Pianka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Jest i ja w to wierze. Ale z ciebie się pesymistka zrobiła:razz: Nie wywołuj wilka z lasu prosze cie. Zdaje się, ze ten inny facet, którego pytałas to zaraz jak ona się nazywał chyba Andrzej, on maluje tylko budynki lub wykonuje takie inne prace związane z naprawianiem czegoś, budową itp., nie opiekuje się psami. I to jest różnica. Quote
jusstyna85 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pianka napisał(a):Jest i ja w to wierze. Ale z ciebie się pesymistka zrobiła:razz: Nie wywołuj wilka z lasu prosze cie. Zdaje się, ze ten inny facet, którego pytałas to zaraz jak ona się nazywał chyba Andrzej, on maluje tylko budynki lub wykonuje takie inne prace związane z naprawianiem czegoś, budową itp., nie opiekuje się psami. I to jest różnica. Tutaj nie można już wyobrażać sobie nie wiadomo czego...trzeba przyjąć realia- nie mamy hoteliku, a nawet Mabel. Można i trzeba wierzyć, że sie znajdzie,ale nie miejmy tak dużej pewności i przekonania, że będzie miała idealny domek,bo jej nawet nie ma. Nie wierze, że tylko 1 hotelik jest w Katowicach... Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja słyszałam coś o jakimś hoteliku "Psia Kraina" czy jakoś tak..... Szukałyście w necie? Quote
Pianka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Ja słyszałam coś o jakimś hoteliku "Psia Kraina" czy jakoś tak..... Szukałyście w necie? To jest hotel ten z tymi domowymi warunkami. Dzwoniłam tam. Nie przyjmą jej:shake: Tak teraz coś mi na myśl przyszło. Wysle maila do kliniki, moze to coś da:cool3: Quote
jusstyna85 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pianka napisał(a):To jest hotel ten z tymi domowymi warunkami. Dzwoniłam tam. Nie przyjmą jej:shake: Tak teraz coś mi na myśl przyszło. Wysle maila do kliniki, moze to coś da:cool3: Na Brynowie jest bardzo drogo Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 pomyślałam o tej psiej krainie, bo słyszałam, że warunki są bardzo dobre, do tego szkolenia... Szkoda, że nie chcą jej przyjąć :-( :shake: Quote
Pianka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='eria']no jest coś takiego... http://psiakraina.hg.pl/ O tego jeszcze nie widziałam, zaraz obejrze:eviltong: [quote name='"jusstyna85"']Na Brynowie jest bardzo drogo Nie, za pobyt psa 500 zł U mosii wyniosło by to ponad 600. I gdzie się opłaca? Pewnie, ze w klinice, przynajmniej miałaby odpowiednią opieke i byśmy ja wysterylizowali od razu;) Z ta psia kraina chyba ja dzwoniłam gdzie indziej, bo nic o szkoleniu mi nie wiadomo. Quote
jusstyna85 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Pianka']O tego jeszcze nie widziałam, zaraz obejrze:eviltong: Nie, za pobyt psa 500 zł U mosii wyniosło by to ponad 600. I gdzie się opłaca? Justyna mówiła, że za Zefirka zapłaciła tam dość spore pieniądze.To należy do kliniki dla zwierząt.Wg mnie małe szanse, że wezmą Mabel.Dla niej powinny być domowe warunki i stała opieka. Quote
jusstyna85 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 http://www.lecznica-brynow.com/pusia.htm Może warto dac ogłoszenie... Quote
Pianka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Bo Zefirek miał operacje. Opercja 400 zł+ 500 zł za pobyt psa. Ta psia kraina to nie jest ten sam hotel do ktorego dzwoniłam wczesniej. Musiałam miec złe dane. Dobra dzwonie tam. Trzymac kciuki:multi: Quote
Pianka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 LUDZIE MAMY HOTEL. Zaraz sie porycze ze szczęścia:placz: Pani z która rozmawialam jest super:multi: Ponoć u nich często zostawiane sa psy ze schroniska. Ludzie tam maja wielkie doświadczenie i pomagają takim psom. Miejsca wolne sa dopiero od 20 sierpinia. Koszt 20-30 zł na dobe, ale jesli jest to pies ze schroniska to są zniżki. Nie wiem dokładnie jakie, ale pani mi tak kazała przyjechac, powiedziała, ze na miejscu ustali się jak z psem postępować itp. :multi: :multi: Mamy hotel:multi: Quote
jusstyna85 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Pianka']LUDZIE MAMY HOTEL. Zaraz sie porycze ze szczęścia:placz: Pani z która rozmawialam jest super:multi: Ponoć u nich często zostawiane sa psy ze schroniska. Ludzie tam maja wielkie doświadczenie i pomagają takim psom. Miejsca wolne sa dopiero od 20 sierpinia. Koszt 20-30 zł na dobe, ale jesli jest to pies ze schroniska to są zniżki. Nie wiem dokładnie jakie, ale pani mi tak kazała przyjechac, powiedziała, ze na miejscu ustali się jak z psem postępować itp. :multi: :multi: Mamy hotel:multi: Ale powiedziałaś jej jaka ona jest? wszystko wyjaśniłaś? Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 suuuper :multi: Że tez mi się o tym hotelu przypomniało :eviltong: Oby Mabel chciała współpracować :roll: Quote
Pianka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 jusstyna85 napisał(a):Ale powiedziałaś jej jaka ona jest? wszystko wyjaśniłaś? Tak, nawet ona sma mi zaczeła mówić, ze mieli podobnego psa i po 3 tygodniach ten pies stał się inny, już sie nie bał człowieka:multi: Eria dzieki za tą stronke:loveu: Quote
Izabela124. Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bardzo się cieszę! treaz musiecie złapac Ambel, oby wszytsko posżło jak anjlepiej. Tak się ciesze Quote
madzia828 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 no to super dziewczyny :multi::multi: Mabel juz wkrótce odmieni sie twoje zycie:razz: Quote
eria Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 REWELACJA!!!! :multi: :multi: :multi: tylko trzeba małą złapać.... Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pianko, a ile razem jest już kasy na Mabelke? :roll: Quote
Pianka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Następne wpłaty SOBOLEWSKA MAŁGORZATA i SOBOLEWSKI HIERONIM -10 zl KUKLA ANNA -Annwgeo - 7 zl Razem 1054 zł o ile dobrze policzyłam:multi: :loveu: Quote
Recommended Posts