tobciu Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 kurcze.. ja jestem z Niebuszewa. Ale a'la mąż wstaje o 3 i jedzie do pracy. Mieszkanie mamy 2 pokojowe i drzwi tylko wejsciowe i do łazienki. Jak się z moim Bragim nie zgodzą, dojdzie szczekanie to a'la mąż się wścieknie. 1 : Magdola - jeśli byłabyś w stanie wziąść go na noc - to wstanę o 6 i przyjdę z Bragim po niego. Będą szły razem obok siebie to nawet jak będzie spięcie spokojnie opanuję. I wówczas odprowadzę go do Lidla. 2 : A wersja druga. Nie może zostać na noc u nich... ? W klatce.. niech nawet zasuną drzwiczki fotelem.. Cokolwiek. Jeśli mąż Pati byłby w stanie przywieść go na 9 na Chopina, niech wezmie taksówkę. Jak się zadzwoni i zapyta w korporacji to przyjedzie taka co psa weźmie. Ja zapłace. Quote
omry Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 To do hoteliku w Reptowie? Możemy jutro pojechać, ale za zwrot kosztów niestety. To nie będzie dużo, bo jesteśmy ze Stargardu Szczecińskiego. Zawieźlibyśmy za swoje, ale uczymy się jeszcze i naprawdę nie mamy za co.. Nr: 792609250. Dzwonić nawet w nocy :) Quote
tobciu Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 omry napisał(a):To do hoteliku w Reptowie? Możemy jutro pojechać, ale za zwrot kosztów niestety. To nie będzie dużo, bo jesteśmy ze Stargardu Szczecińskiego. Zawieźlibyśmy za swoje, ale uczymy się jeszcze i naprawdę nie mamy za co.. Nr: 792609250. Dzwonić nawet w nocy :) Magdola co ma kontakt z Pati poszla chyba już spac. Wyślę wiadomość do niej na sms i nr tel do Ciebie. Bylibyście dyspozycyjni jutro w jakiś konkretnych godzinach ? Za transport tam i z powrotem tak pi razy oko z 30 zł by wyszło ? To ja pokryję. Quote
omry Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 tobciu napisał(a):Za transport tam i z powrotem tak pi razy oko z 30 zł by wyszło ? To ja pokryję. Jak jeździmy prywatnie na trasie Stargard - Szczecin - Stargard, to zawsze wychodzi nas to ok. 35-40zł. Do Reptowa jest po drodze, zjazd dosłownie kawałek, więc tu nie ma co tego brać pod uwagę. Około godziny 12 możemy już wyjechać :) Proszę dzwonić. Jeśli nie odbiorę, to po niedługim czasie oddzwonię :) Quote
omry Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mogę jeszcze napisać, że wiozłam już kiedyś chowkę z Wrocławia do tego hoteliku. Psiaki mają się tam naprawdę dobrze. Właścicielka hotelu ma chyba jakiś dar, chowka przez cały transport nie dała nam się nawet zbliżyć, a ta Pani w ciągu kilku sekund ją do siebie przekonała :) Ja jestem ciągle pod telefonem, mogę jechać w każdej chwili. Jeszcze kilka dni temu sami pokrylibyśmy koszty transportu, ale i pieniądze się skończyły i paliwo się skończyło, wiec naprawdę nie damy rady. Quote
tobciu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 omry witaj, napisałam Ci sms. Z DT magdola po 14 dopiero może się skontaktować. Quote
omry Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 tobciu napisał(a):omry witaj, napisałam Ci sms. Z DT magdola po 14 dopiero może się skontaktować. W porządku :) Będę czekać. Quote
Cudak Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 omry napisał(a):W porządku :) Będę czekać. Bardzo dziękujemy! Quote
magdola Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Dostałam info, ze Norcio przegryzł prety:angryy:... Powyginal i wyszedł z klatki. To info od syna Pati, czekam teraz na info od samej Patrycji... Prawdopodobnie nic nie zniszczył, tylko siedział przed klatka..... Pati na razie mówi, ze może już mu sie znudziło to gryzienie... Oj chyba sie przyzwyczaiła.... Na razie czekamy.... Quote
Cudak Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Szok! Jak przegryzł pręty, to już nie miał siły gryźć nic innego pewnie... Quote
tobciu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 spróbujmy z kagańcem jak będzie się zachowywał, co ? Jak jeszcze jest szansa. Z nornicą, bobrem skrzyżowany on czy co.. :( Quote
tatankas Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Arlena z hoteliku właśnie jedzie do Szczecina,niech do mnie ktoś zadzwoni: 502-350-461 lub dajcie na pw swój numer,to pogadamy na temat Norka Quote
mama blanki Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 nie martw się, u Arleny będzie mu dobrze;) ja dzisiaj rano zawiozłam do Reptowa naszą Sarę- jak zobaczyła Arlenę, to aż mi się głupio zrobiło, bo ją dużo lepiej przywitała niż mnie ;P Wleciała uradowana do warsztatu i wycałowała męża Arleny, doskonale znała drogę do swojego kojca, grzecznie w nim została bez płakania i skomlenia. Norek jest w dobrych rękach, nie martwcie się o niego- teraz trzeba poszukać mu domku;-) Quote
Cudak Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 To teraz deklaracje potrzebne, by go utrzymać w hoteliku... Quote
magdola Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ja postaram sie wspomóc bazarkami, sama lub z inna cioteczka... Quote
pati1978 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Bardzo mi smutno bez niego i żal ,że nie mogł u mnie zostać , nie wiem ,jak biedny zniósł podróz , dajcie znać jak będziecie coś wiedziec Quote
bonia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Jakoś dojechaliśmy do domu, były małe przygody ale się udało, jest przestraszony ,nowi ludzie ,nowe otoczenie i tyyyyle psów, od jutra zaczynamy socjalizacje w sforze. Quote
pati1978 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Biedny nie wie co się dzieję , a moja Nikola od razu jak odjechaliście w ryk , dosłownie katastrofa , był u nas krotko , a juz namieszał , czekam jak by co na nowe wieści o nim ,pozdrawiam Quote
magdola Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 pati1978 napisał(a):Biedny nie wie co się dzieję , a moja Nikola od razu jak odjechaliście w ryk , dosłownie katastrofa , był u nas krotko , a juz namieszał , czekam jak by co na nowe wieści o nim ,pozdrawiam Oj, Pati, może Norek jeszcze do Was wróci?:cool3: Quote
tobciu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pati nie poddawaj się. Może faktycznie nabierze ogłady i do Was wróci. Pakuję bazarkowe fanty. Potem muszę nad pracą posiedzieć. Jak nie padnę zrobię Norkowi banerek. A propo deklaracji, daje 10 zł. Ja jestem mocno nastawiona na szybką kastrację chłopaka, bo wierzę, że go to wyciszy, a w tym są jego szanse. A że trzeba jakoś zapłacić za hotel, to kastracja będzie tak po macoszemu pewnie traktowana. Chcę wyłożyć od siebie na to 50 zł. Resztę trzeba będzie jakoś wykombinować. Stąd jako deklarację oferuję 10 zł a nie 15 zł jak wspominałam wcześniej. Czy ktoś mógłby się zorientować jakie ceny kastracji są w Stargardzie ? Quote
tobciu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Taki pierwszy zrobiłam, tak na szybko. Może być ? Zrobiłabym jeszcze 250x100 i może 500x100 (jakby ktoś chciał) Ten banerek jest 120x100 Quote
mama blanki Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ja też mogę dyszkę deklarować, tylko blagam- przypominajcie mi na priv z nr konta to od razu będę przelewała;) Quote
Recommended Posts