Jump to content
Dogomania

Boksia Tina-Sonia już skończyła tułaczkę, ma nowy dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Olcia, może masz tam w okolicy hotelik? bo te mrozy nadchodzące to mnie przerażają, byśmy sie zlożyly ......

Nigdy nie słyszałam o hoteliku w okolicach Ciechanowa. Wiem, że swego czasu właśnie schron działał jak hotelik, tzn ktoś przyprowadzał psa na kilka dni i za to płacił. Schron odpada. Oczywiście poproszę, żeby jej nie przenosili w te mrozy. Pocieszający jest fakt, że jeszcze ten tydzień jest w ciepełku.

dziękujemy za ogłoszenia. tak bardzo dziękujemy, że nie potrafimy tego wyrazić:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

O allegro zwrócę się do fidelka.

Tinka szuka domku. Uda jej się, po dzisiejszym dniu wierzę w cuda, ale nie mówię jeszcze hop.

Posted

Dziękuję za allegro:loveu::loveu::loveu:
Niestety nie dowiem się jak Tinka do innych psów dopóki jest na kwarantannie. Jak ją przywieźli to kilka dni była w boksie z inną sunią i problemów nie było, a jak z innymi to wielki znak zapytania.

Posted

Jak tam się czuje ta biedusia? Odkarmiła sie trochę?
Jaki sa wogóle warunki w tym Pawłowie? Dziś wyczytałam w naszym Tygodniku, ze 28 marca zostana odłowione bezpańskie psy i koty w Makowie Maz. (18 km ode mnie) i przewiezione do ...Pawłowa :shake:

Posted

Małgosiu, na pewno nie koty, schronissko nie przyjmuje kotów. Na pieski jest jeszcze miejsce, ale jak wiadomo im mniej psiaków, tym warunki dla nich lepsze. Dlatego tak bardzo chcę wyciągać te psiaki i tak uważam, że mogłoby być gorzej, potrzeba wolontariuszy. Założę wątek w najbliższym czasie, strona www jest w przygotowaniu. Może wtedy coś ruszy. Teraz trzeba podnosić te bidy, które mają wątki. Już zauważyłam, że małe pieski mają najlepsze wzięcie. Zobaczymy kogo przywiozą, pewnie od najmniejszych do największych, a jeśli to już 28 to na bank Tina pójdzie na zewnątrz!!!
Jeśli mowa o marcu to jeszcze miesiąc, ale psiaków i tak przybywa.
Te wszystkie psiaki trafią na kwarantannę, a tam jest tylko 8 albo 10 boksów.
Szukamy domku dla Tinki!!!

Posted

Dałam ją do anonsów też, ale ukarze się dopiero 27 w wydaniu papierowym, a dzień później też w necie, a do tego czasu Tinka musi już grzać dupkę na kanapce...

Jak rozumiem odzewu brak? ja jedynie dostaje jakieś kretyńskie zapytania typu czy bokser to pies królewski? ehhh...