tobciu Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 "bardziej potrzebniejsze" - ależ babola zrobiłam.. Język polska trudna być ;-) Bardziej potrzebne - miało być :) Cudak - Ty wiesz gdzie pieniędzy bardziej potrzeba, Norek był ze Stepnicy i pomoc też należy się czworonogom ze Stepnicy, czy to kocim, czy to psim. :) Jak dla mnie - podziel jak uważasz. Quote
magdola Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 A ja od kiedy mam kota to myśle ze i m tez sie coś należy :) a zawsze jakoś pomijalam kociambry...... Nie wiedzieć czemu???? Bo to diabły wcielone:p Quote
magdola Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Poza tym widziałam fotkę Norka ..... Uwierzcie mi...... To serdelterir.....albo golonkoterier..... Pies wiesniak, a śpi na kanapach.... Mam nadzieje, ze jak go zobaczę to da radę zejść ze schodów......:diabloti: Quote
magdola Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Widziałam Norka na fotkach w telefonie... Mam nadzieje, ze nie wyglada tak na żywo....., Quote
Cudak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='mgro']Przelew poszedł[/QUOTE] Doszło 143,62 zł (20.08.br) Bardzo dziękuję, założę nowym kotom wątek, to rozdzielę i uwzględnię w rozliczeniach. Quote
Cudak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Cudak']Doszło 143,62 zł (20.08.br) Bardzo dziękuję, założę nowym kotom wątek, to rozdzielę i uwzględnię w rozliczeniach. Czy mogę dla koteczków całość przekazać: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231256-Bezdomne-kociaki-potrzebne-domki-i-wsparcie-na-%C5%BCwirek-karm%C4%99-weta ? Są w tej chwili w najgorszej sytuacji, jeśli chodzi o wydatki i ich ilość... Quote
tobciu Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jeśli o mnie chodzi - to pisałam - przekaż tam, gdzie Ci najpilniej potrzeba. Inez, Mika i Urgo na dniach będą miały rozliczony bazar. To na karmę dla nich na wrzesień będzie. Quote
magdola Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Cudak, bierz kasę tam gdzie potrzeba jest najwieksza..... Quote
tobciu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 a co tam u Norka Magdola ? :) Wiesz może ? Muszę się zebrać i dryndnąć do Pati po info :) Quote
magdola Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 tobciu napisał(a):a co tam u Norka Magdola ? :) Wiesz może ? Muszę się zebrać i dryndnąć do Pati po info :)Poza tym, ze sie spasl, śpi na kanapach i nic nie niszczy to chyba wszystko ok..... Quote
tobciu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdola napisał(a):Poza tym, ze sie spasl, śpi na kanapach i nic nie niszczy to chyba wszystko ok..... się chłopakowi poszczęściło :) :) :) Quote
magdola Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Oj nie zapeszajac, chociaż czasem tez wciry dostanie, jak Nkoli zje posiłek ze stołu ;) oj potrafi ten Norkowiec potrafi...... Quote
tobciu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdola napisał(a):Oj nie zapeszajac, chociaż czasem tez wciry dostanie, jak Nkoli zje posiłek ze stołu ;) oj potrafi ten Norkowiec potrafi...... oj.. to jak większość naszych pupili :) Dzieci też nie są aniołkami :) Quote
magdola Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 tobciu napisał(a):oj.. to jak większość naszych pupili :) Dzieci też nie są aniołkami :)Oj, nie są, nie są..... A mogły by być....... Quote
magdola Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Czesc Noreczku, jakieś zdjęcie by sie przydało, bo słyszałam, ze lepiej Cie przeskoczyć niż obejść :diabloti: Quote
Cudak Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Na zdjęcia czekam z niecierpliwością :) i ogólnie ciekawa jestem, jak się nasz Norek miewa? Nie rozrabia już? Quote
magdola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Z tego co wiem to rozdania na dworze ;) broni swojego terenu i Patrycja musi mu kupić kaganiec. Zrobił sie bardzo pewny siebie, dlatego nie jest na razie spuszczany ze smyczy ;) Quote
Cudak Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ważne, że w domu nie rozrabia :) a że pewnie się czuje, to...cieszy mnie to, bo jak sobie przypomnę go u nas pod tym krzaczkiem, takiego przestraszonego i nieufnego... Do psów się sadzi, czy do ludzi? Quote
magdola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Cudak napisał(a):Ważne, że w domu nie rozrabia :) a że pewnie się czuje, to...cieszy mnie to, bo jak sobie przypomnę go u nas pod tym krzaczkiem, takiego przestraszonego i nieufnego... Do psów się sadzi, czy do ludzi? Do psow... Nawet ulubiona psia sąsiadka jest niemile widziana :D (doberman) Quote
Cudak Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dobrze, że w domu jest psim jedynakiem :) Quote
magdola Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Brat bliźniak (prawie, aale podobny i tez Norek i tez w DS;)) http://www.dogomania.pl/forum/threads/39906-Norek-już-w-Nowym-Domu-w-Krakowie!-D Quote
Cudak Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='magdola']Brat bliźniak (prawie, aale podobny i tez Norek i tez w DS;)) http://www.dogomania.pl/forum/threads/39906-Norek-już-w-Nowym-Domu-w-Krakowie!-D W Ds, bo Norki fajne psiaki są ;) Nadal czekamy na zdjęcia grubego Norka naszego :) Quote
Bjuta Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Norki łączcie się! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233819-Norek-staruszek-po-dw%C3%B3ch-latach-mieszkania-w-prysznicu-przeprowadzi%C5%82-si%C4%99-do-DT Quote
Recommended Posts