Banshee. Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Udało nam się powtórzyć nasz wczorajszy sukces! SYNONIM Canero Bass "Prince" - dosk. 1, Zw. Mł., NJwR, BOB, BOG Junior i BOG 4 !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrek Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 To i ja się pochwale Extra Boy Magor (Twister)-dosk1,zw. rasy,BOG 4 :):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Ugly FCI Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 [img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/380187_402299803153961_100001218342988_1347843_715535738_n.jpg[/img] ANTARES Ordior lok.III BIS WETERAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 [quote name='Riven']A kogo jeszcze znasz ? Frasera ??[/QUOTE] nie, jego nie. Ale suńkę - tylko zapomniałam jej imienia. Bardzo sympatyczna acz charkterna terierka :) I my się pochwalimy Panbazyl Herbu Bazyl FCI (labrador) 1, dosk, CWC Drużba Herbu Węszynos (ogar polski) 1, WO, najlepsze baby w rasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riven Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 [quote name='szrek']To i ja się pochwale Extra Boy Magor (Twister)-dosk1,zw. rasy,BOG 4 :):):)[/QUOTE] GRATULACJE !!!!! TWIST widzę szaleje :D, czemu Was w sobote nie było ? [quote name='panbazyl']nie, jego nie. Ale suńkę - tylko zapomniałam jej imienia. Bardzo sympatyczna acz charkterna terierka :) I my się pochwalimy Panbazyl Herbu Bazyl FCI (labrador) 1, dosk, CWC Drużba Herbu Węszynos (ogar polski) 1, WO, najlepsze baby w rasie[/QUOTE] Gratulacje :D Hmm może Ci chodzi o Lotkę lub Api ;P chyba że mówisz o rodzeństwie Kejtu i Ptysiaka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 tak, tak - Lotka :) Fajna z niej sunia :) (a niedzielny katalog z pięknym zdjęciem Karpatki :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka_szklanka Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 ja mam troche zdjec z bisow, bejbi, szczeniat, 1 i 2 grupy, ale to kiedyś, kiedyś.. :) poza tym moja suka dostala 1 CWC, juuuhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 gratulacje!!!! To daj te foty :) a mnie się podobało w Radomiu to, że panowie pilnujący wejść od razu mówili wszystkim, aby namioty stawiać metr od linii ringu. Wielki szacun za to!!!!! Bo można było w końcu popatrzeć co na ringach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlia Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Trochę zdjęć [URL]http://freeradom.pl/krajowa-wystawa-psow-rasowych[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodalis Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 A moja labradorka BOG, złapał ja może ktoś na jakiejś fotce? Ani jednej z wystawy nie mam. W domku sobie pamiątkowe zrobiliśmy :) [img]http://www.sodalis.pl/OFELIA.15m.4m.JPG[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 [quote name='sodalis']A moja labradorka BOG, złapał ja może ktoś na jakiejś fotce? Ani jednej z wystawy nie mam. W domku sobie pamiątkowe zrobiliśmy :) [IMG]http://www.sodalis.pl/OFELIA.15m.4m.JPG[/IMG][/QUOTE] gratulacje!!! no ja też swojego labka nie mam na fotce.... mam tylko fotę z ogarem, aż jedną z całej wystawy.... Nie czekałam na wyniki na labkach, bo musiałam gnać na sąsiedni ring z ogarem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiko Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Może ktoś pstrykał BOG V grupy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaire Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 (edited) [quote name='panbazyl']tak, tak - Lotka :) Fajna z niej sunia :)[/QUOTE]Dzięki! :buzi: [quote name='panbazyl'](a niedzielny katalog z pięknym zdjęciem Karpatki :) )[/QUOTE]To ja mam prośbę... Mógłby ktoś może zeskanować tę okładkę lub cyknąć jej zdjęcie i wstawić? No bo to moja Ptysia jest na okładce katalogu, a ja nawet tego nie widziałam... :( Edited June 1, 2012 by Flaire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 [quote name='Flaire']Dzięki! :buzi: To ja mam prośbę... Mógłby ktoś może zeskanować tę okładkę lub cyknąć jej zdjęcie i wstawić? No bo to moja Ptysia jest na okładce katalogu, a ja nawet tego nie widziałam... :([/QUOTE] wyślę Ci fotkę okładki, tylko z domu - teraz jestem w biurze i nie mam ze sobą katalogów - tylko proszę o maila - to mój [email][email protected][/email] (ja jak zobaczylam tą okładkę w recepcji na wystawie to od razu spytałam pani co wydawała katalogi, czy to Ptysiak (tzn Karpatka), pani potwierdziła - a dopiero potem doczytałam że to wlaśnie Ptysia - podpisana jest na grzbiecie okładki katalogu. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Błyskotka Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Czy w katalogu była podana obsada na wystawę we wrześniu ? Interesuje mnie grupa V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka_szklanka Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 zdjęcia ode mnie [url]https://picasaweb.google.com/113942384706243414984/CWCRADOM20052012[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jo-jo Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Czy ma ktoś przypadkiem katalog pod ręką i mógłby mi wypisać stawki dogów niemieckich ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts