aganela Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 ile psów:) szkoda,że u nas do wystawy trochę daleko..i jest w budynku,nie na zewnątrz... Doszedł szkic:)jest cuuuuudny:):) wszyscy zachwyceni,potem zrobię zdjęcie:)jeszcze do tego w antyramie Bello nie musiałaś...Dziękuję po stokroć i odwdzięczę się:)lubisz słodycze? Quote
Oscar Patric Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Witanko:) coś PW mi nie działa:shake: więc nie mogę odpisać buziaczki od ciotki ślemy i łapka od Oscarka Quote
Oscar Patric Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Witanko:) coś PW mi nie działa:shake: więc nie mogę odpisać buziaczki od ciotki ślemy i łapka od Oscarka Quote
Oscar Patric Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Witanko:) nie działa mi PW,więc nie mogę odpisać:shake: buziaczki od cioteczki dla Ptynia i łapka od Księciunia:) Quote
Oscar Patric Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Witanko:) nie działa mi PW,więc nie mogę odpisać:shake: buziaczki od cioteczki dla Ptynia i łapka od Księciunia:) Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Witamy sie gaduly ;) Jak duzo fotek z wystawy :loveu: Jednak nic nie przebije ciasteczka na tarasie, laaa :loveu: Zauwazylam zepowaznieje juz Ptysiak powoli ;) Quote
M&S Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Cześć:) Ptysiek jest słodki, jak wydoroslał!!! Fajne fotki. Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 ło matko.... weszłam na wątek i padłam. Ile piesów :D Jak Ptysiak zdał test na socjal? :D Nie bał się tyyylu pobratymców? Quote
phase Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 w końcu witamy w Ptysiakowej galerii. :) Najpiękniejszy ONek na wystawie. :grins: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-v6Rr9MN-Qn4/T_ny4jKtTgI/AAAAAAAAB10/I7HSnEb3D6M/s628/IMG_0037.JPG[/url] PIĘKNE zdjęcie! [url]https://lh3.googleusercontent.com/-VzvAF-yv_lI/T_nzpn08AFI/AAAAAAAAB5M/pb34-_AOMhw/s621/IMG_0087.JPG[/url] Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='rashelek']Widzę, że Ptyś się nie bawi w półśrodki tylko zabawia się wężem :lol: Przynajmniej mu chłodno jest, super! Wystawa świetna, bardzo fajny pomysł na zorganizowanie czegoś takiego. Zwłaszcza obrona :loveu:[/QUOTE] Nie dotrwałam do obrony :( [quote name='understandme']Ale zdjęć :loveu: to chyba z wystawy tak? :smile:[/QUOTE] tak:) [quote name='dOgLoV']Ile zdjec onko-donków :multi: sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: wpóscili was z Ptysem na wystawe ??;-)[/QUOTE] Wstęp wolny, więc wpuszczali Wszystkich :D. Poza tym można było zapisać psiaka na paradę lub wystawę bo to nie tylko z rodowodem owczarki;) [quote name='Agata A.']śliczny włochaty maluszek, przeczytałam wszystkie wątki i zycze powodzenia w wychowaniu malucha:smile: na wielkiego misia.[/QUOTE] Witamy cioteczkę :multi: [quote name='stokrotka.af']oooooooooooooo ile fot napstrykalaś pisakom :smile:[/QUOTE] Starałam się ;) Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='aganela']ile psów:) szkoda,że u nas do wystawy trochę daleko..i jest w budynku,nie na zewnątrz... Doszedł szkic:)jest cuuuuudny:):) wszyscy zachwyceni,potem zrobię zdjęcie:)jeszcze do tego w antyramie Bello nie musiałaś...Dziękuję po stokroć i odwdzięczę się:)lubisz słodycze?[/QUOTE] Bez antyramy by się pogięło a mam ich troszkę zawsze w zapasie ;) Bardzo mi miło, że się podoba :) Słodycze każdy chyba lubi:D ale ja nic nie chcę :) lubię rysować a już psiaki tym bardziej. :) [quote name='unikatowydiament']Witanko:smile: coś PW mi nie działa:shake: więc nie mogę odpisać buziaczki od ciotki ślemy i łapka od Oscarka[/QUOTE] przez tą awarię dogo coś się tu wszystko miesza :roll: [quote name=':: FiGa ::']Witamy sie gaduly ;-) Jak duzo fotek z wystawy :loveu: Jednak nic nie przebije ciasteczka na tarasie, laaa :loveu: Zauwazylam zepowaznieje juz Ptysiak powoli ;-)[/QUOTE] Poważnieje i scerbolek się robi z niego :evil_lol: [quote name='M&S']Cześć:smile: Ptysiek jest słodki, jak wydoroslał!!! Fajne fotki.[/QUOTE] Hej:) Miło znów Was tu widzieć :) [quote name='Ty$ka']ło matko.... weszłam na wątek i padłam. Ile piesów :-D Jak Ptysiak zdał test na socjal? :-D Nie bał się tyyylu pobratymców?[/QUOTE] W pierwszej chwili usiadł i zaczął się rozglądać, potem miał wszystko gdzieś :D Jak jakiś psiak, dzieciaki itd do niego podchodzili to się grzecznie witał, czasami do niektórych cieszył ale ogólnie byłam w szoku bo zachowywał się jakby był na spacerze i wszystko było normalne. :) Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='phase']w końcu witamy w Ptysiakowej galerii. :smile: [B]Najpiękniejszy ONek na wystawie[/B]. :grins: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-v6Rr9MN-Qn4/T_ny4jKtTgI/AAAAAAAAB10/I7HSnEb3D6M/s628/IMG_0037.JPG[/URL] PIĘKNE zdjęcie! [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-VzvAF-yv_lI/T_nzpn08AFI/AAAAAAAAB5M/pb34-_AOMhw/s621/IMG_0087.JPG[/URL][/QUOTE] no baaa :diabloti: [quote name='Błyskotka']A co to była za wystawa ?[/QUOTE] [URL]http://myslowice.naszemiasto.pl/imprezy/562111,vii-wystawa-owczarka-niemieckiego,id,t.html[/URL] [quote name='dOgLoV']Hello ;-) wreszcie dogo działa :multi:[/QUOTE] Hejka :smile: Też się ucieszyłam :multi: Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='understandme']Dzień dobry wieczór :D[/QUOTE] No tak to można ująć :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Ty$ka']Życzymy dobrej nocy :-D[/QUOTE] nie dziękuję by nie zapeszać :) ale jak pomyślę o tej duchocie w sypialni to mi się spać odechciewa :D Czy Wasze psy też mniej jedzą w te upały ? Bo Ptysiek jedną porcję dziennie omija, je rano, potem koło 16 jak wracam do domu i dopiero na wieczór... chyba że go przegonie na spacerze to wpada do domu spragniony i głodny jak smok :D Quote
Recommended Posts