_bubu_ Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 w kojcu mieszka też mały Lisek. I tak sobie w trójkę marzą o domkach.. tutaj jest Lisiu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74538 Quote
ocelot Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 W takim razie najlepiej, jakby razem domek znalazły. Pobożne życzenia, prawda? Ale wierzyć trzeba i już. Quote
Hund Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wierzyć trzeba , nawet w pojedyńczy domek trudno wierzyć ale nie możemy się poddać ! Quote
ocelot Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ważne, że mają Was!!! Gdyby nie wy to Warka nie wiedziałaby co to spacer, głaskanie... To bardzo wiele! Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hund w niedzielę otwarła mi bramę schroniska, :crazyeye: wyglądała jak motokrosowcy po rajdzie :evil_lol:, błotko miała nawet w oczach. Ale kapiele błotne są podobno bardzo dobre na cerę :lol:. Quote
Kluska4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A Wareczka ma na allegro obserwującego .... może się odezwie :roll: Quote
ocelot Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Warka odpłaci miłością i wiernością niesłychaną, jak już ktoś w końcu da jej szansę. Quote
Hund Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tak widzę jak się do mnie przywiązaŁa i wiem że będzie kochać dozgonnie! Quote
ocelot Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A czy ona wraz z dwójką swoich przyjaciół, jako stali rezydenci maja jakieś względy u pracowników schroniska? Quote
Hund Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Warunki te same , tylko spacer zagwarantowany ilekroć przyjedziemy, inne pieski nie zawsze mają szansę wyjść. Quote
Hund Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Piseków jest teraz ok 100, czasem dochodzi do 120 (wtedy jest tragedia), kotków od 20 do 30. Wareczka ma nowe zdjęcie :) http://bielsko.biala.pl/304,reportaze Quote
ocelot Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Budynek schroniska sprawia fatalne wrażenie. Nie ma szans na jakieś dotacje z Urzędu Miasta, Gminy. Starostwa? Jakieś pisemka? Quote
Hund Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 W przyszŁym roku rusza budowa nowego schronu, mam nadzieję że Warka będzie w tym czasie w domu. W miejscu starego ma iść obwodnica. Najgorsze jest to że wsie przylegające do Żywca nie chcą pŁacić bo uważają że u nich nie ma bezpańskich psów.... jeśli obwodnica ruszy a schronu jeszcze nie będzie....psy porozwożą do innych schronisk w okolicy :( a wtedy stracimy je z oczu :( Quote
ocelot Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No, to byłoby fatalnie. Tak dobrze, jak z Wami mają - to nie będą miały nigdzie. Wierzyć trzeba, że uda się to schronisko zbudować na czas. Quote
Hund Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Warka czeka :) ja z nią , musi być dobrze! Quote
Hund Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zaczynamy nowy dzień piesku!!! Może to będzie dzień peen wrażeń :) Quote
ocelot Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No to ja też pozdrawiam moje ulubione psiaki z rana. Quote
Hund Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Do mnie nikt nie dzwonił ...Warka za to uśmiecha się z pulpitu mojego komputera w pracy :) Quote
Hund Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jak tam noc ?? Bardzo wieje ale śniegu i deszczu nie ma więc myślę że nie jest tragicznie. Może bŁoto zdoŁa się wysuszyć. Quote
ocelot Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Myślę, że jeszcze troszkę i ktoś Wareczkę zauważy. Quote
Recommended Posts