Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula82 napisał(a):
ja mu cały czas odświeżam. Może trzeba nowe zdjecia zrobic i z nowym tekstem puścic? to fajny psiak, ale te adopcje strasznie stoją... :(

Paula a możesz zrobić jakieś nowe fotki i podesłac mi na maila?
wrzuć mi tez tekst jaki wrzucasz do ogłoszeń - postaram się jakieś porobić w miarę wolnego czasu ( a tego mało :( ) ale może coś podziałam

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj umówiłam sie z Figolandią z Dog Line, która zaoferowała darmowe szkolenie psów znajdkowych (za co serdecznie dziekujemy) na piątek. Mamy popracowac nad Maxem, aby nie skakał na ludzi i nie robił skoków w kierunku twarzy, aby dac buziaka, nie obsikiwał wszystkiego, oraz jeśli by sie udało przegadac Maxowi i Therionowi, że można w zgodzie życ obok siebie.

Posted

paula82 napisał(a):
Wczoraj umówiłam sie z Figolandią z Dog Line, która zaoferowała darmowe szkolenie psów znajdkowych (za co serdecznie dziekujemy) na piątek. Mamy popracowac nad Maxem, aby nie skakał na ludzi i nie robił skoków w kierunku twarzy, aby dac buziaka, nie obsikiwał wszystkiego, oraz jeśli by sie udało przegadac Maxowi i Therionowi, że można w zgodzie życ obok siebie.

Trzymamy kciuki za chlopaków :-)

Posted
Posted

szkolenie musieliśmy przełożyc, dopadła mnie grypa zołądkowa i kiedy juz myślałam, że mi przeszło to owszem przechodziło, ale na kolejnego członka rodziny.
a co do postów powyżej. Dług swoją drogą, ale Max powietrzem nie żyje może choc ktoś by mógł wspomóc chłopaka jakąś karmą? Zima idzie chłopak masy nabrac musi, aby miało go grzac w mroźne dni i noce. :modla:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj w porozumieniu z Paulą zakupiłam sobie od niej zasłony na poczet długu Kaktusowego. A że akurat słałam jej kasę na Rudzię, to już posłałam za zasłony bezpośrednio do niej, nie do Ani4. Poszło 50zł... Paula, dobrze tak będzie?

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Dzisiaj w porozumieniu z Paulą zakupiłam sobie od niej zasłony na poczet długu Kaktusowego. A że akurat słałam jej kasę na Rudzię, to już posłałam za zasłony bezpośrednio do niej, nie do Ani4. Poszło 50zł... Paula, dobrze tak będzie?

jak najbardziej kochana :loveu: dzieki wielkie. Tak jak pisałam, Max nawet na karme nie uzbierał niestety, wiec każdy grosz dla nas ważny.

• 2 weeks later...
Posted

zrobiłam ksiązkowy na Maksia-ale coś marnie te książki idą ostatnio:(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236955-Znowu-ksi%C4%85%C5%BCki-Maksio-znajdkowy-zbiera-na-mich%C4%99%21-do-14-12[/url]