Jump to content
Dogomania

Wystawy: wyniki, stawki i zdjecia (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobrze...
Jako obserwator nioebecny na imprezie(ach), mogę jedynie stwierdzić, że zarówno medale zrobione przez Ineczkę, dyplomy współautorstwa Agappe, rozetki ufundowane przez Asiaczka, jak i szklaneczki pomalowane przez Patrycję - śliczne!
Wspaniale, że tyle osób się zaangażowało.
Co do szklaneczek - baardzo mi się podobają i rzeczywiście szkoda, że nikt wcześniej ich nie pokazał. Dzięki Anulus! Brawa dla utalentowanych manualnie Akiciarzy!

Posted

[quote name='anulus']Witam. Przykro i szkoda ze nikt nie zauwazyl doskonalej pracy Patrycji ktora namalowala 25 szklaneczek z akitkami i 12 obrazkow na I Krajowa Wystawe Akit w Lodzi. Moze je sobie przypomnimy......

Pozdrwiam Anulus

http://img508.imageshack.us/img508/9919/obraz037ad1.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/5839/obraz035pp6.jpg

Niestety zdjęcia były za duże i musiałam je zamienić na linki.
Mod

[quote name='Iwona&Wiki']PEŁNA ZGODA - WSZYSTKO ŚLICZNE:loveu:,
BO... I ŚLICZNE I AKITOWE:multi:!

Ale Asiaczku, a gdzie Ty widzisz obrazki, bo ja tylko kubeczek:roll:!
Obrazki widziałam w II linku, który teraz mi się nie otwiera. Ale, widzę, że juz sobie, Iwonko, poradziłaś!

Nagrody to mieliście cudowne! Co tam rozetki. Te można zamówić i już. Ale kubeczki, obrazki, medaliki, TORBY BAWEŁNIANE (piszę specjalnie wersalikami, aby właściwa osoba zwróciła na to uwagę!), koszulki, dyplomy... Naprawdę można pozazdrościć.
Pzdr.

Posted

Oj, Asiaczku nie umniejszaj swoich zasług ;) :lol: :lol:
Nagrody nagrodami ale uważam, że szczególne podziekowania należą się osobie, która własnorecznie przygotowała wspaniały japoński wystrój tegorocznej wystawy :multi: :multi: :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rozmawiałam z Tobą i z p. Piotrem. To które z Was, co?
Pzdr.

p. Piotr :lol: :lol: :lol:
No chyba nie podejrzewasz mnie o to bym zrobiła to wszysko. A poza tym sama sobie raczej bym nie dziękowała.

Posted

E, tam. Dla zmylenia przeciwnika kazdy chwyt dozwolony...

No to i ogromne gratki dla p. Piotra za dekorację sali! :multi:Myślę, że p. Zygmunt był równiez zadowolony i nie będzie robił wtrętów co do organizacji podobnej wystawy w przyszłym roku, co?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
E, tam. Dla zmylenia przeciwnika kazdy chwyt dozwolony...

No to i ogromne gratki dla p. Piotra za dekorację sali! :multi:Myślę, że p. Zygmunt był równiez zadowolony i nie będzie robił wtrętów co do organizacji podobnej wystawy w przyszłym roku, co?
pzdr.

Tak, w pzryszłym roku też będzie wystawa - jeszcze lepsza, jeszcze fajniejsza, z jeszcze większą ilościa nagród - i co najważniejsze z baskami :lol: :multi: :multi: :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja baaaardzoprosze o taka tojbę! Oj, bardzo, bardzo....
Pzdr.

Coś wymyślimy... :) Ty z Warszawy - My z Warszawy...

Posted

ojojoj, ale Wam dobrze, to może gdzieś zboczku podepniecie pieski w typie???:diabloti: Jak tak piszecie o tej superowej wystawie, atmosferze, wystroju, nagrodach, to strasznie żałuję, że nie mogę wziąć w tym czynnego udziału:placz::placz::placz: No cóż pozostaje pogratulować organizatorom i wszystkim zaangażowanym!:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

anulus napisał(a):
Witam. Przykro i szkoda ze nikt nie zauwazyl doskonalej pracy Patrycji ktora namalowala 25 szklaneczek z akitkami i 12 obrazkow na I Krajowa Wystawe Akit w Lodzi. Moze je sobie przypomnimy......

Pozdrwiam Anulus

Myślę ze bez tej nutki pretensji Twoja wypowiedź zabrzmiałaby dużo lepiej...
Większość pokazanych nagród w tym topicu ( i jak można się zorientować to świeży topic )dotyczyła jednak tegorocznych wystaw i z pewnością nikt nie miał na celu umyślnego nie wspominania o cudnych szklaneczkach Patrycji!!! Z pewnością większość tu ludzi nie widziała ich nigdy wcześniej na oczy, tak więc skąd mogła wiedzieć o ich istnieniu...
Tak czy inaczej myślę, że to po prostu małe arcydzieła sztuki, :loveu::loveu::loveu: to co wykonała Patrycja!!! I oby więcej takich osób z takimi talentami!!!

Posted

[quote name='ineczka']
to po prostu małe arcydzieła sztuki, :loveu::loveu::loveu:
oj taaak i ślicznie puchate;) :eviltong:!

Dzięki Asiaczku, no tak zdjęcia przechwyciłam:evil_lol: z kolejnych linków Anulusa.
Jakas prywata się tu szerzy. To ja napisze - MEDALIKI:eviltong:! Ciekawe, kto napisze WYSTRÓJ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:!?
I puścimy ich z torbami:evil_lol:!

Bety, oczywiście, ze chodziło O WAS:multi:!
Bo przecież musiałam zobaczyć, jak Wam poszło:lol:! A wyniki wyszperałam gdzieś w Sewwisie AA:razz:!
No tak, rzeczywiscie Finiganów, to była cała hodowla:evil_lol:!

Agappe, czy w relacji pokazywałaś MIGOTO-NA FUJI Matricaria? Chciałam zobaczyć, jak wyglada szacowna weteranka, ale nie mogę jej znaleźć:oops:?

Posted

Witam!!
Przykro ale mylisz się, to nie sa żadne pretensje z mojej strony, może tak to odebrałas.Ale pomyslałam że warto przypomnieć jakie nagrody były na I wystawie krajowej Akit. Aczkolwiek zrobiło mi się przykro i pomyslałam o Patrycji ktora włożyła duzo pracy w te nagrody i nikt o nich nawet nie wspomniał. Myslę że napewno czyta wasze wypowiedzi i oglada wasze nagrody z tej wystawy i jak sadzicie co ona czuje. Wiem że kazdy z nas ma uczucia .
Pozdrawiam
ANULUS

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']
Agappe, czy w relacji pokazywałaś MIGOTO-NA FUJI Matricaria? Chciałam zobaczyć, jak wyglada szacowna weteranka, ale nie mogę jej znaleźć:oops:?
możliwe, że się przewineła na zdjeciach z porównania, ale nie pamiętam (biała).. na pewno nie mam w kazdym razie zdjęć tej suni gdzie byłoby ją dobrze widać..

Anulus szczerze mówiąc też odebrałam Twoją wypowiedź jako lekkie pretensje.. z osób udzielających się w tej "części" forum na wystawie Akit pokazywali swoje psy tylko Musha, który nie jest tu częstym gościem i Sylwek, który wystawiał swojego psa w szczeniakach i podejrzewam, że nie miał pojęcia o istnieniu takich szklaneczek :roll: :roll:

Posted

Anulus szczerze mówiąc też odebrałam Twoją wypowiedź jako lekkie pretensje.. z osób udzielających się w tej "części" forum na wystawie Akit pokazywali swoje psy tylko Musha, który nie jest tu częstym gościem i Sylwek, który wystawiał swojego psa w szczeniakach i podejrzewam, że nie miał pojęcia o istnieniu takich szklaneczek :roll: :roll:[/QUOTE]

O przepraszm bardzo JA TEZ!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...