Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zosia123']A ja mam informacje od sunia2000, że powoli kończy się dziadkowi laba na izolatkach.
Trzeba żebrać o pomoc.[/QUOTE]

Pani Ewa deklaruje na fb 50 zl miesiecznie.Czy nie uwazacie , ze w sytuacji, gdy czas w izolatce sie konczy, przy zebranej kwocie i deklaracjach warto byloby Zefirka zabrac do hotelu??same pisalyscie ,ze na ogolnych boksach nie bedzie kontrolowane co pies je.......

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']Pani Ewa deklaruje na fb 50 zl miesiecznie.Czy nie uwazacie , ze w sytuacji, gdy czas w izolatce sie konczy, przy zebranej kwocie i deklaracjach warto byloby Zefirka zabrac do hotelu??same pisalyscie ,ze na ogolnych boksach nie bedzie kontrolowane co pies je.......[/QUOTE]

OK super, już dopisuję do deklaracji stałych! :)

Kochana ja po prostu wiem, czym może się skończyć wysłanie psa do hotelu bez deklaracji... niestety zainteresowanie psem drastycznie maleje, jak już znajdzie się w bezpiecznym miejscu... A nie chciałabym za nic odesłać go z powrotem do schroniska!

Wczoraj całą godzinę rozsyłałam prośby o pomoc, ale widzę, że nikt nie przyszedł do Zefirka...

Posted

dziekuje za zaproszenie, czytalam juz kiedys o Zefirku na psiegranychmrzeniach, niestety nie moge nic zadeklarowac :sad: ale bardzo chlopakowi kibicuje

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']Pani Ewa deklaruje na fb 50 zl miesiecznie.Czy nie uwazacie , ze w sytuacji, gdy czas w izolatce sie konczy, przy zebranej kwocie i deklaracjach warto byloby Zefirka zabrac do hotelu??same pisalyscie ,ze na ogolnych boksach nie bedzie kontrolowane co pies je.......[/QUOTE]

Jeszcze taka uwaga:
Zefir nie jest mój. Pies jest "ogólnodostępny", że tak powiem. Każdy go może adoptować, a potem zabrać do swojego domu albo do hotelu.
Jeżeli ktoś inny miałby na tyle pieniędzy, żeby zapewnić Zefirowi przyszłość, gdy skończą się pieniądze z obecnej puli Zefirka, to może to zrobić.

Posted

dzięki za zaproszenie:) biedny psiak, nie moge nic zadeklarować, nie mam pracy:( gdy się sytuacja zmieni oczywiscie pomogę, bede zaglądać. Teraz mogę fancików poszukać, jakby ktoś bazarek robił:)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Jeśli piątak też się liczy to ja się dołączę.
Niestety, nie mogę więcej, bo mam już pare deklaracji a domów nie widać.[/QUOTE]

No właśnie o piątaki mi chodzi - takie miłe, ale regularne piątaki :)
Bardzo dziękuję! :loveu:

[quote name='margoth137']dzięki za zaproszenie:) biedny psiak, nie moge nic zadeklarować, nie mam pracy:( gdy się sytuacja zmieni oczywiscie pomogę, bede zaglądać. Teraz mogę fancików poszukać, jakby ktoś bazarek robił:)[/QUOTE]

Dziękujemy za odwiedzinki! :)
Bazarki pewnie też się przydadzą, bo pies na pewno kilka latek jeszcze pożyje, a za każdy miesiąc życia trzeba będzie zapłacić!
Dzięki! :)

Posted

[quote name='droid-2005']To ja też regularnego piątaka deklaruję ;)[/QUOTE]

Piątak do piątaka i uzbiera się na życie dla Zefiraka
(no wiem, trochę nierytmicznie :oops:)
W każdym razie dziękuję i lecę zapisać! :loveu:

Posted

do góry Zefirku, wierze ze Ci sie uda! :)

[SIZE=2]btw strasznie przykre ze niektóre schroniska (pewnie większość) tak rozwiązują sprawy staruszków...[/SIZE]

Posted

[quote name='Mruczka']Czy mógłby ktoś podać nr konta Fundacji 2plus 4 , na które można wpłacać deklaracje na Zefirka ? Podany w linku adres internetowy nie działa.[/QUOTE]

Tutaj i w pierwszym poście:

[B]Fundacja „Dwa plus cztery”[/B]
[B]ul. Sienkiewicza 40/15[/B]
[B]50-335 Wrocław[/B]
[B]NIP 898-216-71-47[/B]
[B]KRS: 0000341427[/B]
[B]REGON 021120759[/B]
[B]Numer Konta: Alior Bank 18 2490 0005 0000 4520 3065 5090[/B]
[B]IBAN: PL[/B]
[B]BIC: ALBPPLPW[/B]
[B]Z dopiskiem „Datek na cele statutowe fundacji - dla Zefira”[/B]

Posted

[quote name='israel']Chciałbym zadeklarować wpłatę stałą (co miesiąc) w wysokości 20 zł dla Zefirka[/QUOTE]

wspaniale, dobra dusz sie odnalazła

Posted

[quote name='israel']Chciałbym zadeklarować wpłatę stałą (co miesiąc) w wysokości 20 zł dla Zefirka

Poproszę o numer konta na pw[/QUOTE]

Oooo dziękuję w imieniu chłopczyka! :loveu::loveu::loveu:
To już jest rezygnacja z czterech pysznych porcji lodów! ;)