Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki przepraszam,że tak późno piszę,ale zadzwonil do mnie wet,żeby przyjechać z Mankiem jutro,bo dzisiaj wcześniej opuszcza lecznicę, bo jest po ciężkiej operacji,ale jeśli chcę to może jego asystentka zdjąć gips Mańkowi, ja jednak wolalam zaczekać do jutra rana, godz, 9:00 bo zawsze to inaczej jak wet zdejmie i obejrzy lapkę fachwym okiem-sorki :(

Posted

[quote name='michelle04']Ciotki przepraszam,że tak późno piszę,ale zadzwonil do mnie wet,żeby przyjechać z Mankiem jutro,bo dzisiaj wcześniej opuszcza lecznicę, bo jest po ciężkiej operacji,ale jeśli chcę to może jego asystentka zdjąć gips Mańkowi, ja jednak wolalam zaczekać do jutra rana, godz, 9:00 bo zawsze to inaczej jak wet zdejmie i obejrzy lapkę fachwym okiem-sorki :([/QUOTE]

no lepiej niech Marianka lekarz oglądnie, a my jakoś musimy wytrzymać do jutra;

Posted

[quote name='MTD']ciotka Diana, tylko się nie denerwuj że tu takie zniecierpliwienie :D[/QUOTE]

Nie ukrywam,że balam się zrugania przez Ciotki,ale ten czlowiek to super fachowiec i ma zlote serce,bo już nie raz przyjmowal *moje* psiaki za *dziękuję* dlatego proszę o zrozumienie :)

Posted

nie potrafimy się gniewać na złotosercnych weterynarzy, no przecież ;) i na ciotkę Dianę też nie, bo to przecież jest miłość mariankowa ;)

Posted

Dziękuję Asiuniab za zaproszenie do Marianka. Byłam na jego wątku, nawet skromnie wsparłam ale po awarii dysku mojego laptopa straciłam wszystkie wątk:( Niektórych już chyba nie znajdę:shake:
Kochany Marianek, trzymam kciuku.

Posted

[quote name='ewu']Dziękuję Asiuniab za zaproszenie do Marianka. Byłam na jego wątku, nawet skromnie wsparłam ale po awarii dysku mojego laptopa straciłam wszystkie wątk:( Niektórych już chyba nie znajdę:shake:
Kochany Marianek, trzymam kciuku.[/QUOTE]
no no no dobry wieczór :) witamy ponownie :) a laptopa lejemy po tyłku :D

Posted

[quote name='ewu']Dziękuję Asiuniab za zaproszenie do Marianka. Byłam na jego wątku, nawet skromnie wsparłam ale po awarii dysku mojego laptopa straciłam wszystkie wątk:( Niektórych już chyba nie znajdę:shake:
Kochany Marianek, trzymam kciuku.[/QUOTE]
witam Cię ewu, no to cieszę się, że mogłam pomóc wrócić na właściwe tory;)
u Marianka sporo się dzieje, a teraz jest w przełomowym momencie, jak widzisz czekamy i trzymamy kciuki, żeby Marianek miał zdrową łapulę:)

Posted

Dziękuję za zaproszenie na mariankowy wątek.
Na razie melduję się, przeczytałam ostatnie posty, ale obiecuję,że zapoznam się z całym wątkiem.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u weta.

Posted

[quote name='AtaO']Dziękuję za zaproszenie na mariankowy wątek.
Na razie melduję się, przeczytałam ostatnie posty, ale obiecuję,że zapoznam się z całym wątkiem.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u weta.[/QUOTE]
to jak będziesz przeglądać cały wątek, to paczkę chusteczek do płakania, wzruszający jest ten Marianek;
dziękuję za przybycie:)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Zapisuję Mańka. Jak się dobudzę to poczytam na spokojnie :)[/QUOTE]
spokojnie Marianek Cię dobudzi jak się na Ciebie popatrzy z taką miną (moją ulubioną w stylu "bo się obrażę"):
[IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282881_244244259012342_196009352_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mazowszanka']Piękne spojrzenie, uwielbiam takie :)[/QUOTE]
prawda, ja też;
psie oczy są tak głębokie, że nie potrzeba żadnych słów, one wyrażą wszystko:)