Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dużo energi i cierpliwości, stresu i poświęcenia ale to mój prezent urodzinowy z którego jestem dumna i bardzo się cieszę:) Warki pierwszy spacer poza schron byŁ w moje urodziny :) 15 kwietnia, nigdy nie zapomnę tego dnia ważnego dla Warki.

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
To dopiero byłyby niezapomniane urodziny Oli :multi:

Aga masz rację to był niesamowity dzień i piekny prezent :) jej radość z odkrycia świata i ten pęd szaleńczy :) oj tego nie da się zapomnieć i nic materialnego tego niezastąpi!

Posted

Pewnie tak, ja to bym chętnie, ale odległość... Choć wszystko jest do zrobienia. Jak się zrobi cieplej to pomyślę, zabiorę Olę - moja córka i może się wybierzemy? Choć mam nadzieję, że do wiosny Warka będzie w swoim domu.

Posted

Ocelot - choć fajnie byłoby Was zobaczyć i poznać - to nawet same Twoje towarzystwo na wątkach naszych piesków jest dla nas (myslę, że nie tylko dla mnie) ogromnym wsparciem i radością, a dla piesków wielką pomocą w szukaniu domków.

Posted

Eee tam, to tak niewiele...
Musiałam sobie wybrać faworytów, bo bym chyba zwariowała czytając całe dogo, a Wasze psy co tu dużo mówić są rewelacyjne.
Na drugiego psa w domu dopóki Staś nie podrośnie nie zdecyduje się mój mąż. Na razie z Olą urabiamy go na kotka, ale jak usłyszał, że z Żywca to tylko pokręcił głową.;)