MALWA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Szkoda, że na tym wątku tak mało ludzi............ Więcej osób do pomocy by sie przydało, i do złożenia deklaracji.... Quote
Nikus Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Jestem na zaproszenie Malwy:) Deklaruję 15 zł miesięcznie od października:) Poproszę o numer konta:) Quote
MALWA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Nikus']Jestem na zaproszenie Malwy:) Deklaruję 15 zł miesięcznie od października:) Poproszę o numer konta:)[/QUOTE] Dziękuję! Zaraz wysyłam nr konta i dane do skarbnika Kasi - baster i lusi. Quote
MALWA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Wczoraj wieczorem wysłałam również dane do wpłaty moca35, bo to ona deklarowala tu na wątku stałą opłatę dla Kasi po 10 zl miesięcznie. A dzisiaj wysłałam zaproszenia na wątek do około 30 osób... ciekawa jestem czy tu ktoś w ogóle zajrzy........ Quote
natie Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ja mogę skromnie pomóc.. 10 zł miesięcznie.. więcej nie dam rady bo mam już inne deklaracje.. robiłam Kasi ogłoszenia na moim bazarku, zapadła mi w pamięć i zaglądam tutaj do niej :) proszę o nr konta! Quote
natie Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='paulina02']U mnie nikt jeszcze o Kasie nie pytał , ludzie boją się tej rasy nawet nie raz nie chcą wiedzieć o charakterze psa bo to amstaf ...... Chciałam wykupić ogłoszenie u nas w gazecie lokalnej w Pałukach i dać zdjęcie jak widokówka i zadzwoniłam mówię co jak i pytam się o cene a facet mówi że to by kosztowało 300zł szok chyba sobie robią kpiny .....[/QUOTE]my ogłaszamy w Dzienniku Zachodnim i w piątki płacimy ok 45 zl a w inne dni (kiedy mniej osob kupuje gazete) ok 20.. wiec ta cena to jakiś kosmos!! Quote
paulina02 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Wiem że cena to kosmos nie moge w to uwierzyć dwa razy powtórzyłam 30zł a facet nie 300 :shake: gazeta wychodzi raz w tygodniu ....Powiedział że moge za 6 zł wykupić ogłoszenie takie zwykłe bez zdjęcia -amstafka do adopcji małymi literami pośród 50 innych ogłoszeń ... Witam nowe osoby na wątku Kasi i dziękuje za deklaracje :loveu: .Dziękuje Quote
Avaloth Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Jestem u Kasi, niestety nie jestem w stanie się zdeklarować na nic, znajomy pies pojechał wczoraj do hotelu, też nie mamy pełnych deklaracji, a mam jeszcze innego. Pozostaje mi trzymać kciuki. Quote
MALWA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='natie']ja mogę skromnie pomóc.. 10 zł miesięcznie.. więcej nie dam rady bo mam już inne deklaracje.. robiłam Kasi ogłoszenia na moim bazarku, zapadła mi w pamięć i zaglądam tutaj do niej :) proszę o nr konta![/QUOTE] Kochana dziękuję za pomoc! Zaraz wysyłam nr konta do wpłaty. Teraz mamy dla Kasi stałych deklaracji na kwotę 85 zł ! Quote
baster i lusi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Cioteczki przepraszam że tak rzadko zaglądam na dogo ale w dalszym ciągu jestem bardzo słaba .A dodatkowo zablokowałam sobie dostęp do konta i muszę jechać do banku by odblokować.Dopiero dziś a powinnam wczoraj zrobię przelew za hotel i zrobię rozliczenie. Quote
Marr Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Biedne te Asty . Płaca cenę z watpliwy rozgłos medialny. Deklaruję 50 zł - stała deklaracja. Proszę o numer konta. Mam dużą nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyadoptuję moja podopieczną Astkę - to ewentualnie byłoby darmowe DT, ale to będę wiedzieć po wizycie przedadopcyjnej w proponowanym dla mojej Roxi DS Quote
andzia69 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Marr']Biedne te Asty . Płaca cenę z watpliwy rozgłos medialny. Deklaruję 50 zł - stała deklaracja. Proszę o numer konta. Mam dużą nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyadoptuję moja podopieczną Astkę - to ewentualnie byłoby darmowe DT, ale to będę wiedzieć po wizycie przedadopcyjnej w proponowanym dla mojej Roxi DS[/QUOTE] o matko - superaśnie!!!!:):):) co do ogłoszeń w gazetach...ja ostatnio wykupiłam ogloszenie Szejka w Metro..Szejj prawie 2 lata szuka domu i nie moze znaleźc, więc chciałyśmy spróbować...ogloszenie było male, zgineło w tlumie płatnych, większych reklam...nie było ani jednego telefonu:( zapłacilam 130 zl...myślę, że takie platne ogloszenia i to w takich pieniadzach sa bez sensu:( u nas w schronie siedzi piękny, młody ast - Baster i Lusi wykupiła mu pakiet...ani jednego telefonu czy e-maila:(:( ciężkie jest życie amstaffa...:( Quote
MALWA Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Marr']Biedne te Asty . Płaca cenę z watpliwy rozgłos medialny. Deklaruję 50 zł - stała deklaracja. Proszę o numer konta. Mam dużą nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyadoptuję moja podopieczną Astkę - to ewentualnie byłoby darmowe DT, ale to będę wiedzieć po wizycie przedadopcyjnej w proponowanym dla mojej Roxi DS[/QUOTE] Dziękuję pięknie za tak ogromną deklarację! Zaraz wysyłam dane do wpłaty! Czy ja dobrze zrozumiałam Twoją wypowiedź: czy Kasia miałaby szansę na bezpłatny DT właśnie u Ciebie? Napisz Kochana coś więcej na ten temat, na jakich warunkach i ewentualnie od kiedy byłoby to możliwe ? Quote
baster i lusi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Matko Jedyna nie było mnie chwilę a tu tyle wieści.Dziękuję za wszystkie deklaracje dla Kasi.Zrobiłam przelew za hotel 420 zł.Proszę o cierpliwość ponieważ rozliczenie zrobię jak mi się trochę polepszy . Quote
MALWA Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='baster i lusi']Matko Jedyna nie było mnie chwilę a tu tyle wieści.Dziękuję za wszystkie deklaracje dla Kasi.Zrobiłam przelew za hotel 420 zł. Proszę o cierpliwość ponieważ rozliczenie zrobię jak mi się trochę polepszy .[/QUOTE] Kochana - Ty się kuruj, a ja tu pilnuję, i wszystko mam pod kontrolą. Ciesze się bardzo, że kolejne osoby odpowiedziały na mój apel i zadeklarowały pieniążki. Właściwie z tych pw, które wysłałam, to tylko Marr odpowiedziała pozytywnie. Jesli dobrze liczę, to teraz mamy zadeklarowane 135 zł stałych wpłat! Quote
from_wonderland Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ale tu się sprawy kręcą :loveu: super Jakby Kasia przeszła do BDT byłoby ekstra, połowa mniej spraw do załatwienia, zbierania... Quote
MALWA Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='from_wonderland']Ale tu się sprawy kręcą :loveu: super Jakby Kasia przeszła do BDT byłoby ekstra, połowa mniej spraw do załatwienia, zbierania...[/QUOTE] Pewnie, zę wspaniale. Ale poczekajmy, co odpowie Marr, jak to widzi. Oczywiście łatwiej dozbierać na karmę czy weta niż ponad 400 zł na pobyt w hotelu........ Quote
lula2010 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 zagladam ,ale poki co tylko kciuki za domek moge trzymac....pozdrawiam Quote
natie Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='MALWA']Kochana dziękuję za pomoc! Zaraz wysyłam nr konta do wpłaty. Teraz mamy dla Kasi stałych deklaracji na kwotę 85 zł ![/QUOTE] przelew zrobiony! A przy okazji i wątek podniesiony! Quote
from_wonderland Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='MALWA']Pewnie, zę wspaniale. Ale poczekajmy, co odpowie Marr, jak to widzi. Oczywiście łatwiej dozbierać na karmę czy weta niż ponad 400 zł na pobyt w hotelu........[/QUOTE] No jasne, zupełnie inaczej to wygląda. I od razu mamy zachowanie Kasi w typowym domu, nie hotelu. Quote
baster i lusi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='mk999']Proszę o nr konta, wpłata jednorazowa.[/QUOTE] dziękuję zaraz podeślę na pw. Quote
MALWA Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Bardzo dziękuję jeszcze raz wszystkim osobom: Marr, Natie, Moca35, Nikus za stałe deklaracje , które ozstały tu podane w ostatnich dniach. :multi: Mk999 - pięknie dziękuję! Jednorazowe wpłaty też przyjmujemy! ;) Quote
from_wonderland Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Tak, dziękujemy za odwiedzenie wątku Kasi, oby było nas jak najwięcej :) Quote
paula_t Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 DT dla Kasiulki byłby cudowny- nie dość, że 400zł w kieszeni, to jeszcze w domowych warunkach!!! Mam nadzieję, że ta propozycja wyjdzie... Quote
Recommended Posts