Jump to content
Dogomania

Boksia Tina-Sonia już skończyła tułaczkę, ma nowy dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Mamy dwa DT, z czego jeden jest we Wrocławiu, a drugi w Katowicach. Tu i tu są panowie psy w podobnym wieku.
Na pewno łatwiej jest z transportem do Katowic, bliżej i więcej osób jeździ.
Skoro jest DT to sunia może w każdej chwili opuścić schron.
Dziewczyny wy pewnie znacie DT, wybierzcie same, a potem szukamy transportu, jeden do Katowic przeszedł nam koło nosa, ale wiem kto jeździ:)

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mycha101 cudnie, ze jest domek, a który? to moze niech Tinka szepnie Ci do ucha,który wybiera:cool1: . wierzę, ze przed Tiną wreszczcie szczęśliwe życie:loveu:

Posted

No jest wieczorem transport, ale Tina jest koło Ciechanowa, a ja w tej chwili w pracy w Wawie. Mogę ją do Wawy przywieźć jak będę miała umówiony transport dalej. Dziś już nie dam rady, co jest niezależne ode mnie. schron czynny do 15, ja pracuję do 17:30, a w domku jestem różnie, ale na pewno nie wcześniej niżo 19.
Domki Tymczasowe napiszcie coś:lol:

A teraz wiadomość od Pana, który chce adoptować na zawsze Tinkę. Ja napisałam do Pana co postanowiliśmy, czyli, że najpierw DT, a Pan na to:

Że może poczekać, a właściwie on i jego rodzina. Jest tylko jeden mały problem - możliwe że wcześniej będzie gotowa inna sunia-Tosia z Częstochowy i wtedy będą musieli podjąć decyzję. Jedna i druga sunia bardzo potrzebują domu, choć Tina chyba bardziej. Pan poczeka i zobaczy jak się sytuacja rozwinie i będzie mnie informował na bieżąco.
Ja Pana też będę informować na bieżąco jak w DT.

Posted

Kluska4 napisał(a):
Z Warszawy będę wyjeżdzać ok. 22h. Jeśli jakimś cudem uda się ją dostarczyć to dzwońcie.

Nie uda się:shake: Szkoda:-(
Czy jeszcze będziesz w najbliższym czasie jechała do Katowic?

Posted

To może ktoś oprócz Mychy jest w stanie odebrać sucz przed zamknięciem schroniska? o 22 miałaby transport:razz:
Aczkolwiek Ciechanów-Warszawa to jest jakieś 100km, czyli ok godzina drogi...

Posted

Gdyby mój tata był w Ciechanowie, to by pojechał i do Wawy przywiózł, ale na złość dziś przyjechał do Wawy (w końcu nie mogę się denerwować, przyjechał do pracy, ale nie jeździ codziennie). Samochód stoi pod blokiem, ale wiem z doświadczenia, że nikt się nie poświęci i nie pojedzie do schronu, odbierze Tinę i przyjedzie do Wawy. Mój tż nie jeździ, a poza tym chory, leży od dzisiaj w łóżku. W Ciechanowie nie ma dogomaniaków, tzn znam jedną dziewczynę, ale nie ma prawka. A jeszcze taka pogoda..., mogę zapomnieć. Ostatnio szukałam pomocy wśród "znajomych" żeby mnie zawieźli do weta z kotem, bo mój samochód tati w trasę wziął, zapomnijcie, ogromny problem, nie chce mi się o tym pisać.
Myślę, że w takiej sytuacji spokojnie trzeba szukać transportu. Tina nie zostanie przeniesiona na zewnątrz, będzie czekała w budynku dopóki jej nie odbiorę. Dobre i tyle.
Jesteście wszyscy kochani/kochane, to Wy dajecie jej szczęście. Dziękuję i Tinka też, ale wyrazi to w swoim czasie.:loveu:

Posted

Niestety ja jadę z Katowic i do Warszawy się raczej w najbliższym czasie nie wybieram. Dzisiaj jadę trochę przez przypadek. Wyjeżdzam dopiero o 15h z Katowic i nie będę miała zbytnio czasu żeby podjechać do Ciechanowa a na dodatek jutro rano normalnie do pracy:shake:

Posted

Mycha, pan Adam z Wrocławia bedzie w niedzielę w Warszawie.
Mówił, że mógłby ją zabrać.

A wtedy do Katowic inną suczkę.

A Tosię poprawię później.:lol:

Posted

Jeśli Tinka jechałaby do Wrocławia do DT, to może ten domek tymczasowy, co jest w Katowicach wziąłby awaryjnie Rokitę (tego boksia z łańcucha, którego chcą uśpić) czy też jw grę wchodzą tam tylko suczki???

Posted

Czy Dt w Katowicach będzie rozczarowany jak Tina nie przyjedzie?
Może trzeba wykorzystać fakt, że Pan będzie w Wawie?
Czy mam dzwonić do schronu i powiedzieć, że zabieram Tinę w niedzielę?

Posted

joaaa, masz już skrzynkę zapełnioną. Mam kontakt do Pana Adama. Będę dzwonić, ale najpierw muszę z wetem ze schronu pogadać, żeby móc odpowiedzieć na pytania jakie zadał mi Pan Adam.
Cieszę się, że Pani z Katowic nie pogniewa się, a dzięki temu inna bieda będzie miala tymczas.

Posted

Pan pozytywnie przeszedł kontrolę przedadopcyjną. Tinka jedzie do Wrocławia na tymczas. W niedzielę kąpiel, odpchlanie i pociągiem do Wrocławia.
Tina w niedzielę opuszcza schron. Dziękuję wszystkim dobrym duszom:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: