asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 już od rana tak czekamy, i usychamy z ciekawości...... Quote
MTD Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 pisałam do pauli, dzwonila do ciotki diany, ale nie odbiera, cóż, może jutro się dowiemy, ciotka zajęta :placz: Quote
Panna Marple Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jezuuuu, żeby to było na zasadzie: brak wiadomości to dobra wiadomość... Quote
keakea Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Panna Marple']Jezuuuu, żeby to było na zasadzie: brak wiadomości to dobra wiadomość...[/QUOTE] Rzecz jasna, że to JEST na TEJ zasadzie!!! Quote
natalka9860 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Marianek weź się odezwij bo też czytam, ale się nie odzywałam bo się bałam że kaekae mnie pobije!!! weźcie ochraniajcielD Quote
michelle04 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ciotki przepraszam,że tak późno piszę,ale zadzwonil do mnie wet,żeby przyjechać z Mankiem jutro,bo dzisiaj wcześniej opuszcza lecznicę, bo jest po ciężkiej operacji,ale jeśli chcę to może jego asystentka zdjąć gips Mańkowi, ja jednak wolalam zaczekać do jutra rana, godz, 9:00 bo zawsze to inaczej jak wet zdejmie i obejrzy lapkę fachwym okiem-sorki :( Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='michelle04']Ciotki przepraszam,że tak późno piszę,ale zadzwonil do mnie wet,żeby przyjechać z Mankiem jutro,bo dzisiaj wcześniej opuszcza lecznicę, bo jest po ciężkiej operacji,ale jeśli chcę to może jego asystentka zdjąć gips Mańkowi, ja jednak wolalam zaczekać do jutra rana, godz, 9:00 bo zawsze to inaczej jak wet zdejmie i obejrzy lapkę fachwym okiem-sorki :([/QUOTE] no lepiej niech Marianka lekarz oglądnie, a my jakoś musimy wytrzymać do jutra; Quote
natalka9860 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 wytrzymamy spokojnie;) może to i lepiej jak w gipsie dłużej pochodzi;) Quote
MTD Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ciotka Diana, tylko się nie denerwuj że tu takie zniecierpliwienie :D Quote
michelle04 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='MTD']ciotka Diana, tylko się nie denerwuj że tu takie zniecierpliwienie :D[/QUOTE] Nie ukrywam,że balam się zrugania przez Ciotki,ale ten czlowiek to super fachowiec i ma zlote serce,bo już nie raz przyjmowal *moje* psiaki za *dziękuję* dlatego proszę o zrozumienie :) Quote
MTD Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 nie potrafimy się gniewać na złotosercnych weterynarzy, no przecież ;) i na ciotkę Dianę też nie, bo to przecież jest miłość mariankowa ;) Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dziękuję Asiuniab za zaproszenie do Marianka. Byłam na jego wątku, nawet skromnie wsparłam ale po awarii dysku mojego laptopa straciłam wszystkie wątk:( Niektórych już chyba nie znajdę:shake: Kochany Marianek, trzymam kciuku. Quote
MTD Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='ewu']Dziękuję Asiuniab za zaproszenie do Marianka. Byłam na jego wątku, nawet skromnie wsparłam ale po awarii dysku mojego laptopa straciłam wszystkie wątk:( Niektórych już chyba nie znajdę:shake: Kochany Marianek, trzymam kciuku.[/QUOTE] no no no dobry wieczór :) witamy ponownie :) a laptopa lejemy po tyłku :D Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='ewu']Dziękuję Asiuniab za zaproszenie do Marianka. Byłam na jego wątku, nawet skromnie wsparłam ale po awarii dysku mojego laptopa straciłam wszystkie wątk:( Niektórych już chyba nie znajdę:shake: Kochany Marianek, trzymam kciuku.[/QUOTE] witam Cię ewu, no to cieszę się, że mogłam pomóc wrócić na właściwe tory;) u Marianka sporo się dzieje, a teraz jest w przełomowym momencie, jak widzisz czekamy i trzymamy kciuki, żeby Marianek miał zdrową łapulę:) Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dziękuję za zaproszenie na mariankowy wątek. Na razie melduję się, przeczytałam ostatnie posty, ale obiecuję,że zapoznam się z całym wątkiem. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u weta. Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='AtaO']Dziękuję za zaproszenie na mariankowy wątek. Na razie melduję się, przeczytałam ostatnie posty, ale obiecuję,że zapoznam się z całym wątkiem. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u weta.[/QUOTE] to jak będziesz przeglądać cały wątek, to paczkę chusteczek do płakania, wzruszający jest ten Marianek; dziękuję za przybycie:) Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Zapisuję Mańka. Jak się dobudzę to poczytam na spokojnie :) Quote
asiuniab Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Mazowszanka']Zapisuję Mańka. Jak się dobudzę to poczytam na spokojnie :)[/QUOTE] spokojnie Marianek Cię dobudzi jak się na Ciebie popatrzy z taką miną (moją ulubioną w stylu "bo się obrażę"): [IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282881_244244259012342_196009352_n.jpg[/IMG] Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Piękne spojrzenie, uwielbiam takie :) Quote
asiuniab Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Mazowszanka']Piękne spojrzenie, uwielbiam takie :)[/QUOTE] prawda, ja też; psie oczy są tak głębokie, że nie potrzeba żadnych słów, one wyrażą wszystko:) Quote
Recommended Posts