Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od czasu do czasu zaglądam do niego. Super psiak. Już mnie zaczął poznawać i tak słodko się cieszy..
Chciałam mu podrzucać czasami jakieś smaczki (bo karmiony karmą z netto ...) ale właścicielka powiedziała że on po smaczkach ma rozwolnienie... Najgorsze jest to że nie wytłumaczy człowiek że to od tej karmy...

Posted

Otrzymałam od właścicielki wiadomość: "Muszę oddać Lexusa!". Cieszę się z takiego obrotu sprawy.
Szkoda tylko że jak miał fajny domek w okolicy to nie chciała go oddać...
Ale trzymajmy kciuki za rozwój wydarzeń :).
Szkoda że funduszy brak bo można by było go na jakiś czas do hotelu wsadzić (aby właścicielka się nie rozmyśliła) i czekać na dom

Posted

skasowałam... :oops:
ale trzymajmy kciuki za rozwój wydarzeń... Mam nadzieję, że na 100% będzie ktoś kto chce Lexusowi zapewnić dom!!

Posted

Właścicielka zaczęła mnie cisnąć o zabranie Lexusa...:angryy:

Napisała do mnie dziewczyna która za miesiąc/dwa wraca na stałe do Polski. Zaoferowała się jako DS i 300 zł dokładki do hoteliku - hotelik "Dogan" jest gotów za tą kwotę miesięcznie "gościć" Lexusa :) - dochodzi tylko wyżywienie. Jednak z racji tej że osoby nie znam, poprosiłam o wpłatę kwoty za dwa miesiące z góry (w razie odbioru psa za miesiąc - kwota za miesiąc zostanie zwrócona). Jeżeli osoba się zgodzi to Lexus jedzie "na przechowanie" do hoteliku a potem do swojego domciu...
Trzymam kciuki..
Oby to był TEN dom...

• 3 months later...
  • 2 weeks later...