Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Dziewczynki, przytulam Was i mam nadzieję, że w niedzielę każda z was będzie w swoim nowym domku:):):)[/QUOTE]

Najlepiej to wszystkie razem, ale osobno też ewentualnie może być ;) Już tylko 4 dni, będziemy bardzo, bardzo mocno trzymać kciuki! :)

Posted

[quote name='Basieńka1997']Dzisiaj odbieram plakaty z naszymi dziewczynkami. Może to właśnie one przyniosą im szczęście. :)[/QUOTE]*

Super! I jak tam poszła akcja rozklejania? :)

Posted

[quote name='Basieńka1997']W gabinecie weterynaryjnym już wiszą. :) Resztę rozkleimy niestety dopiero w poniedziałek.. :([/QUOTE]*

Jakie niestety? W gabinetach już są, każdy też ma swoje obowiązki, swoje życie prywatne, a to 2 dni różnicy :)
Teraz największą szansą jest dzień otwarty...

Posted

[quote name='Basieńka1997']Ja również odwiedzam dziewczynki. :) Dzisiaj je wyściskałam i nakarmiłam pyszną puszeczką. Z Lilką pobawiłam się jak zwykle piłeczką. :) I jakoś dzień psiaczkom zleciał. :)[/QUOTE]i ja odwiedzam dziewczynki :)
ściskam mocno i Ciebie Basieńko ,jesteś naszym Promyczkiem Słoneczka :)

Posted

Niestety nikt nie zwrócił większej uwagi na nasze kochane dziewczynki.. :( A one tak bardzo się starały.. Lileczka stała przed wejściem na wybieg z piłeczką w pyszczku.. Taki upał, a ona koniecznie chciała się z kimś pobawić. :) Nie wyobrażacie sobie nawet jak sunia się cieszyła jak weszłam do niej na wybieg. :)
Było straasznie dużo ludzi, a praktycznie nie został zarezerwowany żaden z naszych psiaków.. :( Teraz największą furorę robią maleńkie kociaki, które niedawno trafiły do naszego schroniska..

Posted

Aż mi się ryczeć chce, jak napisałaś o Lileczce, takie słodkie biedactwo:placz:*
Ojjj dziewczyny, dziewczyny, co tu jeszcze wymyślić więcej, żeby was stamtąd wyciągnąć :(

Posted

A znasz może jakąś gazetę, z której jest duży odzew?

Ja niedawno zrobiłam ślicznej i młodziutkiej suni ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim, który podobno cenił się niezwykłą popularnością jeśli chodzi o adopcje psiaków.. A tu całkowity brak odzewu.. :(

Posted

[quote name='Basieńka1997']A znasz może jakąś gazetę, z której jest duży odzew?

Ja niedawno zrobiłam ślicznej i młodziutkiej suni ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim, który podobno cenił się niezwykłą popularnością jeśli chodzi o adopcje psiaków.. A tu całkowity brak odzewu.. :([/QUOTE]*

No to jeśli tak wygląda sytuacja, to masz rację, raczej nie ma sensu. Tak tylko głośno myślę...No nic, trzeba w takim razie czekać na jakiś odzew...

W razie czego podaję Ci Basieńko link do wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227900-Bezimienna-mikro-sunia[/URL]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *. Państwo zdecydowali się wziąć bidę z Palucha, staruszkę, której według szacunków zostało 6 miesięcy życia. Niestety po tygodniu sunia odeszła, bo było z nią o wiele gorzej, niż twierdziło schronisko. Napisali, że muszą ochłonąć, ale potem będą chcieli pomagać dalej, z tym że tylko małym, starszym suczkom, bo "są na ich punkcie spaczeni". Może warto by napisać albo kontrolować wątek, poprosić o pomoc, może wzięliby któreś maleństwo....Trzeba chwytać się wszystkiego, nie można pozwolić, żeby zostały za kratami do końca swoich dni...*:(

Posted

Niestety z tymi gazetami niekiedy tak właśnie bywa.. :( Ja myślałam o Moim Psie, może by napisać jakiegoś wzruszającego maila z prośbą o pomoc.. a nuż może się udać ;)

Bardzo Ci dziękuję za link! :loveu: Będę się starała jak najczęściej zaglądać na wątek. :)

Posted

[quote name='Basieńka1997']Niestety z tymi gazetami niekiedy tak właśnie bywa.. :( Ja myślałam o Moim Psie, może by napisać jakiegoś wzruszającego maila z prośbą o pomoc.. a nuż może się udać ;)

Bardzo Ci dziękuję za link! :loveu: Będę się starała jak najczęściej zaglądać na wątek. :)[/QUOTE]*

Mnie teraz Basieńko nie będzie tydzień, ale będę cały czas myślała o dziewczynkach:)

Warto naprawdę kontrolować ten wątek albo wręcz napisać o suniach o ich historiach, wstawić zdjęcia, bo już widziałam, że jedna cioteczka tak zrobiła. Kuleczka zresztą jest całkiem podobna do tej suni, a ci Państwo byli nią zauroczeni. Trzeba napisać i...liczyć na cud.
Ściskam babuleńki:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Trzeba napisać i...liczyć na cud.[/QUOTE]

Opisałam troszkę historię struszek na przesłanym przez ciebie wątku. Wstawiłam link do naszych dziewczynek. :)
Teraz pozostaje tylko czekać na cud..

Posted

Cudne sunieczki :loveu: Zbyt dużo psów trafia do schroniska po śmierci właścicieli. :(

Wstawcie je na naszą staruszkową stronę [URL="http://www.psiegranemarzenia.pl"]www.psiegranemarzenia.pl[/URL], tutaj można poczytać o tym jak dodawać ogłoszenia: [URL="http://psiegranemarzenia.pl/forum/viewtopic.php?t=14"]http://psiegranemarzenia.pl/forum/viewtopic.php?t=14 [/URL] Ja je później wstawię na profile Adopcje starszych psów.