KARLINADOMINIKA Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Zosia123']A ja mam informacje od sunia2000, że powoli kończy się dziadkowi laba na izolatkach. Trzeba żebrać o pomoc.[/QUOTE] Pani Ewa deklaruje na fb 50 zl miesiecznie.Czy nie uwazacie , ze w sytuacji, gdy czas w izolatce sie konczy, przy zebranej kwocie i deklaracjach warto byloby Zefirka zabrac do hotelu??same pisalyscie ,ze na ogolnych boksach nie bedzie kontrolowane co pies je....... Quote
Zosia123 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Pani Ewa deklaruje na fb 50 zl miesiecznie.Czy nie uwazacie , ze w sytuacji, gdy czas w izolatce sie konczy, przy zebranej kwocie i deklaracjach warto byloby Zefirka zabrac do hotelu??same pisalyscie ,ze na ogolnych boksach nie bedzie kontrolowane co pies je.......[/QUOTE] OK super, już dopisuję do deklaracji stałych! :) Kochana ja po prostu wiem, czym może się skończyć wysłanie psa do hotelu bez deklaracji... niestety zainteresowanie psem drastycznie maleje, jak już znajdzie się w bezpiecznym miejscu... A nie chciałabym za nic odesłać go z powrotem do schroniska! Wczoraj całą godzinę rozsyłałam prośby o pomoc, ale widzę, że nikt nie przyszedł do Zefirka... Quote
ania > Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 dziekuje za zaproszenie, czytalam juz kiedys o Zefirku na psiegranychmrzeniach, niestety nie moge nic zadeklarowac :sad: ale bardzo chlopakowi kibicuje Quote
Zosia123 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Dzięki za obecność! :) Porozsyłałam jeszcze zaproszenia, jeszcze raz zmieniłam tytuł, ale na razie cisza... Quote
Zosia123 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='KARLINADOMINIKA']Pani Ewa deklaruje na fb 50 zl miesiecznie.Czy nie uwazacie , ze w sytuacji, gdy czas w izolatce sie konczy, przy zebranej kwocie i deklaracjach warto byloby Zefirka zabrac do hotelu??same pisalyscie ,ze na ogolnych boksach nie bedzie kontrolowane co pies je.......[/QUOTE] Jeszcze taka uwaga: Zefir nie jest mój. Pies jest "ogólnodostępny", że tak powiem. Każdy go może adoptować, a potem zabrać do swojego domu albo do hotelu. Jeżeli ktoś inny miałby na tyle pieniędzy, żeby zapewnić Zefirowi przyszłość, gdy skończą się pieniądze z obecnej puli Zefirka, to może to zrobić. Quote
Mazowszanka13 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Jeśli piątak też się liczy to ja się dołączę. Niestety, nie mogę więcej, bo mam już pare deklaracji a domów nie widać. Quote
margoth137 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 dzięki za zaproszenie:) biedny psiak, nie moge nic zadeklarować, nie mam pracy:( gdy się sytuacja zmieni oczywiscie pomogę, bede zaglądać. Teraz mogę fancików poszukać, jakby ktoś bazarek robił:) Quote
Zosia123 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Mazowszanka']Jeśli piątak też się liczy to ja się dołączę. Niestety, nie mogę więcej, bo mam już pare deklaracji a domów nie widać.[/QUOTE] No właśnie o piątaki mi chodzi - takie miłe, ale regularne piątaki :) Bardzo dziękuję! :loveu: [quote name='margoth137']dzięki za zaproszenie:) biedny psiak, nie moge nic zadeklarować, nie mam pracy:( gdy się sytuacja zmieni oczywiscie pomogę, bede zaglądać. Teraz mogę fancików poszukać, jakby ktoś bazarek robił:)[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedzinki! :) Bazarki pewnie też się przydadzą, bo pies na pewno kilka latek jeszcze pożyje, a za każdy miesiąc życia trzeba będzie zapłacić! Dzięki! :) Quote
Zosia123 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='droid-2005']To ja też regularnego piątaka deklaruję ;)[/QUOTE] Piątak do piątaka i uzbiera się na życie dla Zefiraka (no wiem, trochę nierytmicznie :oops:) W każdym razie dziękuję i lecę zapisać! :loveu: Quote
ania > Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 do góry Zefirku, wierze ze Ci sie uda! :) [SIZE=2]btw strasznie przykre ze niektóre schroniska (pewnie większość) tak rozwiązują sprawy staruszków...[/SIZE] Quote
eski Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 niestety w tej chwili nie mogę zadeklarowac stałej kwoty. jednak zapisuję i gorąco kibicuję psince. będę tu zaglądac Quote
Mruczka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Czy mógłby ktoś podać nr konta Fundacji 2plus 4 , na które można wpłacać deklaracje na Zefirka ? Podany w linku adres internetowy nie działa. Quote
Zosia123 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Mruczka']Czy mógłby ktoś podać nr konta Fundacji 2plus 4 , na które można wpłacać deklaracje na Zefirka ? Podany w linku adres internetowy nie działa.[/QUOTE] Tutaj i w pierwszym poście: [B]Fundacja „Dwa plus cztery”[/B] [B]ul. Sienkiewicza 40/15[/B] [B]50-335 Wrocław[/B] [B]NIP 898-216-71-47[/B] [B]KRS: 0000341427[/B] [B]REGON 021120759[/B] [B]Numer Konta: Alior Bank 18 2490 0005 0000 4520 3065 5090[/B] [B]IBAN: PL[/B] [B]BIC: ALBPPLPW[/B] [B]Z dopiskiem „Datek na cele statutowe fundacji - dla Zefira”[/B] Quote
Zosia123 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Rozesłałam mnóstwo zaproszeń, ale pewnie okres wakacyjny nam nie sprzyja... :( Quote
israel Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Chciałbym zadeklarować wpłatę stałą (co miesiąc) w wysokości 20 zł dla Zefirka Poproszę o numer konta na pw Quote
Poker Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='israel']Chciałbym zadeklarować wpłatę stałą (co miesiąc) w wysokości 20 zł dla Zefirka[/QUOTE] wspaniale, dobra dusz sie odnalazła Quote
Zosia123 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='israel']Chciałbym zadeklarować wpłatę stałą (co miesiąc) w wysokości 20 zł dla Zefirka Poproszę o numer konta na pw[/QUOTE] Oooo dziękuję w imieniu chłopczyka! :loveu::loveu::loveu: To już jest rezygnacja z czterech pysznych porcji lodów! ;) Quote
Zosia123 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Są nowe wpłaty :D 100 zł Magdalena W. 10 zł Szira 30 zł Mruczka 5 zł Marta Ł. Quote
Recommended Posts