Agappe Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Ooooo,ładny, cholercia!!! Ciekawy pomysł, pogratulować Autorowi/Autorom!!! Widać, jakich ras dotyczyła wystawa. ale mnie się wydaje, że na tym dyplomie brak jest jeszcze jednej rasy... I to tej ... NAJłADNIEJSZEJ!!! hihihihihi... WIESZ, O JAKICH PSIAKACH MóWIę? Pewnie, że wiesz, tylko nie chcesz sie przyznać.... To ja napiszę. chodzi mi o basenji. Prawda, że brakuje Wam na dyplomie takiego łysolka-śpiewaka- myśliciela-zakręconego ogonka, co? Pzdr. gdyby :evil_lol: łysolko-spiewo-myślo-krętek :evil_lol: był z Azji... to wiesz co ;) chciałam jeszcze eurasiera i szpica japońskiego umieścić na dyplomie, ale pomysł był taki, że wszystkie psiaki z dyplomu były ze związku Warszawskiego.. wiec "wybor" miałam ograniczony i niestety nie dotarłam do właścicieli tych dwoch ras :/ ciesze się, że sie podoba :))
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Następną razą proszę o poprawkę, OK?:lol: Pzdr.
ktrebor Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Skoro mowa o nagrodach chciałbym pokazać co dostało się shibowcom - nestępnym razem będzie jeszcze lepiej" Torby płócienne: i koszulki
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jeeeeeee, a kto byl tak hojnym sponsorem? Taka torbę to i ja bym chciała, już nie wspomne o egzotycznej koszulce... Pzdr.
ktrebor Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hmm, my :) że tak nieskromnie napiszę :) hokkaidowcom (całej jednej) dostały się kalendarze z hokkaido inu prosto z Japonii :)
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jeeeeee, ja kcem taka pieknom torbem!!! Nawet zapłacę! Chcem , chcem, chcem... To gdzie mam się po nia zgłosic i ile przygotowac kaski?:evil_lol: Uwielbiam takie bawełniane torby! Pzdr.
Agappe Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 ktrebor uważajcie bo jeszcze bedzie trzeba do japończyków na torbie dorzucić łysolko-spiewo-myślo-krętka specjalnie dla Asiaczka ;)
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja baaaardzoprosze o taka tojbę! Oj, bardzo, bardzo.... Pzdr.
cavallo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :multi::multi::multi: Ogromne podziękowania za super FOTORELACJĘ!!!:loveu::loveu::loveu: Jak miło się oglada te przepiękne Akitki. No i takie śliczniutkie gadżeciki, fajnie Wam z tymi wystawami..... Pozdrawiam, Agata&Alpa
Iwona&Wiki Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Uffff... jak dobrze, że zdążyłam w świetującą:lol: atmosferę. Bardzo spóźnione:oops:, ale za to :multi::multi::multi:OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi: wszystkim zwycięzcom! ale oczywiście NAJOGROMNIEJSZE:lol:, mojej Najślicznejszej Rodzince - dla mnie i tak jesteście doskonałe:eviltong:, (a natępnym razem obiecuję - te kciuki;), to będę mocniej) i - teraz juz oficjalnie - wszystkim Yamamotowym "tłuściochom":eviltong: i jeszcze jednej Finiganowej amerykańskiej panience:eviltong:! Bardzo, bardzo, ucieszyły mnie wieści o miłej atmosferze, i że organizatorzy też bardzo, bardzo, bardzo - moje gratulacje:multi:! A na przyszły rok, to ja mam jedną małą prośbę: poproszę o lepsze oświetlenie np. samego ringu:roll:! Wtedy, to już wszystko bedzie doskonałe:multi::lol:! Acha, no i... żeby pani z mikrofonem nie denerwowała nam Bety:razz::lol:! Ale oczywiście same fotorelacje są super:eviltong: - Agappe, Ineczko - pięknie i... dzięki za podpisy:oops:! Gadżety:loveu::loveu::loveu: warte pokazywania! A dyplomik też śliczny, to kto jest autorem:roll:?
Agappe Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dziękuję za gratulacje.. na hali nie było ciemno.. tylko w złej opcji robiłam wiekszość zdjęć.. lampa błyskowa była nie potrzebna...aparat sam pociemnił wszystkie zdjęcia.. a ze najczęściej "obiekty" były daleko wygląda to jak wygląda :/ <jeszcze nie nauczyłam się posługiwać tym aparatem :oops: :oops: > ciesze się, że fotorelacja mimo dość słabej jakości zdjeć sie podobała..:multi: dyplom made by właścicielka hodowli Koralowy Atol, "pod redakcją" Agappe :evil_lol:
ineczka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Co do tych medalików to dziękuje :oops: muszę się przyznać ze niestety Asztarek dostał z tej pierwszej, nie chciałabym użyć gorszej serii, gdyż jak to bywa zawsze pierwsze nie są tak doskonałe jak te następne... tym bardziej, że brakowało profesjonalnego sprzętu i musiałam zadowolić się zwykłymi szkolnymi pędzelkami :evil_lol: nie ukrywam, że pomysł zrobienia coś hand made ściągnęłam z włoskich wystaw klubowych, gdzie można znaleźć dużo gadżetów robionych ręcznie... tak czy inaczej bardzo mi miło,że takie pierdółki mogą się komuś podobać ;)
ineczka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Iwonka, dziękujemy, następnym razem się postaramy się o lepsze wyniki, światło itp he,he;)
bety Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Iwona&Wiki'] Bardzo spóźnione:oops:, ale za to :multi::multi::multi:OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi: wszystkim zwycięzcom! .......i jeszcze jednej Finiganowej amerykańskiej panience:eviltong:! Czyżby to chodziło o nas?:hmmmm: Bo Finiganów to na tej wystawie było jak psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeśli tak to baaaaaardzo dziękujemy. :loveu: :loveu: :loveu: Acha, no i... żeby pani z mikrofonem nie denerwowała nam Bety:razz::lol:!? Popieram - niech nie gada bzdur i nie kręci się po ringu przed obiektywem aparatu :angryy: bo następnym razem.....:mad: A dyplomik to najładniejszy jaki do tej pory udało mi się przywieźć z wystawy. Fajne jest w nim to (oprócz wyglądu), że nikt nic na nim nie bazgrolił (tzn. oceny, lokaty itp.) co zawsze psuje wygląd. Pozdrawiam
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='ineczka']Co do tych medalików to dziękuje :oops: muszę się przyznać ze niestety Asztarek dostał z tej pierwszej, nie chciałabym użyć gorszej serii, gdyż jak to bywa zawsze pierwsze nie są tak doskonałe jak te następne... tym bardziej, że brakowało profesjonalnego sprzętu i musiałam zadowolić się zwykłymi szkolnymi pędzelkami :evil_lol: nie ukrywam, że pomysł zrobienia coś hand made ściągnęłam z włoskich wystaw klubowych, gdzie można znaleźć dużo gadżetów robionych ręcznie... tak czy inaczej bardzo mi miło,że takie pierdółki mogą się komuś podobać ;) Medaliki - superaste!!! Jedyne w swoim rodzaju!:lol: Pzdr.
ineczka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dziękuje Asiaczku, :oops::oops::oops: i proszę mnie już nie zawstydzać więcej..
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 OKI, OKI... Ineczka, kiedy ja Ci tę płytę dam, co? Bedziesz może w Lesznie na championach? Pzdr.
ineczka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Drogi Asiaczku, ja też nie wiem kiedy mi przekażesz tą płytę :eviltong: myślę ze najprędzej spotkamy się pewnie jakoś na polach... może wreszcie wyciągniemy baska rudaska... pozdrawiamy...
donya Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wystrój mieliśmy też japoński - brama, lampy - na tym zdjęciu trochę widać :lol:
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A w tle to ta Pańcia, co to Wam przeszkadzała i trochę mijała się z prawdą podczas relacji? Kto to jest ta Pani? pzdr.
donya Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):A w tle to ta Pańcia, co to Wam przeszkadzała i trochę mijała się z prawdą podczas relacji? Kto to jest ta Pani? pzdr. Nie mam pojecia kto to jest, w katalogu było napisane ale gdzieś się zapodział :oops: Fakt troszkę mijała sie z prawdą ale czy przeszkadzała :roll: raczej ubarwiła imprezę ;)
donya Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Folklor lokalny... Pzdr. Oooo, właśnie :roflt: :roflt: :roflt:
Recommended Posts