Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"bardziej potrzebniejsze" - ależ babola zrobiłam.. Język polska trudna być ;-)
Bardziej potrzebne - miało być :)

Cudak - Ty wiesz gdzie pieniędzy bardziej potrzeba, Norek był ze Stepnicy i pomoc też należy się czworonogom ze Stepnicy, czy to kocim, czy to psim. :)
Jak dla mnie - podziel jak uważasz.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poza tym widziałam fotkę Norka ..... Uwierzcie mi...... To serdelterir.....albo golonkoterier..... Pies wiesniak, a śpi na kanapach.... Mam nadzieje, ze jak go zobaczę to da radę zejść ze schodów......:diabloti:

Posted

[quote name='mgro']Przelew poszedł[/QUOTE]

Doszło 143,62 zł (20.08.br) Bardzo dziękuję, założę nowym kotom wątek, to rozdzielę i uwzględnię w rozliczeniach.

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli o mnie chodzi - to pisałam - przekaż tam, gdzie Ci najpilniej potrzeba.
Inez, Mika i Urgo na dniach będą miały rozliczony bazar. To na karmę dla nich na wrzesień będzie.

Posted

tobciu napisał(a):
a co tam u Norka Magdola ? :) Wiesz może ? Muszę się zebrać i dryndnąć do Pati po info :)
Poza tym, ze sie spasl, śpi na kanapach i nic nie niszczy to chyba wszystko ok.....

Posted

magdola napisał(a):
Oj nie zapeszajac, chociaż czasem tez wciry dostanie, jak Nkoli zje posiłek ze stołu ;) oj potrafi ten Norkowiec potrafi......

oj.. to jak większość naszych pupili :) Dzieci też nie są aniołkami :)

• 2 months later...
Posted

Z tego co wiem to rozdania na dworze ;) broni swojego terenu i Patrycja musi mu kupić kaganiec. Zrobił sie bardzo pewny siebie, dlatego nie jest na razie spuszczany ze smyczy ;)

Posted

Ważne, że w domu nie rozrabia :) a że pewnie się czuje, to...cieszy mnie to, bo jak sobie przypomnę go u nas pod tym krzaczkiem, takiego przestraszonego i nieufnego... Do psów się sadzi, czy do ludzi?

Posted

Cudak napisał(a):
Ważne, że w domu nie rozrabia :) a że pewnie się czuje, to...cieszy mnie to, bo jak sobie przypomnę go u nas pod tym krzaczkiem, takiego przestraszonego i nieufnego... Do psów się sadzi, czy do ludzi?

Do psow... Nawet ulubiona psia sąsiadka jest niemile widziana :D (doberman)

• 4 weeks later...