Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
Mamy Norka! Jedziemy pociągiem... Jest dzielny;)

Wy także :multi::multi::multi::multi::multi:

Norek nie gryź już nic!! :mad:

Posted

Witam, dzisiejszy dzień Norka , hm szczegolnie nie narozrabiał , troszke poszarpał ręcznik , ale nawet od sąsiadki slyszalam ,że byl dośc spokojny , ale nie bedę go tak chwalić , bo zaraz znowu coś nabroi .Tradycyjnie leży obok mnie , nie wiem co ta psina sobie mysli. Całe szczęście ,że się znalazł , chodz niektórzy próbowali mnie od tej wycieczki odwlec

Posted

Pati przeprowadź z nim rozmowę dyscyplinującą. :) Że następnym razem może nie mieć szczęścia jak miał do tej pory. I co mu wogle brakuje? Ma ludzi, zainteresowanie, ciepło, jedzenie, swój kącik. Tylko siedzieć i po rękach lizać. :) A nie cyrki odprawiać.

Posted

tobciu napisał(a):
Tylko siedzieć i po rękach lizać. :) A nie cyrki odprawiać.

On by chciał cały czas siedzieć i po rękach lizać ;) (chodzic z pati do pracy :D)

Posted

Cudak napisał(a):
On by chciał cały czas siedzieć i po rękach lizać ;) (chodzic z pati do pracy :D)

Tak, lizus z niego niebywały... Jak go zobaczyłam pierwszy raz takiego wyleknionego, to zupełnie inny pies niż jest teraz;)

Posted (edited)

Bazarek Norka i Miska się rozlicza. Dziś poszła partia paczek.
I będzie trzeba robic kolejny, by zwrócić za pogryzione drzwi, kable. by nazbierac na konsultacje z behwiorysta.
Dokończyć zamysl kastracji, no i na jego utrzymanie... ktoś ma fanty jakies moze co by chciał dla Norka przeznaczyć ?
Przydadzą się. Dt chce Norkowi dać szansę. Wsparcie naprawdę potrzebne. Nie zostawiajmy ich. ;)

Edited by tobciu
Posted

Postaram się przygotować coś w ciągu tygodnia ale na cały bazar nie wiem czy starczy, mam nadzieję, że ktoś się dorzuci.

Posted

mgro napisał(a):
Postaram się przygotować coś w ciągu tygodnia ale na cały bazar nie wiem czy starczy, mam nadzieję, że ktoś się dorzuci.

a moze zrobimy jak ostatnio przy reksiowym bazarku ?
dorzucilabym do tych fantow co po ostatnim-rozliczanym bazarku pozostalo.

Posted

tobciu napisał(a):
a moze zrobimy jak ostatnio przy reksiowym bazarku ?
dorzucilabym do tych fantow co po ostatnim-rozliczanym bazarku pozostalo.

Ja tez coś tam mam u mamy na strychu....standardowo dziecięce :)

Posted

tobciu napisał(a):
Info z DT - nie dotarła. :shake: Kurierem była przesyłka wysyłana ?

Tak, z zooplusa.
Może przez to, że długi weekend, coś się opóźniło..

Posted

Cudak napisał(a):
Tak, z zooplusa.
Może przez to, że długi weekend, coś się opóźniło..

jak z zooplusa to możliwe. od nich paczki w ciągu 4-5 dni przychodzą, a w miedzy czasie wolny weekend.
Ja jak zamawiam, płace w poniedziałek rano, to paczkę mam w piątek. To jak zamawiałaś bardziej bliżej południa, to zarejestrowali pieniądze pewnie dopiero na wtorek.
A w mailu, w którym przesyłają numer przesyłki, na stronie GLS co jest napisane ? Że przesyłka w Kliniskach, czy jeszcze nie ?

Posted

Cudak napisał(a):
Już patrzę...

Dwa razy awizowana, odbiorca nie obecny. Kurcze, żeby nie odesłali jej tylko :(

Do Klinisk jest nr telefonu na stronie co sprawdzasz przesyłkę. Zadzwoń proszę by powiedzieć, by nie odsyłali.
Jutro Patrycja powinna być w domu.