mira145 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Oooooo!!!W Łoooodzi!?Ale jesli to super domek:)trudno przeżyję,że będzie daleko:) Quote
mira145 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 beabul napisał(a):Ciesze sie bardzo :) dziewczyny ciagle pytaja czy pojedziemy odwiedzic Neske :) No to zapraszam do mojego hoteliku.A jak Neska będzie płakać za dziewczynkami jak je zobaczy?Teraz śpi w pokoju ze spanielkami Lolką i Miką na łóżku tuż przy mojej głowie:) Quote
mira145 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 emilia2280 napisał(a):Elunia wybrala najlepszych kandydatów na dom dla Neskuni i będziemy prosic o wizytę przedadopcyjną w okolicach Lodzi dla aniolka. Jutro wracam z wakacji w Polsce do domu :) Wracaj, wracaj!Wszystko co dobre ma swój koniec:))a więc do pracy Emi!:) Quote
elik Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 emilia2280 napisał(a):Elunia wybrala najlepszych kandydatów na dom dla Neskuni i będziemy prosic o wizytę przedadopcyjną w okolicach Lodzi dla aniolka. Jutro wracam z wakacji w Polsce do domu :) Tak jest :) Już wysłałam prośbę o przeprowadzenie wizyty w tym domku i czekam na odpowiedź - mam nadzieję, że będzie pozytywna. Powiem Wam, że gdy moje przypuszczenia co do domku się spełnią, sunia zamieszka w miejscowości, która nazywa się tak samo, jak bardzo znana i bardo stara miejscowość. Quote
mira145 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 elik napisał(a):Tak jest :) Już wysłałam prośbę o przeprowadzenie wizyty w tym domku i czekam na odpowiedź - mam nadzieję, że będzie pozytywna. Powiem Wam, że gdy moje przypuszczenia co do domku się spełnią, sunia zamieszka w miejscowości, która nazywa się tak samo, jak bardzo znana i bardo stara miejscowość. ????????Ale jesteś tajemnicza!!!????? Quote
szajbus Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Dziewczyny dostałam pw z prosbą o przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej. Przykro mi, ale ta miejscowość jest licząc od mojego miejsca zamieszkania na drugim końcu województwa, a ja nie jestem zmotoryzowana. Naprawdę mi bardzo przykro, ale nie dam rady. Quote
Asia & Ginger Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Dziewczyny skąd są ludzie zainteresowani suńką? Może kogoś znajdę. Quote
elik Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='szajbus']Dziewczyny dostałam pw z prosbą o przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej. Przykro mi, ale ta miejscowość jest licząc od mojego miejsca zamieszkania na drugim końcu województwa, a ja nie jestem zmotoryzowana. Naprawdę mi bardzo przykro, ale nie dam rady.[/QUOTE] Dziękuję za odpowiedź. Czekałam na PW i myślałam, że się nie odezwiesz :) Nie wiedziałam, że to tak daleko od Ciebie. Soreczki. [quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny skąd są ludzie zainteresowani suńką? Może kogoś znajdę.[/QUOTE] Dziękuję pięknie Asiu, już poprosiłam Izunię i nie odmówiła :) Umówiłam wizytę na niedzielę na godz 10-11. Trzymajmy kciuki, żeby Izuni coś nie wypadło. Quote
majqa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nie wypadnie, nie wypadnie, nie może skoro obiecałam. :-) Quote
emilia2280 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='majqa']Nie wypadnie, nie wypadnie, nie może skoro obiecałam. :-)[/QUOTE] Bardzo ale to bardzo dziékujemy. :loveu::loveu::loveu: Oby to okazalo sié tylko formalnosciá, bo PAni wydaje sié super :) Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 To ja też zaciskam kciuki! :kciuki: :kciuki: Quote
emilia2280 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Pieknie dziéki jeszcze raz. Mam przeczucie ze bédzie milo i szybko ;p Quote
majqa Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ankieta, z którą się zapoznałam obiecująca: rzeczowa i nie pod publikę. Quote
mira145 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Mam nadzieję ,że Nesia będzie szcześliwa w nowym domku.I powiedzcie,że koniecznie lubi przytulanki-myzianki!i mogą po nią przyjechać-będą mile widziani:lol: Quote
majqa Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Oczywiście, że powiem o przytulankach - myziankach. :-) Quote
mira145 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='majqa']Oczywiście, że powiem o przytulankach - myziankach. :-)[/QUOTE] Liczę na Ciebie Majqa:))) Quote
majqa Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='mira145']Liczę na Ciebie Majqa:)))[/QUOTE] To się nazywa postawić kogoś pod ścianą odpowiedzialności. Quote
mira145 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 A Neska jeszcze nic nie wie o nowym domku,ale jak będą w nim przytulaki-myziaki tylko dla niej szybko zapomni o hoteliku Quote
majqa Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Bardzo mocno 3mam kciuki, by to był TEN domek. :-) Quote
mira145 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='majqa']Bardzo mocno 3mam kciuki, by to był TEN domek. :-)[/QUOTE] Myśle,że Misiorek też znajdzie swoj domek bo też mocno trzymamy kciuki za tak miłego psa:) Quote
majqa Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Mała niespodzianka dla Was (Ela już wie :-)). Wam zależało, Państwu zależało więc udało się dziś. :-) Jestem na TAK, więcej info/ popiszę nieco wieczorem. Quote
emilia2280 Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='majqa']Mała niespodzianka dla Was (Ela już wie :-)). Wam zależało, Państwu zależało więc udało się dziś. :-) Jestem na TAK, więcej info/ popiszę nieco wieczorem.[/QUOTE] ooooooooo! cudooooooooownie! wiedzialam, ale nalezalo sprawdzic naturalnie. Kochana, dziékujé z calego serca. Quote
Recommended Posts