Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

minął rok jak u mnie jest. Dzięki Ola, że zajrzałaś :D Dzisiaj idziemy z Maxem na sesję zdjęciową (poprzednim razem nie wyszły za piękne niestety), mam nadzieję, ze tym razem coś ładnego do ogłoszeń się wybierze. On jest wesoły wariat i ciężko mu w miejscu ustać. :p

Posted

Na świnkowym bazarku uzbierałyśmy z Paulą na jej tymczasy pieniązki za ktore zakupione zostały produkty ( karma ) jakie widać na zdjęciu które prezentuje Bartuś

Uploaded with ImageShack.us

Karma jest m. in. dla Maxa oraz Rudzi i Bartusia :)

Posted

nikt do Maxa nie zajrzał? Szkoda.
Byliśmy wczoraj u weta na ogólnym przeglądzie. Zaszczepiliśmy przeciw wściekliźnie, obcięliśmy pazury i niestety, ale Maxa czeka jeszcze zabieg dentystyczny. :( Pisałam już chyba kiedyś, że Max ma złamany ząb, ale mu nie przeszkadzał, więc nie ruszaliśmy go, ale niestety reszta tego zęba zaczęła się chyba psuć i na dziąśle ma lekki stan zapalny, więc aby się nie męczył bardziej trzeba psa położyć, ząb usunąć, a przy okazji ściągniemy mu kamień z zębów, bo też go trochę ma. Wetka, która go oglądała powiedziała, że Max ma 4 -5lat, więc go chyba trochę odmładzaliśmy do tej pory. (ale mi też tak się wydawało). ;)