kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 a mi się odwidziały kastracja, bo się znowu naczytam :( no to niech Ptyś korzysta z tych jajek, dopóki je ma :lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Właśnie usuwałam niepotrzebne pierdołki na komórce i znalazłam zdjęcia z cyklu : Nocne wycieczki i walki psów :evil_lol: Bardzo słaba jakość i dla ludzi o silnych nerwach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ło matko, Ptyś zagryza psa :crazyeye::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 kalyna napisał(a):a mi się odwidziały kastracja, bo się znowu naczytam :( no to niech Ptyś korzysta z tych jajek, dopóki je ma :lol: I może będzie je miał do końca ;) magdabroy napisał(a):Ło matko, Ptyś zagryza psa :crazyeye::evil_lol: :evil_lol: Ptyś to mistrz Mysłowic w psich zapasach :diabloti::evil_lol: Quote
rashelek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Hoduje psa na walki, dzwońcie do TOZu!!!! Quote
phase Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 O Boże jakie zdjęcia drastyczne !! :crazyeye: :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ja wolę słodką wersję Ptysia od zabójczej. :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 kalyna napisał(a):a mi się odwidziały kastracja, bo się znowu naczytam :( Ja już przestałam, bo im więcej czytałam tym mniej wiedziałam :shake: Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a): Ptyś to mistrz Mysłowic w psich zapasach :diabloti::evil_lol: ale zazdroszczę Ci mieszkania w Mysłowicach... kiedy idziesz na szkolenie z Ptysiem? bo właśnie się o czymś dowiedziałam :loveu: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiowa:mad: ladnie to tak Ptyśka wychowywać...żeby psy inne mordował:diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 rashelek napisał(a):Hoduje psa na walki, dzwońcie do TOZu!!!! Już dzwoniłaś ? :diabloti: phase napisał(a):O Boże jakie zdjęcia drastyczne !! :crazyeye: :evil_lol: Ostrzegałam... :evil_lol: bianka19 napisał(a):ja wolę słodką wersję Ptysia od zabójczej. :evil_lol: Ja Też ;) Kaaasia napisał(a):Ja już przestałam, bo im więcej czytałam tym mniej wiedziałam :shake: Ja raczej będę robiła wszystko by obyło się bez usuwania jajeczek... understandme napisał(a):Miłego piatku! :smile: Mizianki dla Ptysiaka :smile: Mizianki przekazane :) kalyna napisał(a):ale zazdroszczę Ci mieszkania w Mysłowicach... kiedy idziesz na szkolenie z Ptysiem? bo właśnie się o czymś dowiedziałam :loveu: Dlaczego zazdrościsz? To wiocha gdzie nic się nie dzieje... Ja szkolenie właściwie to już skończyłam - oficjalne :evil_lol: Czego się dowiedziałaś ?? :> justysiek napisał(a):Ptysiowa:mad: ladnie to tak Ptyśka wychowywać...żeby psy inne mordował:diabloti: No co no co ?? Fikasz? :mad::evil_lol: On nie morduje, on kocha Zoye :loveu: - to ta co często jest zagryzana :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Mam jeszcze jeden taki posklejany na szybko głupkowaty filmik z moją durną muzyką :evil_lol: Może się kiedyś wgra na YT.... już jest 10 % :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a):Już dzwoniłaś ? :diabloti: Ostrzegałam... :evil_lol: Ja Też ;) Ja raczej będę robiła wszystko by obyło się bez usuwania jajeczek... Mizianki przekazane :) Dlaczego zazdrościsz? To wiocha gdzie nic się nie dzieje... Ja szkolenie właściwie to już skończyłam - oficjalne :evil_lol: Czego się dowiedziałaś ?? :> No co no co ?? Fikasz? :mad::evil_lol: On nie morduje, on kocha Zoye :loveu: - to ta co często jest zagryzana :evil_lol: fikam i co?:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 justysiek napisał(a):fikam i co?:evil_lol: To sie dofikasz i... i.... i przyjadę z moim Ciasteczkowym Mistrzem Mysłowic i zobaczysz.... :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a):Dlaczego zazdrościsz? To wiocha gdzie nic się nie dzieje... Ja szkolenie właściwie to już skończyłam - oficjalne :evil_lol: Czego się dowiedziałaś ?? :> bo tam tylko ziomków z Owczarkami :loveu: Jeśli imion nie pomyliłam itp to czarny użyteczek będzie się chyba szkolił :) i myślałam, że go poznacie przy okazji :) wejdź na to nasze forum i tam jest, jak nie znajdziesz to wyślij mi PW to linka Ci wyślę ;) Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 kalyna napisał(a):bo tam tylko ziomków z Owczarkami :loveu: Jeśli imion nie pomyliłam itp to czarny użyteczek będzie się chyba szkolił :) i myślałam, że go poznacie przy okazji :) wejdź na to nasze forum i tam jest, jak nie znajdziesz to wyślij mi PW to linka Ci wyślę ;) Powiedz mi jak ma na imię ten psiak :) Quote
łamAga Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 No tak , tu dogomania , ładnie miłośc do piesów a tu zdjęcia z mordowania biednego psiaczka :shake: nie tego sie po was spodziewałam :shake::eviltong: a ja tam jestem zadowolona z kastracji Nerona ;) Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 dOgLoV napisał(a):No tak , tu dogomania , ładnie miłośc do piesów a tu zdjęcia z mordowania biednego psiaczka :shake: nie tego sie po was spodziewałam :shake::eviltong: a ja tam jestem zadowolona z kastracji Nerona ;) Już więcej nie pozwolę Ptysiowi się bawić bo mnie o rzeź posądzacie :(:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 miłego weekendu,buziaczki zasyłamy:) Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a):Powiedz mi jak ma na imię ten psiak :) Adelinka :loveu: cuuuudo :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 unikatowydiament napisał(a):miłego weekendu,buziaczki zasyłamy:smile: Miłego i dla Was :) Buziaki przekażę jak uda mi się uspokoić Ptysia i dorwać gdzieś na ogródku :evil_lol: kalyna napisał(a):Adelinka :loveu: cuuuudo :loveu: aaaaaaaaaa :loveu: ja ją ostatnio spotkałam jak byłam z Zoykami i Vegami na spacerku :) Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a): aaaaaaaaaa :loveu: ja ją ostatnio spotkałam jak byłam z Zoykami i Vegami na spacerku :) :loveu: nie, ja wcale nie oglądam żadnych zdjęć użytków... nieeee, nie oglądam :roll: i to jeszcze szczeniaków.. nieeeee :( Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 kalyna napisał(a)::loveu: nie, ja wcale nie oglądam żadnych zdjęć użytków... nieeee, nie oglądam :roll: i to jeszcze szczeniaków.. nieeeee :( :evil_lol: Słodka jest strasznie :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Nie wierze :crazyeye: filmik się w końcu wgrał :evil_lol: [video=youtube;iJ4BwBHYxto]http://www.youtube.com/watch?v=iJ4BwBHYxto&feature=youtu.be[/video] Można się śmiać... tylko na mnie nie patrzcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts