Izis Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dzięki Christoph :-) W końcu jakiś uczciwy człowiek się trafił na tym forum :-) Ma własne zdanie i nie boi się do niego przyznać :-) Nie jak inni co to na priva do mnie piszą, żebym się nie przejmowała pewną osobą ale na forum boją się wyrazić swoją opinię...
christoph Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Tymczasem cd. relacji z Wrocławia. Goście na wystawie Suki młodzież cd Suki pośrednia
Izis Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Świetnie się ogląda taką fotorelację :-) Przynajmniej obiektywna i autor stara się jak zresztą zawsze aby wszystkie psy ujęte zostały najlepiej jak się da - co chwalebne jest :-)
christoph Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 I luz po wystawie. Poniżej Iru i Keiko A to już Bushi
christoph Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Bushi i Keiko Halne Wzgórze Do domu czas THE END @Daria Jeśli chodzi o wyniki, to była tylko jedna ocena bdb, jak widać na fotkach z "tablicy" wyników.
sylwekw Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Agappe']..... [CENTER]stawka w klasie otwartej na prawde robi wrażenie!!!!:crazyeye::crazyeye:[/CENTER] [/quote] Jestem w szoku ... tam było na co popatrzec.
Asiunia02 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='christoph']Przekopałem się przez temat i znalazłem pytanie do mnie. I odpowiadam: Moim zdaniem AIKO na wystawie w Lipsku nie wyglądała jakby była w ciąży.[/QUOTE] Ale wydaje mi się, że osobie ktora zarzuciłam IZIS to że pojechało z suczką w ciąży nie chodziło o wygląd suki, tylko o zdrowie zarówno suczki jak i jej przyszłego potomstwa.
Iwona&Wiki Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='mitumi68']To Ty wlokłaś tę sukę w ciąży tak daleko za granicę na wystawę? Jesteś bardzo, ale to bardzo niedobrym hodowcą w takim razie, nawet wstrętnym, że dla jakichś tytułów narażasz zdrowie suki... Ale cóż, w takim kenelu jak Twój liczy się tylko biznes bo przecież suki nie będą tam stały bezproduktywne, ale i tak to nie upoważnia do ciągania suki w zaawansowanej ciąży po wystawach :shake: [quote name='Asiunia02']Ale wydaje mi się, że osobie ktora zarzuciłam IZIS to że pojechało z suczką w ciąży nie chodziło o wygląd suki, tylko o zdrowie zarówno suczki jak i jej przyszłego potomstwa. Ło Matko!:mdleje: Hmmm... to ta osoba ma problem:p Albo to problem z pisaniem, albo - z czytaniem ze tzw. zrozumieniem, albo - oba naraz:p Izis, jesteś bystrą i inteligentną kobitką, więc daruj sobie inne, proszę:modla::modla::modla: Zostaw to:modla:
Agappe Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [SIZE="4"]Rybnik - 7.10.2007 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Hana Blatonova PSY Klasa młodzieży 1 585 - 585 Klasa otwarta 1 586 - 586 SUKI Klasa szczeniąt 3 587 - 589 Klasa młodzieży 4 590 - 593 Klasa otwarta 3 594 - 596 coś sporo dziewczynek!!! 10 panienek i tylko 2 facetów!!co za dysproporcje!!!
Agappe Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='weihaiwej']Christoph, dziękujemy za fotoreportaż![/QUOTE] chris ja również dziekuje :))) mam nadzieje, ze to nie "przeze mnie" siedziałes na dogo do 2 i wstawiałes zdjęcia???:roll::roll::oops:
Izis Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Ło Matko!:mdleje: Hmmm... to ta osoba ma problem:p Albo to problem z pisaniem, albo - z czytaniem ze tzw. zrozumieniem, albo - oba naraz:p Izis, jesteś bystrą i inteligentną kobitką, więc daruj sobie inne, proszę:modla::modla::modla: Zostaw to:modla:[/quote] A czy ja z rzeczoną osobą rozmawiam ;-) pod którymkolwiek z jej wcieleń ;-) Jak ma kobieta problem to jak słusznie zauważyłaś jej problem a nie mój. :-)
Izis Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Agappe']chris ja również dziekuje :))) mam nadzieje, ze to nie "przeze mnie" siedziałes na dogo do 2 i wstawiałes zdjęcia???:roll::roll::oops:[/quote] Chris po prostu pewnie taki pracowity akitowy ludek jest :-)
lady_m Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Agappe'] [CENTER]coś sporo dziewczynek!!! 10 panienek i tylko 2 facetów!!co za dysproporcje!!![/CENTER] [/quote] Ale to nie jest nic nowego... Zauwazylam juz od jakiegos czasu, ze takie dysproporcje zdarzaja sie coraz czesciej... Suk mnostwo, a psow tak tylko dla smaczku...
Agappe Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 fakt było troche dysproporcji, ale nie takich!!!! 5krotnie wiecej suczek to chyba jeszcze nigdzie nie było:roll::roll::roll:
Agappe Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Zabrze - 14.10.2007 Krajowa wystawa (CWC) sędzia: Maria Zasada (PL) Psy Klasa: posrednia 757 YUWAKU Halne Wzgórze /FCI/ Suki Klasa: szczeniat 758 KIREI Halne Wzgórze /FCI/ 759 U`KOI-NI MOERU Halne Wzgórze /FCI/ 760 U`KOJIN Halne Wzgórze /FCI/ Klasa: młodzieży 761 TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze /FCI/ Klasa: otwarta 762 KAMI Halne Wzgórze /FCI/ 763 KITSUNE Halne Wzgórze 764 KONNICHI-WA Halne Wzgórze 765 RYOKO Halne Wzgórze /FCI/ Klasa: championów 766 [FONT=Arial][FONT=Verdana]ANATA Yamamoto[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]haha co za boska stawka!!! 9 halniaczków i Anata:evil_lol::evil_lol:[/FONT][/FONT] no i jeszcze lepsza dysproporocja. 1 chłopczyk i 9 panienek!!!!
Tomonari Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Daria mam nadzieję, że przyjedziesz i będziemy mogli poznać Ciebie i Anatę osobiście. My będziemy w charakterze obserwatorów, a więc do zobaczenia !
Agappe Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Aga i KINGYO']Daria mam nadzieję, że przyjedziesz i będziemy mogli poznać Ciebie i Anatę osobiście. My będziemy w charakterze obserwatorów, a więc do zobaczenia ![/quote] będziemy bedziemy. juz z tatą wszystko ustalone (jeszcze rodzinke w Bielsku Białej odwiedzimy w sobotę, wiec w niedziele bedę miała stosunkowo blisko na wystawę), więc jesli tylko nic nieprzewidzianego sie nie wydarzy to na pewno będziemy. ciesze się,ze będziemy mogły się poznać :))
lady_m Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Agappe']fakt było troche dysproporcji, ale nie takich!!!! 5krotnie wiecej suczek to chyba jeszcze nigdzie nie było:roll::roll::roll:[/quote] Mimo wszystko to oznaka pewnej tendencji na naszych ringach...
zubiri Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Proszę sprostować błąd, który Pani umieściła w dogomani Nami-go Matagiinu we Wrocławiu otrzymała ocenę doskonałą i medal złoty. Nie otrzymała CWC, choć opis sędziego zawierał same superlatywy. Pozdrawiam J.P ;)
Agappe Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [SIZE="4"]Legionowo - 7.10.2007 Krajowa Wystawa (CWC) [SIZE="3"]sędzia: Anna Jaśkiewicz (PL) WYNIKI OFICJALNE: PSY Klasa szczeniąt 2 660 - 661 KUSHI Migoto Inu - oc.wybitnie obiecująca, lokata I NIKOBAYASHI Roal - oc.wybitnie obiecująca, lokata II Klasa pośrednia 1 662 - 662 SUBARASHI Co Ty na To - nieobecny Klasa otwarta 1 663 - 663 Akita u Izis YORITO - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, NDPwR SUKI Klasa szczeniąt 2 664 - 665 KAYUMI Migoto Inu - oc.wybitnie obiecująca, lokata I, NSzwR KENITA Migoto Inu - oc.wybitnie obiecująca, lokata II Klasa młodzieży 1 666 - 666 Akita u Izis AYUMI - oc.bardzo dobra, lokata I Klasa otwarta 1 667 - 667 TSUMABE Kawałek Księżyca - oc.dobra Klasa championów 1 668 - 668 ANATA Yamamoto - oc.doskonaa, med.złoty, lokata I, CWC, NDSwR, Zw.Rasy, [SIZE="4"]BOG III
Recommended Posts