mycha101 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Mamy dwa DT, z czego jeden jest we Wrocławiu, a drugi w Katowicach. Tu i tu są panowie psy w podobnym wieku. Na pewno łatwiej jest z transportem do Katowic, bliżej i więcej osób jeździ. Skoro jest DT to sunia może w każdej chwili opuścić schron. Dziewczyny wy pewnie znacie DT, wybierzcie same, a potem szukamy transportu, jeden do Katowic przeszedł nam koło nosa, ale wiem kto jeździ:) Quote
miśiaga Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Chybak Kluska4 pisała wczoraj, że dziś późnym popołudniem mogłaby zabrać Tinkę, trasa Wawa-Katowice Quote
jamos Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 mycha101 cudnie, ze jest domek, a który? to moze niech Tinka szepnie Ci do ucha,który wybiera:cool1: . wierzę, ze przed Tiną wreszczcie szczęśliwe życie:loveu: Quote
mycha101 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 No jest wieczorem transport, ale Tina jest koło Ciechanowa, a ja w tej chwili w pracy w Wawie. Mogę ją do Wawy przywieźć jak będę miała umówiony transport dalej. Dziś już nie dam rady, co jest niezależne ode mnie. schron czynny do 15, ja pracuję do 17:30, a w domku jestem różnie, ale na pewno nie wcześniej niżo 19. Domki Tymczasowe napiszcie coś:lol: A teraz wiadomość od Pana, który chce adoptować na zawsze Tinkę. Ja napisałam do Pana co postanowiliśmy, czyli, że najpierw DT, a Pan na to: Że może poczekać, a właściwie on i jego rodzina. Jest tylko jeden mały problem - możliwe że wcześniej będzie gotowa inna sunia-Tosia z Częstochowy i wtedy będą musieli podjąć decyzję. Jedna i druga sunia bardzo potrzebują domu, choć Tina chyba bardziej. Pan poczeka i zobaczy jak się sytuacja rozwinie i będzie mnie informował na bieżąco. Ja Pana też będę informować na bieżąco jak w DT. Quote
AgaiTheta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja dzisiaj rozmawiałam z Panią, czeka na sunie! Szukamy transportu do Katowic! joaaa a do tego dt we Wrocławiu może preguskę z Wrocławia, co? Quote
AgaiTheta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 mycha101 napisał(a):sunia-Tosia z Częstochowy hmmmm? Tosia raczej jest w Łodzi? No ale może ja czegos nie wiem! Quote
mycha101 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 No to szukamy transportu z Wawy do Katowic:multi: Quote
miśiaga Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Aguś, Tosia na stronie www.bokserywpotrzebie.pl widnieje z jakiś powodów jako właśnie Tosia z Częstochowy, trzeba podesłać uaktualnienie poprostu, żeby w błąd nie wprowadzać. Quote
Kluska4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Z Warszawy będę wyjeżdzać ok. 22h. Jeśli jakimś cudem uda się ją dostarczyć to dzwońcie. Quote
mycha101 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kluska4 napisał(a):Z Warszawy będę wyjeżdzać ok. 22h. Jeśli jakimś cudem uda się ją dostarczyć to dzwońcie. Nie uda się:shake: Szkoda:-( Czy jeszcze będziesz w najbliższym czasie jechała do Katowic? Quote
miśiaga Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 To może ktoś oprócz Mychy jest w stanie odebrać sucz przed zamknięciem schroniska? o 22 miałaby transport:razz: Aczkolwiek Ciechanów-Warszawa to jest jakieś 100km, czyli ok godzina drogi... Quote
mycha101 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Gdyby mój tata był w Ciechanowie, to by pojechał i do Wawy przywiózł, ale na złość dziś przyjechał do Wawy (w końcu nie mogę się denerwować, przyjechał do pracy, ale nie jeździ codziennie). Samochód stoi pod blokiem, ale wiem z doświadczenia, że nikt się nie poświęci i nie pojedzie do schronu, odbierze Tinę i przyjedzie do Wawy. Mój tż nie jeździ, a poza tym chory, leży od dzisiaj w łóżku. W Ciechanowie nie ma dogomaniaków, tzn znam jedną dziewczynę, ale nie ma prawka. A jeszcze taka pogoda..., mogę zapomnieć. Ostatnio szukałam pomocy wśród "znajomych" żeby mnie zawieźli do weta z kotem, bo mój samochód tati w trasę wziął, zapomnijcie, ogromny problem, nie chce mi się o tym pisać. Myślę, że w takiej sytuacji spokojnie trzeba szukać transportu. Tina nie zostanie przeniesiona na zewnątrz, będzie czekała w budynku dopóki jej nie odbiorę. Dobre i tyle. Jesteście wszyscy kochani/kochane, to Wy dajecie jej szczęście. Dziękuję i Tinka też, ale wyrazi to w swoim czasie.:loveu: Quote
Kluska4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Niestety ja jadę z Katowic i do Warszawy się raczej w najbliższym czasie nie wybieram. Dzisiaj jadę trochę przez przypadek. Wyjeżdzam dopiero o 15h z Katowic i nie będę miała zbytnio czasu żeby podjechać do Ciechanowa a na dodatek jutro rano normalnie do pracy:shake: Quote
joaaa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Mycha, pan Adam z Wrocławia bedzie w niedzielę w Warszawie. Mówił, że mógłby ją zabrać. A wtedy do Katowic inną suczkę. A Tosię poprawię później.:lol: Quote
mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Pan Adam to ten od DT, tak? O której będzie w Wawie? Quote
miśiaga Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jeśli Tinka jechałaby do Wrocławia do DT, to może ten domek tymczasowy, co jest w Katowicach wziąłby awaryjnie Rokitę (tego boksia z łańcucha, którego chcą uśpić) czy też jw grę wchodzą tam tylko suczki??? Quote
la_pegaza Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tam jest już inny pies samiec... :roll: Quote
mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Czy Dt w Katowicach będzie rozczarowany jak Tina nie przyjedzie? Może trzeba wykorzystać fakt, że Pan będzie w Wawie? Czy mam dzwonić do schronu i powiedzieć, że zabieram Tinę w niedzielę? Quote
AgaiTheta Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 DT w Katowicach zostanie tez zasuczony najpóźniej w poniedziałek, niestety kolejna boksia w Rybniku! Quote
Kluska4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 AgaiTheta napisał(a):niestety kolejna boksia w Rybniku! A Credita o niej wie? Bo ma na Śląsku dom dla suczki. Quote
AgaiTheta Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Myślę, że jeszcze nie wie. Na razie to tylko telefonicznie ustalone, musimy poczekac na Pumcię. Quote
mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 joaaa, masz już skrzynkę zapełnioną. Mam kontakt do Pana Adama. Będę dzwonić, ale najpierw muszę z wetem ze schronu pogadać, żeby móc odpowiedzieć na pytania jakie zadał mi Pan Adam. Cieszę się, że Pani z Katowic nie pogniewa się, a dzięki temu inna bieda będzie miala tymczas. Quote
mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 A czy DT w Katowicach może poczekać do wieczora na wiadomości z dt we Wrocławiu? Dt będzie sprawdzony i nie wiem jak wypadnie. Poczekajcie, proszę Quote
joaaa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 mycha, odezwij sie do mnie jak bedziesz na gg. Quote
mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Pan pozytywnie przeszedł kontrolę przedadopcyjną. Tinka jedzie do Wrocławia na tymczas. W niedzielę kąpiel, odpchlanie i pociągiem do Wrocławia. Tina w niedzielę opuszcza schron. Dziękuję wszystkim dobrym duszom:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts