Cudak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Zajrzyjcie chociaż: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-Terier-walijski-sunia-z-6-szczeniakami-w-brudzie-i-smrodzie-czekaj%C4%85-na-pomoc :( Quote
Lupi Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Od czasu do czasu zaglądam do niego. Super psiak. Już mnie zaczął poznawać i tak słodko się cieszy.. Chciałam mu podrzucać czasami jakieś smaczki (bo karmiony karmą z netto ...) ale właścicielka powiedziała że on po smaczkach ma rozwolnienie... Najgorsze jest to że nie wytłumaczy człowiek że to od tej karmy... Quote
Lupi Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Otrzymałam od właścicielki wiadomość: "Muszę oddać Lexusa!". Cieszę się z takiego obrotu sprawy. Szkoda tylko że jak miał fajny domek w okolicy to nie chciała go oddać... Ale trzymajmy kciuki za rozwój wydarzeń :). Szkoda że funduszy brak bo można by było go na jakiś czas do hotelu wsadzić (aby właścicielka się nie rozmyśliła) i czekać na dom Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nie zapisałaś nr osoby, która chciała go adoptować? Quote
Lupi Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 skasowałam... :oops: ale trzymajmy kciuki za rozwój wydarzeń... Mam nadzieję, że na 100% będzie ktoś kto chce Lexusowi zapewnić dom!! Quote
AlfaLS Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Trzymam kciuki żeby ta dur..... właścicielka się nie rozmysliła. Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
Lupi Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Właścicielka zaczęła mnie cisnąć o zabranie Lexusa...:angryy: Napisała do mnie dziewczyna która za miesiąc/dwa wraca na stałe do Polski. Zaoferowała się jako DS i 300 zł dokładki do hoteliku - hotelik "Dogan" jest gotów za tą kwotę miesięcznie "gościć" Lexusa :) - dochodzi tylko wyżywienie. Jednak z racji tej że osoby nie znam, poprosiłam o wpłatę kwoty za dwa miesiące z góry (w razie odbioru psa za miesiąc - kwota za miesiąc zostanie zwrócona). Jeżeli osoba się zgodzi to Lexus jedzie "na przechowanie" do hoteliku a potem do swojego domciu... Trzymam kciuki.. Oby to był TEN dom... Quote
Cudak Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Trzymam kciuki z całych sił!!! Zasłużył Lexus na lepsze życie! Quote
AlfaLS Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Cudak napisał(a):Trzymam kciuki z całych sił!!! Zasłużył Lexus na lepsze życie! Mogę się tylko pod tym podpisać..........! Quote
Cudak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Prawdopodobnie jutro będę widziała się z Lupi, zapytam o Lexusa... Quote
Cudak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Mam nadzieję,że będę mogła się dobrymi wieściami podzielić... Quote
Clean Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 My też, czekamy w takim razie na wieści:-) Quote
Cudak Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Właścicielka znalazła mu jakiś dom - dokładnie nie wiadomo, w jakie ręce trafił... Quote
Clean Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 No miejmy nadzieje, po tym jak go chciała uśpić! Quote
Recommended Posts