Clean Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Cudak napisał(a):...a ten łańcuch też chyba 3 metrów nie ma? ojej, tragedia:-( Quote
Cudak Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Przepraszam za OT, ale... http://www.dogomania.pl/forum/threads/226744-Ma%C5%82y-rudy-psiak-bez-szans-na-dom :( Quote
Soko Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 http://www.facebook.com/events/182922505161635/ może ten DT? Quote
magdola Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 On jest trudnym przadkiem, ale nikt nie powiedział, ze beznadziejnym... Quote
mgro Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Również pamiętam, ale póki co odpowiedzi na ogłoszenie brak :( Quote
magdola Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 A czy dt tez wchodzi w grę w jego przypadku? czy wogole on jeszcze jest wsród nas? [SIZE=2]Ja bym mu zrobiła tekst do ogloszen, ale czy mogłabym trochę podkolorowac jego "rodowód" może byłby większy odzew? Quote
Guest aga_w Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Dziewczyny i chłopaki ze Szczecina i okolic - potrzebna kazda pomoc i wolontariusze !!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/226996-BŁAGAM!-Ponad-30-(także)-chorych-kotów-u-staruszki-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-Pomocy?p=19087087&posted=1#post19087087 Quote
Clean Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 co tam u luksusowego Lexusa?Czyzby wlascicielka sie rozmyslila? Quote
mgro Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Co słychać u Lexusa? Właścicielka zmieniła może zdanie? Quote
Lupi Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Właścicielka nie chce Lexusa oddać... :(. Miałam dla niego fajny domek w ok. Stargardu (facet buduje gosp. agroturystyczne i pies mu się spodobał - z ogłoszenia :loveu:). Jednak Pani tłumaczyła mi że jest baaardzo związana z psem.... i w razie jak sprzeda dom to zabierze go ze sobą do córki do Niemiec i tam (teraz nastąpi najlepsze... :angryy:).... odda go do schroniska. Brak słów. Człowiek pomimo chęci nie uratuje wszystkich bid.. :-( Quote
AlfaLS Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Lupi napisał(a):Właścicielka nie chce Lexusa oddać... :(. Miałam dla niego fajny domek w ok. Stargardu (facet buduje gosp. agroturystyczne i pies mu się spodobał - z ogłoszenia :loveu:). Jednak Pani tłumaczyła mi że jest baaardzo związana z psem.... i w razie jak sprzeda dom to zabierze go ze sobą do córki do Niemiec i tam (teraz nastąpi najlepsze... :angryy:).... odda go do schroniska. Brak słów. Człowiek pomimo chęci nie uratuje wszystkich bid.. :-( To może ją postraszyć że są jakieś trudne procedury przed wyjazdem? Np. książeczka szczepień? A to kosztuje to może się kosztów wystraszy... Bo po co płacić i oddać do schroniska jak można darmo oddać...... Quote
Clean Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Boże, co za podejście!No nie wytrzymam!Ta Pani to chyba ma coś z głowá nie tak:angryy: Quote
strix Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Lupi napisał(a):Właścicielka nie chce Lexusa oddać... :(. Miałam dla niego fajny domek w ok. Stargardu (facet buduje gosp. agroturystyczne i pies mu się spodobał - z ogłoszenia :loveu:). Jednak Pani tłumaczyła mi że jest baaardzo związana z psem.... i w razie jak sprzeda dom to zabierze go ze sobą do córki do Niemiec i tam (teraz nastąpi najlepsze... :angryy:).... odda go do schroniska. Brak słów. Człowiek pomimo chęci nie uratuje wszystkich bid.. :-( Idiotyzm. Najlepszy przykłąd na to, że wykształcenie nie ma nic wspólnego z inteligencją. W Niemczech się nie patyczkują i nieadopcyjne psy są usypiane. To w Polsce trafi w złe ręce ale w Niemczech już nie? Co za bzdura! Quote
Recommended Posts