ludka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jestem całkiem spokojna .... ze nie chcą :diabloti: Quote
Gusiaczek Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='ludka']Gusiaczku, gratulacje z powodu powiększenia Rodziny. Cudna sunia w cudnej Rodzinie. :loveu: Nie chcecie do kompletu kotka? Moj rudy tez sie straaasznieee nuuudziiii. :evil_lol:[/QUOTE] Na taki komplet musimy sobie zapracować;) [quote name='anica'].... powoli... spokojnie :evil_lol::eviltong: jeszcze wszystko przed nimi...[/QUOTE] Nigdy nic nie wiadomo ... :) Quote
Gusiaczek Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Leczenie Ovki pochłonęło ogromne pieniądze - zostało niewiele, ale chcę do tej kwoty (post rozliczeniowy) dołożyć grosik i przekazać 50,00 na BDT Iwoniam. Ok? Quote
Ellig Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='Gusiaczek']Leczenie Ovki pochłonęło ogromne pieniądze - zostało niewiele, ale chcę do tej kwoty (post rozliczeniowy) dołożyć grosik i przekazać 50,00 na BDT Iwoniam. Ok?[/QUOTE] Wspaniale, piekny gest:) Quote
Nutusia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Z życzeniami, żeby i inne olkuskie biedy trafiły taką szóstkę w psim totku, jak Ovka :) Quote
edyseja Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Ellig']:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2223/9a9a5ff243926767.jpg[/IMG][/QUOTE] Jakie cudne zdjęcie, istna sielanka rzec by można. :loveu: Quote
anica Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Nutusia']Z życzeniami, żeby i inne olkuskie biedy trafiły taką szóstkę w psim totku, jak Ovka :)[/QUOTE] oj tak! oby tak się stało!....ja nawet nie mogę być na wątku... jeszcze nie! co za ludzie???!!!!.... a wiecie ,że ja wierzę .... że Ovolinka już wie ,że zostaje w swoim domciu :lol::loveu: jakkolwiek byśmy ...to nie ubrali w słowa ONE bardzo dobrze wiedzą co się w około nich dzieje!... Quote
jola_li Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='anica']a wiecie ,że ja wierzę .... że Ovolinka już wie ,że zostaje w swoim domciu :lol::loveu: jakkolwiek byśmy ...to nie ubrali w słowa ONE bardzo dobrze wiedzą co się w około nich dzieje!...[/QUOTE] Ja myślę, że Ovo od początku się nigdzie dalej nie wybierała ;). A czy to się nazywa DT, DS, "Ziemski Raj" czy "Piekielne Kazamaty" to jej dokładnie wszystko jedno :). Quote
Gusiaczek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='jola_li']Ja myślę, że Ovo od początku się nigdzie dalej nie wybierała ;). A czy to się nazywa DT, DS, "Ziemski Raj" czy "Piekielne Kazamaty" to jej dokładnie wszystko jedno :).[/QUOTE] chyba tak ...;) Quote
anica Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 100% się nie wybierała :) :) :) ale chciała żeby to była.... Wasza decyzja :) Quote
Ellig Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ovolinka za "chwilę" też tak będzie budziła Gusiaczka:) [video=youtube_share;a-NPpMqEpG0]http://youtu.be/a-NPpMqEpG0[/video] Quote
Gusiaczek Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='anica']100% się nie wybierała :) :) :) ale chciała żeby to była.... Wasza decyzja :)[/QUOTE] Spryciula, no;) [quote name='Ellig']Ovolinka za "chwilę" też tak będzie budziła Gusiaczka:) [video=youtube_share;a-NPpMqEpG0]http://youtu.be/a-NPpMqEpG0[/video][/QUOTE] Popłakałam się ze śmiechu:) ale marzę o dniu, w którym doczekam;) Quote
Nutusia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jeju, gdyby wszystkie psy takie były, mogłabym mieć 10 własnych i 20 na tymczasie ;) Quote
Gusiaczek Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Nutusia']Jeju, gdyby wszystkie psy takie były, mogłabym mieć 10 własnych i 20 na tymczasie ;)[/QUOTE] Jakoś nie wierzę :evil_lol: [quote name='Malgoska']Pięknie wytresowany piesek:)[/QUOTE] U nas na razie postawa roszczeniowa: micha, picie, fotel, spacer i duuuuuuuuużo zabawy (a propos szukam idealnej maści na zadrapania i siniaki:)) Quote
anica Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Wow :) :) :) kiedyś oglądałam program ,że Jack Russell terrier tak można wytresować ,podobno nawet liczyć potrafią ?... ale czy to prawda?.. Quote
Malgoska Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='anica']Wow :) :) :) kiedyś oglądałam program ,że Jack Russell terrier tak można wytresować ,podobno nawet liczyć potrafią ?... ale czy to prawda?..[/QUOTE] spokojnie ten film nie powstał w 1 dzień, kręcił go tabun ludzi i zapewne trwało to chwilę, potem połączyli w całość i wyszło super... Masc na zadrapania? Może elocom? Quote
wojtuś Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [IMG]http://images10.fotosik.pl/2124/be6f489a4dc7655d.jpg[/IMG] Ovo jest prześliczna, tutaj i w awatarku:) Gusiaczku :) - samych radosnych dni życzę Twojej Rodzince razem z Ovolinką :):) Quote
anica Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='wojtuś'][IMG]http://images10.fotosik.pl/2124/be6f489a4dc7655d.jpg[/IMG] Ovo jest prześliczna, tutaj i w awatarku:) Gusiaczku :) - samych radosnych dni życzę Twojej Rodzince razem z Ovolinką :):)[/QUOTE] Niooo....do zacałowania :) :) :) Quote
Gusiaczek Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/image.php?u=101925&dateline=1347032630[/IMG] Zostawiłaś piękne wspomnienia. Pamiętać będziemy o Tobie i wspominać serdeczną myślą, Kochana. Elu:calus: Quote
anica Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Zawsze smutno jak trzeba się pożegnać... Quote
Gusiaczek Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='anica']Wow :) :) :) kiedyś oglądałam program ,że Jack Russell terrier tak można wytresować ,podobno nawet liczyć potrafią ?... ale czy to prawda?..[/QUOTE] Nie sądzę;) liczyć to liczą ... na michę:) [quote name='wojtuś'][IMG]http://images10.fotosik.pl/2124/be6f489a4dc7655d.jpg[/IMG] Ovo jest prześliczna, tutaj i w awatarku:) Gusiaczku :) - samych radosnych dni życzę Twojej Rodzince razem z Ovolinką :):)[/QUOTE] Wojtuś, serdecznie dziękujemy:) [quote name='anica']Zawsze smutno jak trzeba się pożegnać...[/QUOTE] bardzo .... ale niestety pożegnania wpisane są na stałe .... :( Quote
Gusiaczek Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Malgoska']Masc na zadrapania? Może elocom?[/QUOTE] Ovolinka skacze już zdecydowanie mniej, więc damy radę;) Quote
Gusiaczek Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Ovka znów na antybiotyku - powiekszone węzły chłonne,brzydko kasłała. p. Małgosia orzekła, że niestety , jest to stan przewlekły - kaszel kenelowy (mała powtórka z rozrywki). Jednak lek trafiony - kaszlu już nie ma, jeszcze tylko ciut przyduże węzły. Cóż, nasz typ tak ma - nadwarżliwec i tyle;) By uniknąć demolki Ovo ma zostawianą raciczkę, na spacerze gania za piłeczką do utraty tchu;) Zobaczymy, co Jacek dzisiaj zastanie. Quote
Nutusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 O masz... jak nie urok, to... przemarsz wojska :( Ovka, zdrowiej! A Gusiaczek niech zasiada do dziergania sweterka, skoro Jej się taki wrażliwiec trafił ;) A Jacek cóż - zastanie Ovkę z tym, co zostało z raciczki :) Quote
Recommended Posts