magdola Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Mamy Norka! Jedziemy pociągiem... Jest dzielny;) Edited June 7, 2012 by magdola Quote
Cudak Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 magdola napisał(a):Mamy Norka! Jedziemy pociągiem... Jest dzielny;) Wy także :multi::multi::multi::multi::multi: Norek nie gryź już nic!! :mad: Quote
mama blanki Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 magdola napisał(a):Mamy Norka! Jedziemy pociągiem... Jest dzielny;) cudownie!!! trzymajcie tego Turystę mocnooooo;) Quote
magdola Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Norek już w domu :) właśnie sie pozywia;) radości nie ma końca..... Quote
magdola Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Cudak napisał(a):Jak Norek dziś? Nie rozrabia? Tez jestem ciekawa...?:Dog_run: Quote
Lupi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 magdola napisał(a):Tez jestem ciekawa...?:Dog_run: Mnie też ciekawi temat... :) Quote
tobciu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Norku, zrozum chłopaku, że od Ciebie wszystko zależy co z Tobą będzie.. p.s. zobaczcie przez przypadek znalazłam klon Norka :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/223560-TOBI-przygarnij-mnie-jestem-taki-samotny/page8 Quote
pati1978 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Witam, dzisiejszy dzień Norka , hm szczegolnie nie narozrabiał , troszke poszarpał ręcznik , ale nawet od sąsiadki slyszalam ,że byl dośc spokojny , ale nie bedę go tak chwalić , bo zaraz znowu coś nabroi .Tradycyjnie leży obok mnie , nie wiem co ta psina sobie mysli. Całe szczęście ,że się znalazł , chodz niektórzy próbowali mnie od tej wycieczki odwlec Quote
tobciu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Pati przeprowadź z nim rozmowę dyscyplinującą. :) Że następnym razem może nie mieć szczęścia jak miał do tej pory. I co mu wogle brakuje? Ma ludzi, zainteresowanie, ciepło, jedzenie, swój kącik. Tylko siedzieć i po rękach lizać. :) A nie cyrki odprawiać. Quote
Cudak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 tobciu napisał(a):Tylko siedzieć i po rękach lizać. :) A nie cyrki odprawiać. On by chciał cały czas siedzieć i po rękach lizać ;) (chodzic z pati do pracy :D) Quote
magdola Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Cudak napisał(a):On by chciał cały czas siedzieć i po rękach lizać ;) (chodzic z pati do pracy :D) Tak, lizus z niego niebywały... Jak go zobaczyłam pierwszy raz takiego wyleknionego, to zupełnie inny pies niż jest teraz;) Quote
tobciu Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) Bazarek Norka i Miska się rozlicza. Dziś poszła partia paczek. I będzie trzeba robic kolejny, by zwrócić za pogryzione drzwi, kable. by nazbierac na konsultacje z behwiorysta. Dokończyć zamysl kastracji, no i na jego utrzymanie... ktoś ma fanty jakies moze co by chciał dla Norka przeznaczyć ? Przydadzą się. Dt chce Norkowi dać szansę. Wsparcie naprawdę potrzebne. Nie zostawiajmy ich. ;) Edited June 10, 2012 by tobciu Quote
mgro Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Postaram się przygotować coś w ciągu tygodnia ale na cały bazar nie wiem czy starczy, mam nadzieję, że ktoś się dorzuci. Quote
tobciu Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 mgro napisał(a):Postaram się przygotować coś w ciągu tygodnia ale na cały bazar nie wiem czy starczy, mam nadzieję, że ktoś się dorzuci. a moze zrobimy jak ostatnio przy reksiowym bazarku ? dorzucilabym do tych fantow co po ostatnim-rozliczanym bazarku pozostalo. Quote
Cudak Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Karma dla Norka zamówiona była 1.06.br, doszła? Quote
magdola Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 tobciu napisał(a):a moze zrobimy jak ostatnio przy reksiowym bazarku ? dorzucilabym do tych fantow co po ostatnim-rozliczanym bazarku pozostalo. Ja tez coś tam mam u mamy na strychu....standardowo dziecięce :) Quote
tobciu Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Cudak napisał(a):Karma dla Norka zamówiona była 1.06.br, doszła? Info z DT - nie dotarła. :shake: Kurierem była przesyłka wysyłana ? Quote
tobciu Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) ZAPRASZAMY NA NOWY BAZAREK DLA NORKA. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228137-UTNIJ-NORKOWI-JAJECZKA-do-18-06-12-20-00-(czasu-dogo)?p=19221200#post19221200 Gdyby ktoś chciał dodać sobie reklamę do sygnatury, zapraszam - podlinkowane. Bazarek trwa tylko tydzień, warto by był widoczny przez ten czas. :) 150x100 Edited June 10, 2012 by tobciu Quote
Cudak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 tobciu napisał(a):Info z DT - nie dotarła. :shake: Kurierem była przesyłka wysyłana ? Tak, z zooplusa. Może przez to, że długi weekend, coś się opóźniło.. Quote
tobciu Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Cudak napisał(a):Tak, z zooplusa. Może przez to, że długi weekend, coś się opóźniło.. jak z zooplusa to możliwe. od nich paczki w ciągu 4-5 dni przychodzą, a w miedzy czasie wolny weekend. Ja jak zamawiam, płace w poniedziałek rano, to paczkę mam w piątek. To jak zamawiałaś bardziej bliżej południa, to zarejestrowali pieniądze pewnie dopiero na wtorek. A w mailu, w którym przesyłają numer przesyłki, na stronie GLS co jest napisane ? Że przesyłka w Kliniskach, czy jeszcze nie ? Quote
Cudak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Już patrzę... Dwa razy awizowana, odbiorca nie obecny. Kurcze, żeby nie odesłali jej tylko :( Quote
tobciu Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Cudak napisał(a):Już patrzę... Dwa razy awizowana, odbiorca nie obecny. Kurcze, żeby nie odesłali jej tylko :( Do Klinisk jest nr telefonu na stronie co sprawdzasz przesyłkę. Zadzwoń proszę by powiedzieć, by nie odsyłali. Jutro Patrycja powinna być w domu. Quote
Recommended Posts