Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beabul napisał(a):
Ciesze sie bardzo :) dziewczyny ciagle pytaja czy pojedziemy odwiedzic Neske :)

No to zapraszam do mojego hoteliku.A jak Neska będzie płakać za dziewczynkami jak je zobaczy?Teraz śpi w pokoju ze spanielkami Lolką i Miką na łóżku tuż przy mojej głowie:)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Elunia wybrala najlepszych kandydatów na dom dla Neskuni i będziemy prosic o wizytę przedadopcyjną w okolicach Lodzi dla aniolka. Jutro wracam z wakacji w Polsce do domu :)

Wracaj, wracaj!Wszystko co dobre ma swój koniec:))a więc do pracy Emi!:)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Elunia wybrala najlepszych kandydatów na dom dla Neskuni i będziemy prosic o wizytę przedadopcyjną w okolicach Lodzi dla aniolka. Jutro wracam z wakacji w Polsce do domu :)

Tak jest :) Już wysłałam prośbę o przeprowadzenie wizyty w tym domku i czekam na odpowiedź - mam nadzieję, że będzie pozytywna.
Powiem Wam, że gdy moje przypuszczenia co do domku się spełnią, sunia zamieszka w miejscowości, która nazywa się tak samo, jak bardzo znana i bardo stara miejscowość.

Posted

elik napisał(a):
Tak jest :) Już wysłałam prośbę o przeprowadzenie wizyty w tym domku i czekam na odpowiedź - mam nadzieję, że będzie pozytywna.
Powiem Wam, że gdy moje przypuszczenia co do domku się spełnią, sunia zamieszka w miejscowości, która nazywa się tak samo, jak bardzo znana i bardo stara miejscowość.

????????Ale jesteś tajemnicza!!!?????

Posted

Dziewczyny dostałam pw z prosbą o przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej.
Przykro mi, ale ta miejscowość jest licząc od mojego miejsca zamieszkania na drugim końcu województwa, a ja nie jestem zmotoryzowana.
Naprawdę mi bardzo przykro, ale nie dam rady.

Posted

[quote name='szajbus']Dziewczyny dostałam pw z prosbą o przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej.
Przykro mi, ale ta miejscowość jest licząc od mojego miejsca zamieszkania na drugim końcu województwa, a ja nie jestem zmotoryzowana.
Naprawdę mi bardzo przykro, ale nie dam rady.[/QUOTE]
Dziękuję za odpowiedź. Czekałam na PW i myślałam, że się nie odezwiesz :) Nie wiedziałam, że to tak daleko od Ciebie. Soreczki.

[quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny skąd są ludzie zainteresowani suńką? Może kogoś znajdę.[/QUOTE]
Dziękuję pięknie Asiu, już poprosiłam Izunię i nie odmówiła :) Umówiłam wizytę na niedzielę na godz 10-11. Trzymajmy kciuki, żeby Izuni coś nie wypadło.

Posted

[quote name='majqa']Nie wypadnie, nie wypadnie, nie może skoro obiecałam. :-)[/QUOTE]

Bardzo ale to bardzo dziékujemy.
:loveu::loveu::loveu:

Oby to okazalo sié tylko formalnosciá, bo PAni wydaje sié super :)

Posted

Mam nadzieję ,że Nesia będzie szcześliwa w nowym domku.I powiedzcie,że koniecznie lubi przytulanki-myzianki!i mogą po nią przyjechać-będą mile widziani:lol:

Posted

[quote name='majqa']Bardzo mocno 3mam kciuki, by to był TEN domek. :-)[/QUOTE]

Myśle,że Misiorek też znajdzie swoj domek bo też mocno trzymamy kciuki za tak miłego psa:)

Posted

Mała niespodzianka dla Was (Ela już wie :-)). Wam zależało, Państwu zależało więc udało się dziś. :-)
Jestem na TAK, więcej info/ popiszę nieco wieczorem.

Posted

[quote name='majqa']Mała niespodzianka dla Was (Ela już wie :-)). Wam zależało, Państwu zależało więc udało się dziś. :-)
Jestem na TAK, więcej info/ popiszę nieco wieczorem.[/QUOTE]

ooooooooo! cudooooooooownie! wiedzialam, ale nalezalo sprawdzic naturalnie. Kochana, dziékujé z calego serca.