Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mabel w przyszlym tygodniu bedzie wysterylizowana.

suczka nie jest w ciazy, zsotala zaraz zlapana jak psy zaczely za nia biegac sama ja zreszta zlapalam a nawet jezeli jest takie podejrzenia to niczego nie zmienia tak jak napisalam w polowie przyszlego tygodnia suczka zostanie wysterylizowana

Posted

Justynak napisał(a):
Kamień spadł mi z serca! :lol:

Izabela124. napisał(a):
Oj, mi również kamień spadł z serca

Tylko na stopy uważajcie bo taki kamień jak spada z serca to potrafi dać po palcach ;-)

Posted

agamika napisał(a):
:p to świetnie

a jak sie czuje maleńka?

Chyba dobrze. Ale cały czas jest przerazona. Wczoraj przy łapaniu jej do sterylki po raz kolejny przegryzła smycz:roll: Z tych chodzeniem na smyczy będzie ciężko:shake:

Posted

Pianka napisał(a):
Chyba dobrze. Ale cały czas jest przerazona. Wczoraj przy łapaniu jej do sterylki po raz kolejny przegryzła smycz:roll: Z tych chodzeniem na smyczy będzie ciężko:shake:

Speranza przegryzała wszystki smycze, a jak chodziła w szeleczkach to bez problemu, nawet nie próbowała ;)

Posted

no,. Toska tez o niebo lepiej szelki mi znosiła , moze dlatego ,że nic nie dynda wtedy koło pyska? obroze mogła miec o ile nie było nic do niej dopięte :roll:.
wiec nosi obroze z identyfikatorem, a smycz doi szelek podpinam:razz:

Posted

Dzwoniłam do tej pani od hotelu, ale od 2 dni nie odbiera, może nie ma czasu. Dzisiaj zadzwoniłam do tej drugiej pani. Powiedziała, ze przekaże tamtej pani wieści i uzgodnią kiedy mogą po nia przyjechać. Pani powiedziała, że myśli, że będzie to poczatek tego tygodnia.
Ma do mnie zadzwonić;)

Mam nadzieje tylko, że jak Mabelka będzie już w hotelu to nie zrobi sie tu nagle pusto.

Posted

Pianka napisał(a):

Mam nadzieje tylko, że jak Mabelka będzie już w hotelu to nie zrobi sie tu nagle pusto.

:mad::mad: eja eja, jakby sie miało zrobic pusto to juz by było. :razz: