Sarunia-Niunia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 phase napisał(a):Mufinku, mam nadzieję, że wszystko w porządeczku u Ciebie. Mufiniu, Justynko - odezwijcie się, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kocurek Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 i cisza........Mufinku mamy nadzieje,ze zdrowiejesz..... Quote
inga.mm Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 no to ja się wypisuję z wątku, bo to nie fair. Pomagamy jak możemy, a nie szanuje się nas. To nie jest próżna ciekawość, tylko gotowość do dalszej pomocy. Chyba kilka słów o Mufim moglibyśmy przeczytać. Odechciewa mi się pomagać na odległość. Znajomi kasę powysyłali (ze 300 zetów), wysłałam paczkę z dobrami, które zabrałam swoim zwierzom i nawet potwierdzenia odbioru nie dostałam. Nie wiem czy inne osoby też za swoją pomoc nie otrzmały potwierdzenia? Nie mówię o podziękowaniu, tylko o potwierdzeniu. Quote
faith35 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziewczyny, jeśli będzie dla psiaka potrzebne wydarzenie na FB i ogłoszenia, to tutaj, za 5zł są: www.dogomania.pl/forum/threads/228861 Quote
Marycha35 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dzięki za info, przyda się:) O Mufinku też!!!!!!!!! A tu prośba do wszystkich, którzy są na FB: [quote name='Bonsai']Ja dziś przyszłam z prośbą... Często robię zdjęcia psom, które szukają domów. Teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677. Quote
Pianka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zadzwońcie sobie do Justyny, jak chcecie coś wiedzieć, to skuteczniejsze Mufi jest w schronisku i nic się nie dzieje Quote
inga.mm Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 a czy ktoś zna telefon? Generalnie to nie jest w porządku, żeby brać kasę, a potem nawet słowa informacji Quote
inga.mm Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 dzięki, nie zauważyłam. Mam nadzieję, że to milczenie nie oznacza niczego złego. Quote
Justyna_wolontariat Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 (edited) Długa przerwa ale przecież numer tel jest podany można zadzwonić zapytać. Na str schroniska wszystko pisze wraz z zdjeciami Jestem ogromnie wszystkim wdzięczna za pomoc i zawsze to podkreślam ale niestety doba ma tylko 24 h i jeszcze prawie 400 psów które też wymagają pomocy i ogłoszeń bo adopcje idą kiepsko :shake: Nie pisałam długo bo też byłam za granicą 2 tyg potem koniec studiów obrona pracy teraz jak wychodze rano do schroniska to wracam w nocy tyle pracy. Jeszcze mój staruszek Dino od tyg jest dziennie w lecznicy w piątek był operowany stan bardzo ciężki :-(:-(:-( Mufiś dobrze, waga 37 kg zmówiliśmy duży worek 15 kg karmy Cibau łosoś by wykluczyć alergie pokarmową bo drożdzaki jak już pięknie miesiąc temu znikneły tak wróciły. Dodajemy oleje i inne preparaty apetyt ma karme po 3 dniach zaakceptował. Biega, szaleje zrobił się bardzo odważny wprowadził się do biura. Zrobilismy też testy na choroby odkleszczowe bo ponad 3 tyg temu jak byłam z nim na wizycie u weterynarza w Zabrzu węzły chłonne był powiększone usg wątroby badania krwi ale na szczęście ok. Dzis po węzłach ani śladu. Nadal stosujemy kapiele dzis go kąpałam co mu się juz średnio podoba. Spacerki ma staram się dziennie zabrac go na pola gdzie szaleje z piłką czy patykiem. Myślę, ze mozna znów próbować z ogłoszeniami Tak jak mówiłam jeżeli do września października zaden fajny domek się nie zgłosi a będę miała mieszkania to go zabieram. Edited July 5, 2012 by Justyna_wolontariat Quote
Justyna_wolontariat Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Wraz z dogiem też porzuconym w bardzo złym stanie z spondylozą i mielopatią, oraz buldożką która polubił a to zdj z dziś Mufiś zrobił się jak pisałam bardzo odważny pilnuje swojego terenu psy które zna akcpetuje gorzej z nowymi i w stosunku do facetów ma bardzo dużą awersję nad czym pracujemy. Od połowy lipca rusza w schronisku II edycja programu Lira w którym wolontariusze pod okiem szkoleniowca uczą psy podstawowych komend Mufis zna je już wszystkie ale trochę obycia mu nie zaszkodzi więc myslimy nad jego uczestnictwem Quote
Kocurek Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ale sie piekny Mufis zrobil.Dziekujemy za wiesci:) Quote
inga.mm Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 nooo, jestem szczęśliwa, że Mufinek ma perspektywę. Pozdrawiam wraz z moimi podopiecznymi. Quote
Marycha35 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Dzięki za info:) To jest dobrze z Mufinkiem, fajocha:) Quote
DONnka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Marycha, chodzę za Tobą krok w krok :razz: Ale fajny zrobił się ten Mufiś :multi: A jakie fajne ma perspektywy :razz: Justynko, ja to bym nawet chciała, żeby do tego września-października nikt się nie znalazł ;) Quote
Marycha35 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Marzku a ja myślę to co Ty;) Oby się nikt nie pojawił...;) Quote
Erin32 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Przyszłam na wątek Mufinka z FB - jaka zmiana :) Bardzo Wam dziękuję za serce okazane temu wspaniałemu psiakowi :loveu: Quote
Recommended Posts