Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']Chciał spacerować? Jak się czuje? Możesz napisać coś więcej?[/quote]
Wiedźma, wczoraj była akcja sprzatanie w schronie i nie wyprowadzalismy psiaków, dzisiaj bedzie na bank z pania Małgosią, więc ktoś z dogo jak bedzie to napisze jak łazikuje sobie Miśtek. Wczoraj widziałam go tylko przelotem, i tylko to wychudzenie mnie tak uderzyło... Ale stał i szczekał na psiaka po wylewie, z którym m.in. jest w boksie...

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to co dziś ujrzałam przeszło moje wyobrażenie....
Miśtek, leżał na palecie....starałam się go zawołać...po dłuższej chwili wstał..... ale jakbyście zobaczyli go wtedy .....koszmar....nie dość , ze chudy....to on prawie nie stoi na nogach...to było takie pseudo stanie...chwiał się cały czas i jak by choćby wiatr zawiał, on by się wywrócił...on nie może ustać na nogach :o
to wrak psa......on chyba umiera....to nie jest możliwe, zeby 7-mio letni pies nie był w stanie ustać na nogach....
chciał do mnie podejść, ale nie był w stanie zrobić kroku, bo by się wywrócił jak długi...
DZIEWCZYNY...czy nie dało by się hoteliku dla niego załatwić :(
ON UMIERA!!!! jeśli nie znajdzie się ktoś kto go wyciagnie stamtąd on nie dożyje przyszłego miesiąca...... on juz ma problem ze wstaniem....lezy tylko na tej cholernej palecie i patrzy ślepo w dal.....

Posted

o niee... a ja nie mogę finansowo pomóc bo wlasnie dzisiaj z 6 pasmowej drogi zgarnełam pudelka samobojce.... :-(

jakby ktos sie znalazł - ja w przyszlym miesiacu sie dorzucę!! na leczenie i hotelik .. dziewczyny zabierzcie go..:-( :-( :-(

Posted

ale podleczyć moze go DT!! myślcie dziewczyny - ja w was wierzę, ja naprawdę dołączę w maju do składki - po prostu kwiecień mam takiz nozem na gardle chociaż przyznam u mnie to niezwykłe wyznanie..:p

Posted

ja jestem za tym, zeby go brac do hotelu...i to jak najszybciej!. Karol pojechal dzis do DT, wiec miejsce w wewnetrznych boksach sie zwolnilo. Qroqiet moze bedzie miala domek dla jednego z malych psiakow (panstwo juz sprawdzeni). Miśtek moglby wskoczyc na jego miejsce. Jak myslicie? Przeciez jak sie razem za to wezmiemy to finansowo damy rade. Prawda?
Karusiap wiem, ze to tylko hotel, ale bedzie tam sam w boksie, bedzie mial pelna miske dla siebie i regularne spacery, no i oczywiscie opieke weterynaryjna.

Posted

[quote name='Aga-ta']ja jestem za tym, zeby go brac do hotelu...i to jak najszybciej!. Karol pojechal dzis do DT, wiec miejsce w wewnetrznych boksach sie zwolnilo. Qroqiet moze bedzie miala domek dla jednego z malych psiakow (panstwo juz sprawdzeni). Miśtek moglby wskoczyc na jego miejsce. Jak myslicie? Przeciez jak sie razem za to wezmiemy to finansowo damy rade. Prawda?
Karusiap wiem, ze to tylko hotel, ale bedzie tam sam w boksie, bedzie mial pelna miske dla siebie i regularne spacery, no i oczywiscie opieke weterynaryjna.[/quote]
wiem Agatko wiem..tylko jedyne co mnie przeraza to kwestie finansowe...

Posted

Wiesz z kasą to zawsze jakoś jest.
Ale problemem w takich przypadkach jest opieka. W hotelu nikt jednak nie patrzy cały czas na psa, nie drapie za uchem, nie przytula. W nocy jest sam. Poza tym nie zawsze można codziennie być w hotelu i psa doglądać.
Przykład Wodnika... teraz w domu to nie ten sam pies, chociaż i w hotelu przeżył już wielką zmianę.

Posted

karusiap napiszcie to pismo ..przeciez kasa czeka u nauczycieli w kieszeniach....... ONI CHCĄ WPŁACIĆ NA KRAKOWSKIE ZWIERZAKI
SZODA CZASU...byla by kasa na bidy....

Posted

nie przepraszaj, karusiap przecuież nie jesteś jedyną dogomaniaczką z Krakowa... :/
Ty masz za dużo na głowie.... spróbujcie coś sklecić razem, ja napisze Ci mniejwiecej o co chodzi, ale wieczorkiem bo w pracy jestem i nie bardzo mam jak teraz