Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobrze już daje:eviltong: Ale najpierw coś napisze:p

No więc w piątek jak byłam w schronisku widziałam Mabel już na własne oczy, jest cała i zdrowa. Krystian specjalnie poszedł na duży plac, zeby mogła ją zobaczyc, bo ona za nim chodzi. Normalnie pod nogami mu się kręci:crazyeye: Nie boi się go . No chyba, ze zobaczy, że ma smycz, wtedy od razu ucieka. Krystian mi mówił, ze raz ja złapał spacjalnie dla mnie ale mu przegryzła smycz:shake:

Mabel już się tak nie boi, podchodzi nawet do krat, ale na bezpieczną odległośc, obserwuje ludzi kręcacych się po schronisku. Nawe sobie czasem poszczeka:evil_lol:

Dobra wybrałam te najlepsze zdjęcia

Posted

eria napisał(a):

co z hotelikiem ,na kiedy przeunęliście spotkanie?

No jeszcze dokładnie nie wiem, bede dopiero do niej dzwonic i się umówimy konkretnie;)

Posted

Nie widziałam juz od kilku dni Mabel:-( Ja naprawde wolałabym jakby ona była na mniejszym wybiegu a nie na tak dużym:shake:

Z hotelem nic nie wiadomo.

Kolejne wpłaty
LEDWOń EWA LEDWOń PIOTR - 17 zl
MALGORZATA NIEBIESZCZANSKA - akvilo - 10 zl

Posted

Jest niedobrze:-(

Nie umiem znaleźć Mabel. Nie umiem dodzwonić się do tej pani z hotelu. Ich strona internetowa nie działa a tam był jeszcze jeden numer telefonu, chciałam tam zadzwonić:placz:

Edit
O już dziala strona. Spisze sobie numer i będe dzownić.