady bo mam już inne deklaracje.. robiłam Kasi ogłoszenia na moim bazarku, zapadła mi w pamięć i zaglądam tutaj do niej :)
proszę o nr konta![/QUOTE]

Kochana dziękuję za pomoc!

Zaraz wysyłam nr konta do wpłaty.

Teraz mamy dla Kasi stałych deklaracji na kwotę 85 zł !

Posted

Cioteczki przepraszam że tak rzadko zaglądam na dogo ale w dalszym ciągu jestem bardzo słaba .A dodatkowo zablokowałam sobie dostęp do konta i muszę jechać do banku by odblokować.Dopiero dziś a powinnam wczoraj zrobię przelew za hotel i zrobię rozliczenie.

Posted

Biedne te Asty . Płaca cenę z watpliwy rozgłos medialny. Deklaruję 50 zł - stała deklaracja. Proszę o numer konta. Mam dużą nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyadoptuję moja podopieczną Astkę - to ewentualnie byłoby darmowe DT, ale to będę wiedzieć po wizycie przedadopcyjnej w proponowanym dla mojej Roxi DS

Posted

[quote name='Marr']Biedne te Asty . Płaca cenę z watpliwy rozgłos medialny. Deklaruję 50 zł - stała deklaracja. Proszę o numer konta. Mam dużą nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyadoptuję moja podopieczną Astkę - to ewentualnie byłoby darmowe DT, ale to będę wiedzieć po wizycie przedadopcyjnej w proponowanym dla mojej Roxi DS[/QUOTE]

o matko - superaśnie!!!!:):):)

co do ogłoszeń w gazetach...ja ostatnio wykupiłam ogloszenie Szejka w Metro..Szejj prawie 2 lata szuka domu i nie moze znaleźc, więc chciałyśmy spróbować...ogloszenie było male, zgineło w tlumie płatnych, większych reklam...nie było ani jednego telefonu:( zapłacilam 130 zl...myślę, że takie platne ogloszenia i to w takich pieniadzach sa bez sensu:(
u nas w schronie siedzi piękny, młody ast - Baster i Lusi wykupiła mu pakiet...ani jednego telefonu czy e-maila:(:(
ciężkie jest życie amstaffa...:(

Posted

[quote name='Marr']Biedne te Asty . Płaca cenę z watpliwy rozgłos medialny. Deklaruję 50 zł - stała deklaracja. Proszę o numer konta. Mam dużą nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyadoptuję moja podopieczną Astkę - to ewentualnie byłoby darmowe DT, ale to będę wiedzieć po wizycie przedadopcyjnej w proponowanym dla mojej Roxi DS[/QUOTE]

Dziękuję pięknie za tak ogromną deklarację! Zaraz wysyłam dane do wpłaty!

Czy ja dobrze zrozumiałam Twoją wypowiedź: czy Kasia miałaby szansę na bezpłatny DT właśnie u Ciebie?

Napisz Kochana coś więcej na ten temat, na jakich warunkach i ewentualnie od kiedy byłoby to możliwe ?

Posted

Matko Jedyna nie było mnie chwilę a tu tyle wieści.Dziękuję za wszystkie deklaracje dla Kasi.Zrobiłam przelew za hotel 420 zł.Proszę o cierpliwość ponieważ rozliczenie zrobię jak mi się trochę polepszy .

Posted

[quote name='baster i lusi']Matko Jedyna nie było mnie chwilę a tu tyle wieści.Dziękuję za wszystkie deklaracje dla Kasi.Zrobiłam przelew za hotel 420 zł. Proszę o cierpliwość ponieważ rozliczenie zrobię jak mi się trochę polepszy .[/QUOTE]

Kochana - Ty się kuruj, a ja tu pilnuję, i wszystko mam pod kontrolą.

Ciesze się bardzo, że kolejne osoby odpowiedziały na mój apel i zadeklarowały pieniążki.

Właściwie z tych pw, które wysłałam, to tylko Marr odpowiedziała pozytywnie.

Jesli dobrze liczę, to teraz mamy zadeklarowane 135 zł stałych wpłat!

Posted

[quote name='from_wonderland']Ale tu się sprawy kręcą :loveu: super
Jakby Kasia przeszła do BDT byłoby ekstra, połowa mniej spraw do załatwienia, zbierania...[/QUOTE]

Pewnie, zę wspaniale. Ale poczekajmy, co odpowie Marr, jak to widzi.

Oczywiście łatwiej dozbierać na karmę czy weta niż ponad 400 zł na pobyt w hotelu........

Posted

[quote name='MALWA']Kochana dziękuję za pomoc!

Zaraz wysyłam nr konta do wpłaty.

Teraz mamy dla Kasi stałych deklaracji na kwotę 85 zł ![/QUOTE]
przelew zrobiony!
A przy okazji i wątek podniesiony!

Posted

[quote name='MALWA']Pewnie, zę wspaniale. Ale poczekajmy, co odpowie Marr, jak to widzi.

Oczywiście łatwiej dozbierać na karmę czy weta niż ponad 400 zł na pobyt w hotelu........[/QUOTE]

No jasne, zupełnie inaczej to wygląda. I od razu mamy zachowanie Kasi w typowym domu, nie hotelu.

Posted

Bardzo dziękuję jeszcze raz wszystkim osobom: Marr, Natie, Moca35, Nikus za stałe deklaracje , które ozstały tu podane w ostatnich dniach. :multi:

Mk999 - pięknie dziękuję! Jednorazowe wpłaty też przyjmujemy! ;)