Jump to content
Dogomania

Wystawy: wyniki, stawki i zdjecia (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo,ładny, cholercia!!!
Ciekawy pomysł, pogratulować Autorowi/Autorom!!!
Widać, jakich ras dotyczyła wystawa.

ale mnie się wydaje, że na tym dyplomie brak jest jeszcze jednej rasy... I to tej ... NAJłADNIEJSZEJ!!! hihihihihi... WIESZ, O JAKICH PSIAKACH MóWIę? Pewnie, że wiesz, tylko nie chcesz sie przyznać....
To ja napiszę. chodzi mi o basenji. Prawda, że brakuje Wam na dyplomie takiego łysolka-śpiewaka- myśliciela-zakręconego ogonka, co?
Pzdr.

gdyby :evil_lol: łysolko-spiewo-myślo-krętek :evil_lol: był z Azji... to wiesz co ;)
chciałam jeszcze eurasiera i szpica japońskiego umieścić na dyplomie, ale pomysł był taki, że wszystkie psiaki z dyplomu były ze związku Warszawskiego.. wiec "wybor" miałam ograniczony i niestety nie dotarłam do właścicieli tych dwoch ras :/ ciesze się, że sie podoba :))

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeeeeee, ja kcem taka pieknom torbem!!! Nawet zapłacę! Chcem , chcem, chcem...
To gdzie mam się po nia zgłosic i ile przygotowac kaski?:evil_lol:
Uwielbiam takie bawełniane torby!
Pzdr.

Posted

:multi::multi::multi: Ogromne podziękowania za super FOTORELACJĘ!!!:loveu::loveu::loveu:
Jak miło się oglada te przepiękne Akitki. No i takie śliczniutkie gadżeciki, fajnie Wam z tymi wystawami.....
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Uffff... jak dobrze, że zdążyłam w świetującą:lol: atmosferę.

Bardzo spóźnione:oops:, ale za to
:multi::multi::multi:OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi:
wszystkim zwycięzcom!

ale oczywiście NAJOGROMNIEJSZE:lol:,
mojej Najślicznejszej Rodzince - dla mnie i tak jesteście doskonałe:eviltong:,

(a natępnym razem obiecuję - te kciuki;), to będę mocniej)
i - teraz juz oficjalnie - wszystkim Yamamotowym "tłuściochom":eviltong:
i jeszcze jednej Finiganowej amerykańskiej panience:eviltong:!

Bardzo, bardzo, ucieszyły mnie wieści o miłej atmosferze,
i że organizatorzy też bardzo, bardzo, bardzo - moje gratulacje:multi:!
A na przyszły rok, to ja mam jedną małą prośbę:
poproszę o lepsze oświetlenie np. samego ringu:roll:!
Wtedy, to już wszystko bedzie doskonałe:multi::lol:!
Acha, no i... żeby pani z mikrofonem nie denerwowała nam Bety:razz::lol:!

Ale oczywiście same fotorelacje są super:eviltong: - Agappe, Ineczko - pięknie i... dzięki za podpisy:oops:!
Gadżety:loveu::loveu::loveu: warte pokazywania!
A dyplomik też śliczny, to kto jest autorem:roll:?

Posted

dziękuję za gratulacje..
na hali nie było ciemno.. tylko w złej opcji robiłam wiekszość zdjęć.. lampa błyskowa była nie potrzebna...aparat sam pociemnił wszystkie zdjęcia.. a ze najczęściej "obiekty" były daleko wygląda to jak wygląda :/ <jeszcze nie nauczyłam się posługiwać tym aparatem :oops: :oops: >
ciesze się, że fotorelacja mimo dość słabej jakości zdjeć sie podobała..:multi:

dyplom made by właścicielka hodowli Koralowy Atol, "pod redakcją" Agappe :evil_lol:

Posted

Co do tych medalików to dziękuje :oops: muszę się przyznać ze niestety Asztarek dostał z tej pierwszej, nie chciałabym użyć gorszej serii, gdyż jak to bywa zawsze pierwsze nie są tak doskonałe jak te następne... tym bardziej, że brakowało profesjonalnego sprzętu i musiałam zadowolić się zwykłymi szkolnymi pędzelkami :evil_lol:

nie ukrywam, że pomysł zrobienia coś hand made ściągnęłam z włoskich wystaw klubowych, gdzie można znaleźć dużo gadżetów robionych ręcznie...
tak czy inaczej bardzo mi miło,że takie pierdółki mogą się komuś podobać ;)

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']

Bardzo spóźnione:oops:, ale za to
:multi::multi::multi:OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi:
wszystkim zwycięzcom!

.......i jeszcze jednej Finiganowej amerykańskiej panience:eviltong:!

Czyżby to chodziło o nas?:hmmmm: Bo Finiganów to na tej wystawie było jak psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeśli tak to baaaaaardzo dziękujemy. :loveu: :loveu: :loveu:

Acha, no i... żeby pani z mikrofonem nie denerwowała nam Bety:razz::lol:!?

Popieram - niech nie gada bzdur i nie kręci się po ringu przed obiektywem aparatu :angryy: bo następnym razem.....:mad:

A dyplomik to najładniejszy jaki do tej pory udało mi się przywieźć z wystawy. Fajne jest w nim to (oprócz wyglądu), że nikt nic na nim nie bazgrolił (tzn. oceny, lokaty itp.) co zawsze psuje wygląd.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='ineczka']Co do tych medalików to dziękuje :oops: muszę się przyznać ze niestety Asztarek dostał z tej pierwszej, nie chciałabym użyć gorszej serii, gdyż jak to bywa zawsze pierwsze nie są tak doskonałe jak te następne... tym bardziej, że brakowało profesjonalnego sprzętu i musiałam zadowolić się zwykłymi szkolnymi pędzelkami :evil_lol:

nie ukrywam, że pomysł zrobienia coś hand made ściągnęłam z włoskich wystaw klubowych, gdzie można znaleźć dużo gadżetów robionych ręcznie...
tak czy inaczej bardzo mi miło,że takie pierdółki mogą się komuś podobać ;)
Medaliki - superaste!!! Jedyne w swoim rodzaju!:lol:
Pzdr.

Posted

Drogi Asiaczku, ja też nie wiem kiedy mi przekażesz tą płytę :eviltong:
myślę ze najprędzej spotkamy się pewnie jakoś na polach... może wreszcie wyciągniemy baska rudaska... pozdrawiamy...

Posted

Asiaczek napisał(a):
A w tle to ta Pańcia, co to Wam przeszkadzała i trochę mijała się z prawdą podczas relacji?
Kto to jest ta Pani?
pzdr.

Nie mam pojecia kto to jest, w katalogu było napisane ale gdzieś się zapodział :oops:
Fakt troszkę mijała sie z prawdą ale czy przeszkadzała :roll: raczej ubarwiła imprezę ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...