Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber to bardzo mądry piesek, śpi przy mnie przy łóżeczku, jak wychodzę do pracy muszę ją zamykać aby znowu nie ze chciała popróbować wolności. Akceptuje już koty, dogaduje się ze wszystkimi psami i kotami. Czasem dochodzi do sprzeczek przy jedzeniu ale przy krzyknięciu od razu przywołuje się do porządku. Woli jeść na raty. Lubi mieć w misce i sobie podchodzić i skubać co jakiś czas. Lubi też jeść w spokoju, jak ja się kręcę to chodzi za mną zamiast szamać. Ale nie prawdą jest że nie je. U nas zjada około 2 kubków dziennie karmy. Nie ma problemu z czystością. Ciągnie na smyczy ale to domena haszczaków, to są w końcu psy pociągowe. Za to ma cechę której haściorą brakuje - wierność i przywiązanie do właściciela.

Przypominam o wpłacie za tydzień za hotel na nowy miesiąc.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zaproponowałam ją jednemu domkowi. Czekam na ewentualną decyzję. Domek z dziećmi.

Ooo...Bardzo Dziękuje. Ale Lilu czy to jest domek czy mieszkanie?
Pieniążki wyśle we wtorek za hotel. Przepraszam za opoznienie.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
znalazłam przypadkiem.
Czy ogłaszacie Ambrę? Po co ma siedzieć w hotelu i koszta generować jeśli może iść do DS?
Mogę jej zrobić kilka ogłoszeń.

Ogłaszałam Ambrę i nikt nie zadzwonił. Jeżeli możesz zrobić ogłoszenia to bardzo proszę. Każda pomoc jest potrzebna. Kochany ogonku a czy mogłabyś zrobić jakiś bazarek cegiełkowy dla Ambry?Niestety ale malutka jest zadłużona .Muszę oddać 300zł za pierwszy miesiąc hotelowania i za zagryzione gęsi i kury Lilu.

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Ogłaszałam Ambrę i nikt nie zadzwonił. Jeżeli możesz zrobić ogłoszenia to bardzo proszę. Każda pomoc jest potrzebna. Kochany ogonku a czy mogłabyś zrobić jakiś bazarek cegiełkowy dla Ambry?Niestety ale malutka jest zadłużona .Muszę oddać 300zł za pierwszy miesiąc hotelowania i za zagryzione gęsi i kury Lilu.

Mogę zrobić 2 edycję pogotowia ogonkowego, to jedyny mój pomysł na tą chwilę, bo brak czasu odbiera mi opcję myślenia logicznego. Podzielimy zysk między Ambrę i Rozi, hm? Kokosów z tego nigdy nie ma i nie będzie, ale kilka złotych wpadnie...
Na bazarek cegiełkowy musiałabym mieć wolną, luźną chwilę żeby pomyśleć.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Mogę zrobić 2 edycję pogotowia ogonkowego, to jedyny mój pomysł na tą chwilę, bo brak czasu odbiera mi opcję myślenia logicznego. Podzielimy zysk między Ambrę i Rozi, hm? Kokosów z tego nigdy nie ma i nie będzie, ale kilka złotych wpadnie...
Na bazarek cegiełkowy musiałabym mieć wolną, luźną chwilę żeby pomyśleć.

Pogotowie ogonkowe?:) Jasne jak możesz to zrób zysk podzielimy na 2 panienki:) Dziękuje

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Ok to będę wysyłać zaproszenia :) na bazarek

to musisz jeszcze poczekać, prawdopodobnie do jutra, wczoraj miałam dzień aktualizacyjny, dzisiaj ślęczę nad ogłoszeniami, a jutro bazarki, dużo bazarków...

Posted

Ja mam jeszcze rękawice i ściereczki które dość ładnie zeszły na bazarku który po prośbie zrobiła mi Zuzlikowa.
Możecie je dołączyć do swoich bazarów a ja porozsyłam albo podrzucę do ogonka.

Posted

Do fior musze podjechać po legowiska to się jakoś połączy. Jak robisz bazar to możesz podpiąć rękawice kucharskie:
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/Bazar#5739912197228368914
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/Bazar#5739912307182747154
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/Bazar#5739912396863280514
po 5 zł za dwie jak na zdjęciu.

I ściereczki 4 za 4 zł tyle że bez płynu już. Zrobie fote.
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/Bazar#5739915932727470290