Ptysiak Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Mamy małe zmartwienia i problemy zdrowotne.... ale damy sobie radę :) stokrotka.af napisał(a):Ptysiów ni ma ;) Są i żyją a na dowód filmik ;) Bardzo średniej jaości ale to dowód że żyjemy :) Ptyś i Mavi :loveu: [video=youtube;7UbQtpAOZZM]http://www.youtube.com/watch?v=7UbQtpAOZZM[/video] Quote
Kaaasia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Słodkości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ptysiak napisał(a):Mamy małe zmartwienia i problemy zdrowotne.... ale damy sobie radę :) Co Was znowu dopadło? Ja filmiku nie mogę obejrzeć :placz: Quote
stokrotka.af Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 eno szacun moja droga :) Ptysiek i Mavi rządzą ! ;) a ten podkład muzyczny ach....przywołuje wspomnienia ;) Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Dzień dobry : magdabroy napisał(a):Co Was znowu dopadło? Ja filmiku nie mogę obejrzeć :placz: Ptysiek ma znowu jakiegoś "guzka" tak jak kiedyś po szczepionce. Wczoraj dopiero go zauważyłam, ciężko pod tym futerkiem coś gołym okiem zobaczyć i czasami macam psa by sprawdzić czy wszystko okej. Najprawdopodobniej to po zastrzykach ostatnich (tak sądzi Vetka) a ja mam taką nadzieję, że się nie myli. Teraz już chyba będziesz mogła oglądnąć filmik :) stokrotka.af napisał(a):eno szacun moja droga :smile: Ptysiek i Mavi rządzą ! ;-) a ten podkład muzyczny ach....przywołuje wspomnienia ;-) Mavi najbardziej się właśnie pcha do niego ze wszystkich ogonków :) On czasami ją odpycha łapka... chyba ma jej nieraz dość :evil_lol: Musiałam niestety zmienić podkład bo w niektórych krajach zablokowali filmik ze względu na "prawa autorskie" Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Jak sobie słodko zajada koło Ptysia :loveu: Na 99% to guz poszczepienny ;) Tora też kiedyś miała :) Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Jak sobie słodko zajada koło Ptysia :loveu: Na 99% to guz poszczepienny ;) Tora też kiedyś miała :) Ona jest największym łakomczuchem z całej 3-ki :evil_lol: Od zawsze chciałam niebieskiego szczurka :loveu: a mavi jest idealna. Nie boi się niczego, pcha się na ręce i do Ptysia, rządzi w klatce :evil_lol: Wiem, że Torka miała bo pamiętam jak mi pisałaś o tym kiedy Ptyś miał takiego :) Jeśli to po zastrzyku to ogrzewanie i masaż powinien pomóc dość szybko. Mam nadzieję, że tak będzie. Biorę się dalej za robotę bo nie wyrobie w tym miesiącu z terminami... :/ Quote
Oscar Patric Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 hejka:) po szczepieniu robię Oscarkowi masaż,pomaga(aby właśnie nie miał poszczepiennego guzka) Quote
Sonka95 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 muzyczka się świetnie komponuje z filmikiem :loveu: Quote
Besti Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 O nie podkład zabójczy:loveu::loveu::loveu: Świetna jest Mavi, kurczę oni się na prawdę dogadują:) Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):a ja nie widzę filmiku...:shake: O to nie wiem dlaczego... :( unikatowydiament napisał(a):hejka:smile: po szczepieniu robię Oscarkowi masaż,pomaga(aby właśnie nie miał poszczepiennego guzka) Hej :) Po szczepieniach też tak robiłam, nie pomyślałam że przy zastrzykach też może to się zdarzyć... Sonka95 napisał(a):muzyczka się świetnie komponuje z filmikiem :loveu: :evil_lol::loveu: Besti napisał(a):O nie podkład zabójczy:loveu::loveu::loveu: Świetna jest Mavi, kurczę oni się na prawdę dogadują:smile: :loveu: Czasami bywają małe "kontuzje" bo np. Ptyś nie zauważy i stanie jej na ogon :evil_lol: ale ona wtedy wrzeszczy tak głośno, że Ptysiek od razu odskakuje :evil_lol: Jeszcze pracujemy nad skakaniem Ptysia na mnie (czy Kogokolwiek Innego) kiedy mam szczurki na rękach. Jak szczurzaste biegają luzem a najlepiej koło niego :D jest okej. On chyba jest zazdrosny wtedy i czasami skacze ale już coraz mniej i nawet ostatnio siedziałam na podłodze bawiąc się z ogonkami a on sobie leżał spokojnie obok aż w końcu usnął :) dOgLoV napisał(a):jaki słodziasty ten filmik :loveu: :loveu: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 A tak w ogóle to przyszła nam obróżka :) Książki, jeszcze jedna ma przyjść ale z innej księgarni I miseczki :D A tu kilka zdjęć Mavi z Ptysiem :loveu: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Cudne foteczki :loveu: :loveu: A właśnie... Wam się też psy zaczęły lenić?? Ja dziś z mojego wyczesałam pół kosza futra... dziennie odkurzam... a on zamiast mieć mniej mam wrażenie, że coraz bardziej zarasta :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Już widzę filmik:multi::loveu:i zdjęcia jakie słoooooooooooodkie:loveu: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):Już widzę filmik:multi::loveu:i zdjęcia jakie słoooooooooooodkie:loveu: Może nie widziałaś bo zmieniałam podkład muzyczny. Cieszę się, że widzisz ;) :loveu: Quote
Recommended Posts