rita60 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nie obserwujcie,jego trzeba pokochac,bo przeciez nie sposob sie nie zakochac w tym kremowym,smutnym pyszczku. Quote
mulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 śliczny Siwuch czeka w schronisku na dom !!! Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Co to znaczy bardzo duży? Uściślijcie bardzo proszę, bo dla każdego znaczy to co innego. :razz: W jakim jest wieku? Quote
Nanka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 na stronie schroniska pisze, że ma ok. 2 lat :) a co to znaczy 'wielkość bardzo duża', to nie wiem, bo go na żywo nie widziałam Quote
ciapuś Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Siwuch jest większy od wilka ale mniejszy od doga Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Czyli pies ma około 2 lat i około 70 cm w kłębie? Czy mozna dodać te informacje na allegro? Czy któras z Was odwiedzą psiunia w schronie? On bardzo przypomina mi Oliwiera (szukał domu przez dogo), tylko drobniejszy jest. Może spróbowac podrzucic go na forum chartów? Quote
ewick Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Psa ja dałam na allegro, kilka postów wyżej jest link Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ewick napisał(a):Psa ja dałam na allegro, kilka postów wyżej jest link Wiem, widziałam, myslałam o wstawieniu informacji o wzroście i wieku. Chyba było tylko ogólnie :roll: Dacie rade zrobic mu foteczki w całej krasie?:lol: Quote
ewick Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Przepraszam, źle przeczytałam, jasne że dodam to info Quote
Isabel Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Piękny kawaler, jeszcze trochę szczęścia mu potrzeba w życiu, bo urodę już ma. Quote
Nanka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 raczej nie, bo trzeba by było wejść do boksu - a nie wolno, chyba nawet wolontariuszkom Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Myslałam o takich na których byłoby go widac stojącego, nawet przez kraty. Siwuszek jest niesamowity, taki niesmiały i dostojny. on jest też w typie owczarka pikardyjskiego Quote
sahara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dzięki Rybci mamy piekny banerek o Siwuszku. Bardzo proszę sie częstować :lol: Quote
mrowa23 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 sa jakies widoki na domek? bo takie kremowe cudo to powinno lezec sobie na kanapie a nie na betonie marznac... Quote
ciapuś Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 sahara napisał(a):Dzięki Rybci mamy piekny banerek o Siwuszku. Bardzo proszę sie częstować :lol: Dzięki - jest śliczny Quote
Nanka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 możecie poprosić kogoś o zrobienie odsyłacza do banerka - gdzieś w offtopie był wątek 'odsyłacz na życzenie' ;) Quote
stefania_krzesełko Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Powiem Wam tyle: ten pies łamie mi serce :( Zawsze marzyłam o wilczarzu, ale dla takiego psiaka zrezygnowałabym z prawdziwego charta irlandzkiego. Siwek jest bardzo podobny, tym bardziej mi go szkoda. Mam sukę Sznaucera Olbrzyma i kilka miesięcy temu znalazłam kota, który jest z nami już na zawsze. Siwek przegrywa u nas z finansami. Nie chcę się rozwodzić nad tym, że "chciałabym, ale nie mogę", bo jest wiele psów w podobnej sytuacji, ale jak tylko go zobaczyłam... on łamie mi serce. To jest pies o jakim zawsze marzyłam... :( Quote
ciapuś Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 biegnij piesku pokazać się na dzień dobry Quote
Karilka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ej... to on nie jest duży taki bardzo bardzo! Przecież jest wielkości dobermana! Ja tu myślałam ze to takie psiiisko wielkości doga niemieckiego a tu 70cm<szok>... Nie ładnie, nie ładnie ciapuś;] tak psa tu powiększać. Mój doberman ma 71cm i wg. mnie nie jest ogromnym psem:diabloti: Quote
Kar0la Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Karilka dla niektórych mały to jest np. ratlerek, a pies sięgając do kolana to już olbrzym. Kto pokocha ślicznego smutaska? Quote
Recommended Posts