Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mari23 napisał(a):
jest wpłata:

50,- Paweł Piotr W. z Wrocławia dla Ambry (18.06.)

Proszę nie przesyłać mi przelewu na konto firmowe bo to nie książka. Każdą wpłatę muszę poprzedzić fakturą zaliczkową. Jak się uzbiera wtedy ustalimy że wystawie fakturę.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Proszę nie przesyłać mi przelewu na konto firmowe bo to nie książka. Każdą wpłatę muszę poprzedzić fakturą zaliczkową. Jak się uzbiera wtedy ustalimy że wystawie fakturę.

dobrze, uzbieramy trochę i wtedy wszystko uzgodnimy, bo to bez sensu tak po trochę przelewać - wszystkie wplaty będę tu podawać na bieżąco i notować sobie ile wynosi stan konta Ambry

oczywiście gdyby się jakiś cud finansowy w SHA zdarzył, to natychmiast długi zostaną spłacone

Posted

Zaszczepiłam Amber - wirusówki i wścieklizna - będzie faktura na 70zł na stowarzyszenie - te 70 co dostałam na konto firmowe. Potraktujmy tą wcześniejszą wpłatę jako zaliczkę na te szczepienia. Przy takim rozliczeniu za sterylkę brakuje mi 20zł
Na razie Amber jest u mnie na minusie. Uczciwie piszę że jeśli Amber będzie nie wypłacalna to niestety będzie musiała opuścić mój hotel. Proszę Monię o zrobienie rozliczenia wpływów i wydatków.
Najlepiej osobno:
350 zł za kury i gęsi
wpłaty:
80zł - wpływ z mojego bazarku od Zuzlikowej
35 zł - wpływ z mojego bazarku zostaje u mnie
Razem 115zł Zostało 235zł do spłaty.
Te kury postaram się sama jakoś bazarkami spłacić ale za hotel proszę o dyscyplinę w regulowaniu spłaty. Amber je za trzy psy - zresztą widać jak u mnie nabrała wyglądu Haściora a nie wypłosza. Ma piękną gęstą i miękką sierść. Wczoraj została w domu na 5 h. Oprócz wywalonego kosza na śmieci i ściągnięcia paru rzeczy z krzesła bez większych strat.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zaszczepiłam Amber - wirusówki i wścieklizna - będzie faktura na 70zł na stowarzyszenie - te 70 co dostałam na konto firmowe. Potraktujmy tą wcześniejszą wpłatę jako zaliczkę na te szczepienia. Przy takim rozliczeniu za sterylkę brakuje mi 20zł
Na razie Amber jest u mnie na minusie. Uczciwie piszę że jeśli Amber będzie nie wypłacalna to niestety będzie musiała opuścić mój hotel. Proszę Monię o zrobienie rozliczenia wpływów i wydatków.
Najlepiej osobno:
350 zł za kury i gęsi
wpłaty:
80zł - wpływ z mojego bazarku od Zuzlikowej
35 zł - wpływ z mojego bazarku zostaje u mnie
Razem 115zł Zostało 235zł do spłaty.
Te kury postaram się sama jakoś bazarkami spłacić ale za hotel proszę o dyscyplinę w regulowaniu spłaty. Amber je za trzy psy - zresztą widać jak u mnie nabrała wyglądu Haściora a nie wypłosza. Ma piękną gęstą i miękką sierść. Wczoraj została w domu na 5 h. Oprócz wywalonego kosza na śmieci i ściągnięcia paru rzeczy z krzesła bez większych strat.

20 złotych przeleję, ale już jutro, dobrze? dzisiaj nie zdążę drugi raz do banku, stamtąd właśnie wróciłam

w niedzielę dzwoniła czerda, że ma chętnego pana na Ambrę, Monika powiedziała, że Ambra wraca do Kamiennej Góry,
czerda przekazała jej kontakt do pana, żeby jakiegoś innego psa wyadoptowała, jeśli domek jest chętny i dobry
kontakt z Miniką ostatnio jakiś mizerny, nie wiem, jak wygląda sytuacja :(
z finansami - jestem zdruzgotana tym wszystkim, choć to nie moja wina - i tak wciąż się martwię :(

Posted

Ja nic nie wiem o domkach. Ja długo korespondowałam z panią chętną na adopcję jakiegoś psa z mojego hotelu - zaproponowałam Ambrę. Prawie się udało ale Pani zaproponowali jeszcze innego psa i wybrała tamtego. Ambra nie lubi zostawać sama i jeśli nie będzie dobrze zabezpieczone ogrodzenia może się wydostać. Gryzie płot, drapie pod ogrodzeniem - bardzo jest nieszczęśliwa sama. Czekam w takim razie na kontakt od Moni w sprawie adopcji lub ewentualnie Czerdy.

Posted

widać że dziewczyna odżyła, wygląda cudnie

szkoda że z tymi finansami tak krucho

trzeba wysłać pw i zbierać na hotelik

kto jest skarbnikiem? gdzie aktualne rozliczenia? bo jak narazie cisza i ciężko się tu połapać

Posted

Nie rozumiem, gdzie wraca Ambra?
Mam niekompletne wpłaty ze swojego bazarku i niewykonane zamówienie, więc dlatego ociągam wysyłkę kaski.
Co mam z tymi funduszami zrobić, na Ambrę?

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Nie rozumiem, gdzie wraca Ambra?
Mam niekompletne wpłaty ze swojego bazarku i niewykonane zamówienie, więc dlatego ociągam wysyłkę kaski.
Co mam z tymi funduszami zrobić, na Ambrę?

fundusze chyba najlepiej wpłacić na konto Lilu - będzie najszybciej, bo zbyt długo już na kasę czeka

a co do Ambry - Monika powiedziała, że "wraca do Kamiennej" i nie jest już do adopcji, więc chyba jej tam domek znalazła

czerda nr telefonu pana chętnego przekazała Monice, bo jeszcze tam jakieś stworzenie do oddania ma zamiast Ambry, tyle tylko wiem

a fotki Ambry - cudne!!!! przytyła wyraźnie i pięknie teraz wygląda

Posted

mari23 napisał(a):
fundusze chyba najlepiej wpłacić na konto Lilu - będzie najszybciej, bo zbyt długo już na kasę czeka

a co do Ambry - Monika powiedziała, że "wraca do Kamiennej" i nie jest już do adopcji, więc chyba jej tam domek znalazła

czerda nr telefonu pana chętnego przekazała Monice, bo jeszcze tam jakieś stworzenie do oddania ma zamiast Ambry, tyle tylko wiem

a fotki Ambry - cudne!!!! przytyła wyraźnie i pięknie teraz wygląda

I co? Nic więcej? Wraca do Kamiennej? Nie chcę być upierdliwa, ale nie po to takie zainteresowanie psem, żeby każdy został zbyty jednym zdaniem...
Nie wiem co się z Moniką dzieje, ale ostatnio zaczyna się robić, hmmm... dziwnie?

Posted

_ogonek_ napisał(a):
I co? Nic więcej? Wraca do Kamiennej? Nie chcę być upierdliwa, ale nie po to takie zainteresowanie psem, żeby każdy został zbyty jednym zdaniem...
Nie wiem co się z Moniką dzieje, ale ostatnio zaczyna się robić, hmmm... dziwnie?

próbuję się do Moniki dodzwonić, ale tylko poczta głosowa się włącza, chyba padł jej telefon albo zmieniła numer, tylko tyle wiem niestety :(

jeżeli nic się nie wyjaśni - trzeba zrobić ogłoszenia z kontaktem do Lilutosi
jest forum husky-adopcje ( nazwa noże niedokładnie taka) - może tam Ambrze też wątek założyć?
pomagają ogłaszać psy - pytalam ( byłam o zrobienie wizyty pa proszona własnie przez osobę z tego forum i zapytałam o możliwość pomocy Ambrze, link wysłałam Monice.... i nic :( )

Posted

mari23 napisał(a):
próbuję się do Moniki dodzwonić, ale tylko poczta głosowa się włącza, chyba padł jej telefon albo zmieniła numer, tylko tyle wiem niestety :(

jeżeli nic się nie wyjaśni - trzeba zrobić ogłoszenia z kontaktem do Lilutosi
jest forum husky-adopcje ( nazwa noże niedokładnie taka) - może tam Ambrze też wątek założyć?
pomagają ogłaszać psy - pytalam ( byłam o zrobienie wizyty pa proszona własnie przez osobę z tego forum i zapytałam o możliwość pomocy Ambrze, link wysłałam Monice.... i nic :( )

ech... :shake: ... a co z Ksenią? Przecież są psy za które SHA płaci, a autorką i koordynatorką jest Monika... Co teraz?

Posted

Ktoś do mnie pisał czy mam nowy numer do Moniki. Myślałam że chodzi o tą zmianę z przed roku. W takim razie zmieniła teraz też. To była osoba u której też został dług. Ona dostała nowy numer.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Mari mogę prosić o Nip stowarzyszenia bo na Waszej stronie nie ma.

oczywiście :)
9131603838

przed chwilą rozmawiałam z Moniką - oddzwoniła, jest chora i źle się czuje a dodatkowo przez te burze nie ma dzisiaj internetu
jutro po powrocie od lekarza wejdzie tu i napisze wszystko, potwierdziła, że jest DS chętny w Kamiennej Górze, ale nie chciałaby zapeszać, w najbliższych dniach wszystko się wyjaśni

Posted

mari23 napisał(a):
oczywiście :)
9131603838

przed chwilą rozmawiałam z Moniką - oddzwoniła, jest chora i źle się czuje a dodatkowo przez te burze nie ma dzisiaj internetu
jutro po powrocie od lekarza wejdzie tu i napisze wszystko, potwierdziła, że jest DS chętny w Kamiennej Górze, ale nie chciałaby zapeszać, w najbliższych dniach wszystko się wyjaśni

ulżyło... oby jej się polepszyło, bo ciekawi mnie przyszłość Ambry :)

Posted

Jestem ! Przepraszam ! Ciągle są burze pada deszcz i niestety z internetem jest problem. Tak Ambra wraca do Kamiennej Gory. Rodzinka ok:) Będzie miała gdzie biegać. Lilu zrobie rozliczenie Ambry i wszystko pospłacam. Wiem , że jest dużo zaległości i wielkie zamieszanie ale naprawde siła wyższa i nie miałam internetu.