Jump to content
Dogomania

Boksia Tina-Sonia już skończyła tułaczkę, ma nowy dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Jak zobaczyłam smska od joaaa to nie mogłam uwieżyć. Bardzo się cieszę, że to już koniec tej tułaczki i teraz tylko szczęście.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM W LOS SONI, A PRZEDE WSZYSTKIM JAKUBKOWI, KTÓRY DZIELNIE ZAJĄŁ SIĘ SONIĄ I OCALIŁ JEJ ŻYCIE. DZIĘKUJĘ JOAAA I BOKSEROMANIAKOM.
NOWA RODZINKO SONI: KOCHAJCIE JĄ I DAJCIE JEJ SZCZĘŚCIE, NA KTÓRE ZASŁUŻYŁA. sONI ŻYCZĘ TYLKO SZCZĘŚLIWYCH DNI.

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z panem Soni.
Pardon, wczoraj :cool1:
Sonia zawojowała cała rodzinę.
Śpi na kanapie, pani zrobiła jej specjalny kocyk i jasiek! :loveu: :loveu: :loveu:
Tylko podobno na spacerkach Sonia warczy na psy,
mam nadzieje, że to przejdzie.
Pan stwierdził, że charakterna, widać, że nie da sobie dmuchac w kaszę.

Posted

Zapomniałam napisać, że Aart następnego dnia zjadł Adamowi
kanapę! :diabloti: :evil_lol:
A nigdy wczesniej nie zdarzyło mu się nic takiego.

Posted

Aart zdążył się do Sońki przyzwyczić i smutno mu pewnie:shake:
Najważniejsze jednak, że Sonia szczęśliwa i że jej właściciele szczęśliwi.:multi:

Posted

joaaa napisał(a):
Zapomniałam napisać, że Aart następnego dnia zjadł Adamowi
kanapę! :diabloti: :evil_lol:
A nigdy wczesniej nie zdarzyło mu się nic takiego.

hihu hihu :diabloti:

Posted

Jesteśmy umówieni na poniedziałek (względnie wtorek zależy od zmian w pracy) do weterynarza.
A Sonia ma się dobrze i .. najbardziej pokochała syna swoich nowych właścicieli:evil_lol: Jak widać ma sentyment do młodych mężczyzn.
Często też kiedy słyszy psy pod oknem to trochę z nimi "pogada":evil_lol:

W przyszłym tyg napisze jak już po wizycie u weta będzie (umówimy datę sterylizacji) i może jakiś zdjęć porobię :eviltong:

mam nadzieję że te info wystarczą- powiem krótko- Sonia jest kochana przez swoich właścicieli:loveu:

• 2 weeks later...