Justynak Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Czemu ta psina zawsze musi mieć pod górkę... :-( I co teraz? Jaki jest plan? Sterylka aborcyjna? Buuuuu... kiedy ona wreszcie będzie mogła trafić do tego hotelu... :roll: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mabel w przyszlym tygodniu bedzie wysterylizowana. suczka nie jest w ciazy, zsotala zaraz zlapana jak psy zaczely za nia biegac sama ja zreszta zlapalam a nawet jezeli jest takie podejrzenia to niczego nie zmienia tak jak napisalam w polowie przyszlego tygodnia suczka zostanie wysterylizowana Quote
Mysia_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Justyna, świetnie, że sie tu odezwałaś ;) Przynajmniej wszystko jasne :p Quote
Izabela124. Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oj, mi również kamień spadł z serca Quote
Puchatek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Justynak napisał(a):Kamień spadł mi z serca! :lol: Izabela124. napisał(a):Oj, mi również kamień spadł z serca Tylko na stopy uważajcie bo taki kamień jak spada z serca to potrafi dać po palcach ;-) Quote
Mysia_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 czekamy na wieści co u Mabelki :cool3: Quote
Pianka Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Mabelka dalej siedzi na cieczkowni. Dzisiejsze zdjęcia Quote
Justynak Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Izabela124. napisał(a):Jakie ona ma smutne oczka :(Miejmy nadzieję, że to się niedługo zmieni :roll: Quote
Mysia_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 cuuudna sunia :loveu: Oby jej się wreszcie w życiu poszczęściło.... Quote
Pianka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Mabel wczoraj została wysterylizowana:multi: Quote
agamika Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :p to świetnie a jak sie czuje maleńka? Quote
Izabela124. Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Pianka napisał(a):Mabel wczoraj została wysterylizowana:multi: Wspaniała wiadomośc! :multi: Quote
ewelinabuck Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ooooo superrr:multi::multi::multi::multi:teraz tylko nowy domek potrzebny Quote
Mysia_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 super, że już po sterylce :) A jak się czuje? :) Quote
Pianka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 agamika napisał(a)::p to świetnie a jak sie czuje maleńka? Chyba dobrze. Ale cały czas jest przerazona. Wczoraj przy łapaniu jej do sterylki po raz kolejny przegryzła smycz:roll: Z tych chodzeniem na smyczy będzie ciężko:shake: Quote
Mysia_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Pianka napisał(a):Chyba dobrze. Ale cały czas jest przerazona. Wczoraj przy łapaniu jej do sterylki po raz kolejny przegryzła smycz:roll: Z tych chodzeniem na smyczy będzie ciężko:shake: Speranza przegryzała wszystki smycze, a jak chodziła w szeleczkach to bez problemu, nawet nie próbowała ;) Quote
agamika Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 no,. Toska tez o niebo lepiej szelki mi znosiła , moze dlatego ,że nic nie dynda wtedy koło pyska? obroze mogła miec o ile nie było nic do niej dopięte :roll:. wiec nosi obroze z identyfikatorem, a smycz doi szelek podpinam:razz: Quote
Pianka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Dzwoniłam do tej pani od hotelu, ale od 2 dni nie odbiera, może nie ma czasu. Dzisiaj zadzwoniłam do tej drugiej pani. Powiedziała, ze przekaże tamtej pani wieści i uzgodnią kiedy mogą po nia przyjechać. Pani powiedziała, że myśli, że będzie to poczatek tego tygodnia. Ma do mnie zadzwonić;) Mam nadzieje tylko, że jak Mabelka będzie już w hotelu to nie zrobi sie tu nagle pusto. Quote
agamika Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pianka napisał(a): Mam nadzieje tylko, że jak Mabelka będzie już w hotelu to nie zrobi sie tu nagle pusto. :mad::mad: eja eja, jakby sie miało zrobic pusto to juz by było. :razz: Quote
Recommended Posts