Ptysiak Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='agaga21']i pewnie nie podzielił się tortem z pańcią ;)[/QUOTE] Niestety albo i stety nie :evil_lol: [quote name='kalyna']Ależ Ci to dziecię wyrosło :loveu: On jest piękny :loveu:[/QUOTE] Nadal to moje słodkie maleństwo :loveu: Tylko ciężko go wziąć na ręce :evil_lol: [quote name='Ana :)']Zdjęcia z imprezy super :-D:loveu:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']A z czego ten torcik był? Bo za miesiąc muszę coś dla Torki naszykować :smile:[/QUOTE] Zmieszałam trochę suchego pokarmu z pieczonym pasztetem i pasztetową drobiową (bo Ptysiek uwielbia pasztet :evil_lol:), świeczka to kabanos, troszkę sera żółtego i ciasteczka waniliowe, wołowe, wieprzowe... Czyli właściwie dostał wszystko co uwielbia poza chlebem, który też kocha :evil_lol: On ma dziwne upodobania smakowe :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Super foteczki,tyle Ptysia na raz:loveu::multi: a jaki torcik dostał szczęściarz.[/QUOTE] :loveu::evil_lol: [quote name='Błyskotka']Świetny torcik :smile: Widać że Ptysiowi smakował :smile:[/QUOTE] Chyba bardzo bo nic nie zostawił :diabloti: [quote name='phase']Ale Ptysiek wcinał torcik. :smile: Ptyś jak zawsze piękny. :loveu: A jak szaleje na spacerku. :smile:[/QUOTE] :loveu: Musi poćwiczyć jeszcze skoki przez gałęzie bo czasami zahacza przednimi łapami i pyskiem ląduje w śniegu/błocie :evil_lol: [quote name='stokrotka.af']cześc Ptysiaku-słodziaku :smile: torcik to prawdziwe arcydzieło było i jak widać baaaaaardzo smakował ;-)[/QUOTE] Cześć Rufolki :loveu: [quote name='dagaa111']wszystkiego najlepszego dla Ptysia :smile:[/QUOTE] Dziękujemy za pamięć :) [quote name='betty_labrador']hej Ptysiaczkowa :loveu: super ze wrocilas :-D ja zanim zajrzalam to tyle już nagadane :P ale to fajnie :-D Widze ze impra piesia sie udala przednio :smile: i spacerek super :-D:-D:-D a skok piesia na Ciebie to faktycznie z impetem moze być malo bezpieczne, ale wyobraź sobie że (był film dokumentalny) że byli ludzie ktorzy przygarneli małego lewka, i nauczyli go witać sie w ten sam sposob :P czyli skakal na ich ramiona . a najlepsze bylo to ze gdy dorósł też tak im skakał :lol: tutaj filmik na dowód :-D [video=youtube;yHhnOcR843c]http://www.youtube.com/watch?v=yHhnOcR843c[/video] I sto lat dla Ptysiaczka!!![/QUOTE] Ale słodko w sumie ten lew się przytula :loveu: Ptyś też tak lubi, na szczęście jest mniejszy :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Widziałam wcześniej, że wstawili kalendarzyk w którym jest Ptyś :) Bardzo ładny i wisi w kuchni :loveu: A zapomniałam się pochwalić. Sama też zrobiłam kalendarz Ptysia :evil_lol: i Kolki dla mamy :evil_lol: Tak mniej więcej wygląda Ptysiowy :loveu: [URL]https://plus.google.com/photos/114275366903199486730/albums/5841484511838651281?authkey=CN_n4Oin-JaSJA[/URL] Quote
Oscar Patric Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Ptysiak'] A zapomniałam się pochwalić. Sama też zrobiłam kalendarz Ptysia :evil_lol: i Kolki dla mamy :evil_lol: Tak mniej więcej wygląda Ptysiowy :loveu: [URL]https://plus.google.com/photos/114275366903199486730/albums/5841484511838651281?authkey=CN_n4Oin-JaSJA[/URL][/QUOTE] super:multi: Quote
Ty$ka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Hej Ptysie :) Fajowy ten Twój kalendarz ;) Quote
Sonka95 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Widać , ze impreza udana :D a w torciku są Sonii ulubione psie ciasteczka :loveu: A kalendarz bardzo fajny :cool3: Quote
Besti Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Kalendarz elegancki, nawet zdjęcia pasują do pór roku:loveu: Quote
M&S Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Dzień dobry Ptyśku [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/675/675057bwvwwpvv9v.gif[/img][/url] Quote
kalyna Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jaki fajnowski jest ten kalendarz.... u mnie na ścianie też będzie wisieć Ptyś :eviltong: Quote
betty_labrador Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 o kalendarzyk :D bardzo profesjonalny :) zajmij sie produkcja :D Quote
Patik Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 witamy się ;D Kalendarzyk piękny,no bo w końcu Ptysiowy :D Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='kalyna']Jaki fajnowski jest ten kalendarz.... u mnie na ścianie też będzie wisieć Ptyś :eviltong:[/QUOTE] Ale to dopiero w październiku :evil_lol: W którym miesiącu te Twoje jest ?? :oops: [quote name='betty_labrador']o kalendarzyk :-D bardzo profesjonalny :smile: zajmij sie produkcja :-D[/QUOTE] Za drogo to wychodzi :evil_lol: Gdybym miała swoją drukarnię to mogłabym coś kombinować ;) Jedynie projekt można powiedzieć, że nic nie kosztuje. Poza moim czasem :) Dobry wieczór Wszystkim :loveu: Quote
kalyna Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Ptysiak']Ale to dopiero w październiku :evil_lol: W którym miesiącu te Twoje jest ?? :oops: Dobry wieczór Wszystkim :loveu:[/QUOTE] Witamy wieczorkiem :) zgaduj :diabloti: w grudniu moje dzieciaki są :lol: to jeśli to nie tajemnica to ile wynosi takie jeden kalendarz? Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Iza :)[/QUOTE] Hej Madziu :) [quote name='kalyna']Witamy wieczorkiem :smile: zgaduj :diabloti: w grudniu moje dzieciaki są :lol: to jeśli to nie tajemnica to ile wynosi takie jeden kalendarz?[/QUOTE] Hej :) Aaa już widzę Sońkę i Gandzię :) Ja zapłaciłam w drukarni 35 zł za ten kalendarzyk :) Quote
kalyna Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Ptysiak']Ja zapłaciłam w drukarni 35 zł za ten kalendarzyk :)[/QUOTE] a myślałam, ze gorzej z tą ceną będzie ;) Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='kalyna']a myślałam, ze gorzej z tą ceną będzie ;)[/QUOTE] Może gdybym robiła większą ilość to by dali jakiś upust bo i tak dostałam zniżkę 20 gr. za stronę jak drukowałam dla siebie i mamy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Iza, a jak tam "robienie" małego Sebka?? Quote
Recommended Posts