Ty$ka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='phase']Cicho jak nie u Ptysiaków![/QUOTE] Dokładnie ;) Jakoś tak... dziwnie ;) Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='dOgLoV']to niech idzie do piwnicy :eviltong:[/QUOTE] lepiej jakby poszła do sąsiada :eviltong: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='kalyna']lepiej jakby poszła do sąsiada :eviltong:[/QUOTE] moze lepiej nie bo jak ma jakiegos przystojnego sasiada to jeszcze Sebek bedzie zazdrosny :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='dOgLoV']moze lepiej nie bo jak ma jakiegos przystojnego sasiada to jeszcze Sebek bedzie zazdrosny :evil_lol:[/QUOTE] tym bardziej jak zasiedzi się na dogo i nie wróci na noc :evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='kalyna']tym bardziej jak zasiedzi się na dogo i nie wróci na noc :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] wtedy chyba rozwód murowany :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='dOgLoV']wtedy chyba rozwód murowany :evil_lol:[/QUOTE] A rozwód nie wchodzi w grę, bo Iza ma mieć dzidziusia :loveu: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='magdabroy']A rozwód nie wchodzi w grę, bo Iza ma mieć dzidziusia :loveu:[/QUOTE] ale nie mówiłyśmy z kim ma go mieć :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='magdabroy']A rozwód nie wchodzi w grę, bo Iza ma mieć dzidziusia :loveu:[/QUOTE] noo to wtedy byłyby co najmniej bliźniaki :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ja już wróciłam na dogo, a Ty jeszcze nie :( Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ale będzie miała Iza do poczytania...:evil_lol: chyba kilka stron naszych bazgrołów... Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Ty$ka']Przynajmniej raz poczuje to, co my :lol:[/QUOTE] :diabloti: a no,poczuje Quote
angineuuka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 siema wszystkim, za wyjątkiem Izy której nie ma :p Quote
phase Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ptysio pewnie urósł w tym czasie. :hmmmm::evil_lol: Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 chyba trzeba zrobić nalot na mysłowice :mad: kto sie dolacza ?? :razz: Quote
*Magda* Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Iza nadal nie ma netu :( Ale dziś dostałam sms'ka, że może do piątku już będzie mieć :multi: I bardzo za nami tęskni :) Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja mam w piatek urlop ( nie chciało mi sie iść 5 nocek :evil_lol:) wiec zaczekam tu na nią :mad::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='dOgLoV']wiec zaczekam tu na nią :mad::evil_lol:[/QUOTE] też sobie poczekam...oj poczekam:diabloti::mad: Quote
Recommended Posts