Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Kochani :)

Wczoraj zagadałam się troszkę z Koleżanką na gg a potem przyszła mama no i tak się fajnie nam siedziało, że zanim wyszła to była już 24-ta prawie... :roll: Więc szybki nocny spacer z Ptysiem a potem padłam i poszłam spać :evil_lol:
Ptyś chyba przestał już prowadzić strajk głodowy bo zjadł kolację i dziś śniadanie :)
Mam kilka zdjęć z wczorajszego spaceru a właściwie zabawy Ptysia i Lessy. Większość średniej jakości bo oni ciągle się ruszają :evil_lol:
Wstawiam co mam i spadam do pracy :diabloti:

Posted

Dobry wieczór... albo noc :loveu:

Żyjemy :multi::diabloti:

iiiii..... Chyba zgłupiałam... :evil_lol: Zamówiłam obrożę, nieśmiertelnik dla psa, miseczki i wszystkie trzy książki Cesar-a Millana :evil_lol: Jak zaczną mi przychodzić paczki to Ptyś nie będzie wiedział, na którego Dostawcę szczekać :evil_lol:
W sumie ja zamawiałam a Seba płacił :p to w ramach Dnia Kobiet zamiast kwiatka :evil_lol:
A tak poza tym wszystko ze mną okej :evil_lol:

A to tak ku pamięci jak wygląda moje Ciasteczko :loveu:
Wczoraj jeszcze było tak ładnie... a dziś jest... fuuuujjjj.... pada, pada i... pada :roll:

Posted

A to Millan ma 3 książki ?? ja wiedziałam o jednej którą mam i pochlonełam ją jak świerzą bułeczkę , fajnie napisana ;)

Ptysiaczek :loveu:

też bym wolała takie prezenty zamiast kwiatka :diabloti: