Jump to content
Dogomania

Czy specjalistyczny sklep sportowy jest według Ciebie potrzebny?  

93 members have voted

1. 1. Czy specjalistyczny sklep sportowy jest według Ciebie potrzebny?

• Tak, internetowy
      30
    • Tak, stacjonarny
      2
    • Tak, internetowy i stacjonarny
      56
    • Nie
      5

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

drzalka napisał(a):
Ja na zewnątrz używam zazwyczaj gryzaków/szarpaków z ringu czy kordury.

Takie zabawki pluszowe, czy z wełny myślę że są atrakcyjne i to bardzo.
Boje się tylko, że okropnie się brudzą, gorzej niż polarowe szarpaki.

Tamta zabawka się brudziła..myślę,że podobnie jak polarowe,ale wystarczy wytrzepać,wysuszyć lub wymyć jeśli ktoś chce mieć bielutkie.. no i bawić się w domu lub wtedy gdy jest sucho lub bawić się w pogoń,ale nie dać psu złapać zbyt często. Nad wodę na pewno świetne byłyby te dziurawe piłki.

Posted

dziękuję wszystkim za wypowiedź w sprawie zabawek. zliczyłam 'głosy' i te zabawki:

zdecydowanie wygrały ;) choć do tej piłki na sznurku nie jestem przekonana, to wszystkie te produkty zamówię. oprócz tego wśród remisów wybrałam to:

myślę, że słusznie.
jeśli ktoś się czuję poszkodowany brakiem wybranej przez siebie zabawki to:
a)niech się nie martwi, jeśli biznes pójdzie dobrze, to pojawią się kolejne rodzaje
b)i tak dostanie rabat
c)jeśli ktoś ma chęć, to w cenie podanej na stronie mogę zamówić detalicznie dowolną rzecz

jeszcze raz dziękuję!

Posted (edited)

A kiedy będziesz zamawiać ażurowe piłki ? Jest jakiś cień nadziei, że uda się je dostać przed obozem (Graf) ? :smile:

Edited by paulaa.
Posted

hihihi podoba mi się Wasz entuzjazm, dla podkręcenia atmosfery dodam, że na pewno będzie jakiś konkurs z wygraną w formie którejś z zabawek :cool3:

co do tych piłek ażurowych to nie mogę niestety tego obiecać, kiedy dokładnie będą. będę się starać jak najszybciej, ale z ich producentem z pewnych powodów kontaktuje się mój brat, a nie ja, co dodatkowo spowalnia proces. no i po drodze pojawiły się komplikacje, a myślałam że dostanę je w polskiej hurtowni... ale będą na pewno, nie odpuszczę :)

Posted

anorektyczna.nerka napisał(a):
Dam, dam ja ten wątek prężnie obserwuję ;D
Zaglądałaś na te sakwy?

tylko tak pobieżnie, jeszcze nic konkretnego nie wybrałam ani nie pisałam, zrobię to na pewno niedługo :)

Posted

motyleqq napisał(a):
hihihi podoba mi się Wasz entuzjazm, dla podkręcenia atmosfery dodam, że na pewno będzie jakiś konkurs z wygraną w formie którejś z zabawek :cool3:

O tak!!! Lubię to!!! :D

Posted

Przeglądnełam wątek i muszę pogratulować pomysłu i przede wszystkim odwagi :)
Bardzo podoba mi się wizja, że będzie przede wszystkim więcej psich zabawek i akcesoriów do sportu. Niestety, z tym u nas ciężko ;) A jeżeli już się znajdzie kilka fajnych modeli, to najczęściej w kilku różnych sklepach i człowiekowi się odechciewa. Także taki sklep, gdzie będzie "wszystko" to bardzo fajny pomysł. Mam nadzieję, że wam się uda. I że nie zabijecie cenami :diabloti:
Już mi się spodobała ta zabaweczka http://www.cleanrun.com/images/Dog%20Gear/TuffTugSheepyLarge_Sm.jpg jest świetna! :D

Posted

szukam osób dysponujących swoimi zdjęciami z różnych zawodów/treningów agility, frisbee, IPO, obi, weigt pulling, tropienie, dogtrekking i sportów zaprzęgowych. zależy mi na dobrych zdjęciach, jak np te:

Posted

jeśli chodzi o wp radzę zajrzeć na forum amstafowe (mogę dac link Ci) i spytać tam na pw o pozwolenie na skorzystanie, tam są naprawdę piękne fotki z zawodów .

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
a może zapytałabyś na forum agilitowym? Tam jest mnóstwo osób robiących zdjęcia na zawodach ;)

dobry pomysł, dzięki :)
za to zupełnie nie wiem skąd wziąć IPO, tropienie i zaprzęgi

Posted

motyleqq napisał(a):
dobry pomysł, dzięki :)
za to zupełnie nie wiem skąd wziąć IPO, tropienie i zaprzęgi

ipo spójż na amstafowym w "szkolenie " tam też jest tego masa .
myślę że ipo to też na jakis owczarkach da się znaleźć .