Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli pies ma około 2 lat i około 70 cm w kłębie?
Czy mozna dodać te informacje na allegro?
Czy któras z Was odwiedzą psiunia w schronie? On bardzo przypomina mi Oliwiera (szukał domu przez dogo), tylko drobniejszy jest.
Może spróbowac podrzucic go na forum chartów?

Posted

ewick napisał(a):
Psa ja dałam na allegro, kilka postów wyżej jest link

Wiem, widziałam, myslałam o wstawieniu informacji o wzroście i wieku. Chyba było tylko ogólnie :roll:
Dacie rade zrobic mu foteczki w całej krasie?:lol:

Posted

Myslałam o takich na których byłoby go widac stojącego, nawet przez kraty.
Siwuszek jest niesamowity, taki niesmiały i dostojny.
on jest też w typie owczarka pikardyjskiego

Posted

Powiem Wam tyle: ten pies łamie mi serce :( Zawsze marzyłam o wilczarzu, ale dla takiego psiaka zrezygnowałabym z prawdziwego charta irlandzkiego. Siwek jest bardzo podobny, tym bardziej mi go szkoda. Mam sukę Sznaucera Olbrzyma i kilka miesięcy temu znalazłam kota, który jest z nami już na zawsze. Siwek przegrywa u nas z finansami. Nie chcę się rozwodzić nad tym, że "chciałabym, ale nie mogę", bo jest wiele psów w podobnej sytuacji, ale jak tylko go zobaczyłam... on łamie mi serce. To jest pies o jakim zawsze marzyłam... :(

Posted

Ej... to on nie jest duży taki bardzo bardzo! Przecież jest wielkości dobermana! Ja tu myślałam ze to takie psiiisko wielkości doga niemieckiego a tu 70cm<szok>... Nie ładnie, nie ładnie ciapuś;] tak psa tu powiększać. Mój doberman ma 71cm i wg. mnie nie jest ogromnym psem:diabloti: