magdola Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Bjuta']Norki łączcie się! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233819-Norek-staruszek-po-dwóch-latach-mieszkania-w-prysznicu-przeprowadził-się-do-DT Hehehe szczesciarze z Norkow:D Quote
Bjuta Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Tylko nigdzie nie znalazłam zdjęcia Norka z tego wątku - może mi się nie otwierają. A chciałam porównać z wzorcem Norkowości... Zdaje się, że charakterem pasuje! Quote
Cudak Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Bjuta']Tylko nigdzie nie znalazłam zdjęcia Norka z tego wątku - może mi się nie otwierają. A chciałam porównać z wzorcem Norkowości... Zdaje się, że charakterem pasuje! Faktycznie zniknęły! :mad: Oto Norek: a tak sobie u nas mieszkał... Quote
Bjuta Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Jotpeg ma całkowitą rację!! Norki to specjalna rasa! Już trzy pasują do wzorca! :) :) :) Quote
Cudak Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Bjuta']Jotpeg ma całkowitą rację!! Norki to specjalna rasa! Już trzy pasują do wzorca! :) :) :)[/QUOTE] Hehe, trzeba jakiś specjalny dział na dogo dla nich uruchomić ;) Quote
tobciu Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Bjuta']Tylko nigdzie nie znalazłam zdjęcia Norka z tego wątku - może mi się nie otwierają. A chciałam porównać z wzorcem Norkowości... Zdaje się, że charakterem pasuje![/QUOTE] [quote name='Cudak']Faktycznie zniknęły! :mad: [/QUOTE] Ja swoje, co były przy końcu wątku usunęłam, po tym jak mi moderator viris usunela bazar... Nie sprawdzałam - ale te Norkowe zapewne byly większe niż regulaminowe. Quote
jotpeg Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Pora się przyznać, że od dawna podglądałam ten wątek. Nie dość, że mały/rudy, to jeszcze NOREK. :loveu: czyli mój typ :p i do tego jeszcze zadziorek. Czegóż chcieć więcej :lol: fascynująca historia, jak spod krzaczka z przygodami Norek doszedł do domku - dzięki waszej pomocy :Rose: Quote
jotpeg Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 :tree1::tree1: Dobrych Świąt!!! :tree1::tree1: Quote
Cudak Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Przepraszam za OT... zapraszam na mój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239250-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-fajnego-%29-TANIE-ciuchy-r%C3%B3%C5%BCne-rozmiary-do-8-02 na potrzeby bezdomnych kotów Quote
Recommended Posts