Pianka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 No dobrze już daje:eviltong: Ale najpierw coś napisze:p No więc w piątek jak byłam w schronisku widziałam Mabel już na własne oczy, jest cała i zdrowa. Krystian specjalnie poszedł na duży plac, zeby mogła ją zobaczyc, bo ona za nim chodzi. Normalnie pod nogami mu się kręci:crazyeye: Nie boi się go . No chyba, ze zobaczy, że ma smycz, wtedy od razu ucieka. Krystian mi mówił, ze raz ja złapał spacjalnie dla mnie ale mu przegryzła smycz:shake: Mabel już się tak nie boi, podchodzi nawet do krat, ale na bezpieczną odległośc, obserwuje ludzi kręcacych się po schronisku. Nawe sobie czasem poszczeka:evil_lol: Dobra wybrałam te najlepsze zdjęcia Quote
eria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 oo widzę Mabel :multi: :multi: :multi: co z hotelikiem ,na kiedy przeunęliście spotkanie? Quote
Pianka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 eria napisał(a): co z hotelikiem ,na kiedy przeunęliście spotkanie? No jeszcze dokładnie nie wiem, bede dopiero do niej dzwonic i się umówimy konkretnie;) Quote
Mysia_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 żeby wszystko poszło po naszej myśli :cool3: Skoro jest coraz bardziej ufna to musi sie udać :razz: Quote
jusstyna85 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Widziałam Mabel w sobotę, jak chodziła sobie z 2 pieskami...:) była zadowolona... Quote
Mysia_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 bardzo się cieszę, że sunia się coraz częściej się pokazuje :multi: Quote
zuziaM Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A tu , znalazlam watek o HOTELIKU u mosii ( ze zdjeciami ) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54921 Wyglada wspaniale ( koszt - 13,- zl ), tylko niestety, od jakiegos czasu nikomu sie nie udaje skontaktowac z mosii. Quote
agamika Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 co ta,m u małej słychać?? coś się wyjaśniło z hotelikiem ? Quote
Pianka Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Nie widziałam juz od kilku dni Mabel:-( Ja naprawde wolałabym jakby ona była na mniejszym wybiegu a nie na tak dużym:shake: Z hotelem nic nie wiadomo. Kolejne wpłaty LEDWOń EWA LEDWOń PIOTR - 17 zl MALGORZATA NIEBIESZCZANSKA - akvilo - 10 zl Quote
agamika Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jowita Poznań napisał(a):czy cos wiadomo o Mabel? podpisuje siępod pytaniem ???? Quote
jusstyna85 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Pianka chyba nie może dodzwonić się do Pani z hoteliku :( Quote
Pianka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Jest niedobrze:-( Nie umiem znaleźć Mabel. Nie umiem dodzwonić się do tej pani z hotelu. Ich strona internetowa nie działa a tam był jeszcze jeden numer telefonu, chciałam tam zadzwonić:placz: Edit O już dziala strona. Spisze sobie numer i będe dzownić. Quote
Recommended Posts