Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest i ja w to wierze. Ale z ciebie się pesymistka zrobiła:razz:
Nie wywołuj wilka z lasu prosze cie.

Zdaje się, ze ten inny facet, którego pytałas to zaraz jak ona się nazywał chyba Andrzej, on maluje tylko budynki lub wykonuje takie inne prace związane z naprawianiem czegoś, budową itp., nie opiekuje się psami. I to jest różnica.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Jest i ja w to wierze. Ale z ciebie się pesymistka zrobiła:razz:
Nie wywołuj wilka z lasu prosze cie.

Zdaje się, ze ten inny facet, którego pytałas to zaraz jak ona się nazywał chyba Andrzej, on maluje tylko budynki lub wykonuje takie inne prace związane z naprawianiem czegoś, budową itp., nie opiekuje się psami. I to jest różnica.

Tutaj nie można już wyobrażać sobie nie wiadomo czego...trzeba przyjąć realia- nie mamy hoteliku, a nawet Mabel.

Można i trzeba wierzyć, że sie znajdzie,ale nie miejmy tak dużej pewności i przekonania, że będzie miała idealny domek,bo jej nawet nie ma.

Nie wierze, że tylko 1 hotelik jest w Katowicach...

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Ja słyszałam coś o jakimś hoteliku "Psia Kraina" czy jakoś tak..... Szukałyście w necie?

To jest hotel ten z tymi domowymi warunkami. Dzwoniłam tam. Nie przyjmą jej:shake:

Tak teraz coś mi na myśl przyszło. Wysle maila do kliniki, moze to coś da:cool3:

Posted

Pianka napisał(a):
To jest hotel ten z tymi domowymi warunkami. Dzwoniłam tam. Nie przyjmą jej:shake:

Tak teraz coś mi na myśl przyszło. Wysle maila do kliniki, moze to coś da:cool3:

Na Brynowie jest bardzo drogo

Posted

[quote name='eria']no jest coś takiego...
http://psiakraina.hg.pl/
O tego jeszcze nie widziałam, zaraz obejrze:eviltong:

[quote name='"jusstyna85"']Na Brynowie jest bardzo drogo
Nie, za pobyt psa 500 zł
U mosii wyniosło by to ponad 600.
I gdzie się opłaca?
Pewnie, ze w klinice, przynajmniej miałaby odpowiednią opieke i byśmy ja wysterylizowali od razu;)

Z ta psia kraina chyba ja dzwoniłam gdzie indziej, bo nic o szkoleniu mi nie wiadomo.

Posted

[quote name='Pianka']O tego jeszcze nie widziałam, zaraz obejrze:eviltong:

Nie, za pobyt psa 500 zł
U mosii wyniosło by to ponad 600.
I gdzie się opłaca?

Justyna mówiła, że za Zefirka zapłaciła tam dość spore pieniądze.To należy do kliniki dla zwierząt.Wg mnie małe szanse, że wezmą Mabel.Dla niej powinny być domowe warunki i stała opieka.

Posted

Bo Zefirek miał operacje. Opercja 400 zł+ 500 zł za pobyt psa.

Ta psia kraina to nie jest ten sam hotel do ktorego dzwoniłam wczesniej. Musiałam miec złe dane.
Dobra dzwonie tam. Trzymac kciuki:multi:

Posted

LUDZIE MAMY HOTEL. Zaraz sie porycze ze szczęścia:placz:

Pani z która rozmawialam jest super:multi: Ponoć u nich często zostawiane sa psy ze schroniska. Ludzie tam maja wielkie doświadczenie i pomagają takim psom.
Miejsca wolne sa dopiero od 20 sierpinia.
Koszt 20-30 zł na dobe, ale jesli jest to pies ze schroniska to są zniżki. Nie wiem dokładnie jakie, ale pani mi tak kazała przyjechac, powiedziała, ze na miejscu ustali się jak z psem postępować itp. :multi:

:multi: Mamy hotel:multi:

Posted

[quote name='Pianka']LUDZIE MAMY HOTEL. Zaraz sie porycze ze szczęścia:placz:

Pani z która rozmawialam jest super:multi: Ponoć u nich często zostawiane sa psy ze schroniska. Ludzie tam maja wielkie doświadczenie i pomagają takim psom.
Miejsca wolne sa dopiero od 20 sierpinia.
Koszt 20-30 zł na dobe, ale jesli jest to pies ze schroniska to są zniżki. Nie wiem dokładnie jakie, ale pani mi tak kazała przyjechac, powiedziała, ze na miejscu ustali się jak z psem postępować itp. :multi:

:multi: Mamy hotel:multi:

Ale powiedziałaś jej jaka ona jest? wszystko wyjaśniłaś?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ale powiedziałaś jej jaka ona jest? wszystko wyjaśniłaś?

Tak, nawet ona sma mi zaczeła mówić, ze mieli podobnego psa i po 3 tygodniach ten pies stał się inny, już sie nie bał człowieka:multi:

Eria dzieki za tą stronke:loveu:

Posted

Następne wpłaty
SOBOLEWSKA MAŁGORZATA i SOBOLEWSKI HIERONIM -10 zl
KUKLA ANNA -Annwgeo - 7 zl

Razem 1054 zł o ile dobrze policzyłam:multi: :loveu: